Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

TO 5o ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ


Αυτό θα πεί σου πέταξαν τα μάτια...!!!!
Η Kim Goodman μπορεί να πετάξει τα μάτια της ( χωρίς υποβοήθηση ) 12 χιλιοστά μέρα από τις οφθαλμικές κοιλότητες.

Mέχρι εδώ τα παγκόσμια ρεκόρ μας είναι απλά ηλίθια ....Τα 4 τελευταία όμως είναι πάρα πολύ ηλίθια ...Πάρα πολύ!!!

ΤΟ SEX ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ TOΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,,,,


Συζητούν για το θάνατο και τις ασθένειες, τους αρέσει να κουτσομπολεύουν αλλά, προς Θεού, μακριά από το σεξ. Το απεχθάνονται. Ηθικό συμπέρασμα: ο έρωτας «δεν θέλει τον Γερμανό του».

Οι προτιμήσεις των βόρειων εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταγράφονται μέσα από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, η οποία καταδεικνύει ότι το σεξ στις συζητήσεις τους είναι μάλλον ανύπαρκτο.

Σε ποσοστό 64% οι Γερμανοί αποφεύγουν να το θίγουν επειδή ελάχιστα κεντρίζει το ενδιαφέρον τους.

Προτιμούν το θάνατο και τα κουτσομπολιά

Η έρευνα διεξήχθη σε 2.000 άτομα από το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Allensbach. Στον κατάλογο με τα δυσάρεστα έως και απεχθή θέματα συζήτησης συμπεριλαμβάνονται τα μετρητά και οι σχέσεις.

Προτιμούν να μιλούν, όπως φαίνεται από τα στοιχεία της έρευνας, για το θάνατο, τις ασθένειες (παρ’ ότι θεωρούν μάταιες τέτοιες συζητήσεις) και, γενικά, για τα οικονομικά τους προβλήματα.

Αναλυτικότερα, ο ένας στους τρεις Γερμανούς προτιμούν ως θέμα το θάνατο. Ο ένας στους πέντε δηλώνει ότι οι συζητήσεις για τις ασθένειες είναι μάταιες.

Όσο για τα αγαπημένα τους: προηγούνται τα κουτσομπολιά για φίλους και ακολουθούν οι αυξήσεις στα καταναλωτικά προϊόντα.

Στην τρίτη θέση, με μικρή διαφορά από τα δύο προηγούμενα, βρίσκεται η «καθημερινότητα» και το πώς αισθάνονται για τους εαυτούς τους.