Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΠΩ!ΠΩ!Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...!!!



Καλά ρε χτικιάρα, πόσες κουράδες μπορεί να έχεις στο μυαλό σου , για να μην μπορείς να σκεφτείς οτι αν τρακάρεται 100% θα πεθάνει το μικράκι ενώ αντίθετα εσύ η κολοτρυπίδα μπορεί και να σωθείς ...Και άντε στα παπάρια μας για σένα, το μικράκι όμως...????

Και εκτός του οτι τον βάζεις ανάμεσα στο τιμόνι σου ,τον κάνεις και απότομα σβούρες με αποτέλεσμα να τον χτυπάς και πιθανόν να του κάνεις τραύματα όπως και να 'χει ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΣΤΕΙΑ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ....!!!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ...



Οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚαν, του κοριτσιού που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στη διάρκεια διακοπών στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το Μάιο του 2007, βγάζουν στο φως της δημοσιότητας, ένα βίντεο όπου ακούγεται για πρώτη φορά η φωνή του μικρού κοριτσιού.Το βίντεο τραβήχτηκε τα Χριστούγεννα του 2006 και είναι τα τελευταία που η Μαντλίν έκανε μαζί με τους γονείς της και τα δίδυμα αδέρφια της. Στις εικόνες, φαίνεται το παιδί σε διάφορες στιγμές στο σπίτι της οικογένειας στο Λεστερσάιρ της Μ. Βρετανίας. Παντού είναι χαρούμενη, είτε παίζει με τα μικρότερα αδέρφια της, είτε ανοίγοντας δώρα μόνη της.Οι γονείς Κέιτ και Τζέρι, αποφάσισαν να μην κάνουν μια νέα εμφάνιση αλλά στο βίντεο περιλαμβάνεται έκκλησή τους σε όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι.«Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για τα παιδιά. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας να φέρουμε πίσω την κόρη μας», λέει ένα μήνυμα στο βίντεο.Η Μαντλίν ήταν περίπου 4 ετών όταν χάθηκε από το διαμέρισμα στην Πράια Ντα Λουζ της Πορτογαλίας, όπου παραθέριζε με τους γονείς της.
Το βίντεο δημοσιεύεται στο site www.findmadeleine.com από σήμερα.