Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΝΕΟ VIDEO "O ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...(Η επιστροφή στις ρίζες).....video!!!


Δεν υπάρχουν λόγια....Απλά χαλλλλλλλλλλλλλλλλαρα!!!!!!!!!! ρέκλα με τον Ηλία να βαράει ντάλα και θα πάθεις πλάκα σε λέω!!! Ντελίβερι!!!
ΘΕΣΣΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΝΙΚΗ!!!!

Γέννησε δίδυμα με διαφορετικό πατέρα


Μια γυναίκα, στις ΗΠΑ, έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια που όμως έχουν διαφορετικό πατέρα!

Η κυρία Mia Washington παραδέχτηκε πως είχε εξωσυζυγική σχέση όταν έμεινε έγκυος με αποτέλεσμα δυο από τα ωάρια της να γονιμοποιηθούν από τα σπέρματα των δυο αντρών!

Ο σύζυγος της, κύριος James Harrison, παρατήρησε ότι τα χαρακτηριστικά των δυο παιδιών ήταν διαφορετικά και ζήτησε να κάνουν τεστ DNA.

Το αποτέλεσμα τους εξέπληξε αφού έδειξε ότι τα δυο μωρά έχουν διαφορετικό πατέρα γεγονός που συμβαίνει φορά στο εκατομμύριο!

«Από όλους τους ανθρώπους στην Αμερική και στον κόσμο έπρεπε να συμβεί σε εμένα. Έχω σοκαριστεί,» είπε η κυρία Mia Washington.

Οι γιατροί ανέφεραν πως λιγότερες από δέκα περιπτώσεις έχουν καταγράφει μέχρι σήμερα στον κόσμο.

«Είναι τρελό αλλά συμβαίνει. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως δεν γίνεται αλλά κάνουν λάθος,» είπε ο πρόεδρος του διαγνωστικού κέντρου Dr. Genny Thibodeaux.

O κύριος James Harrison, αποφάσισε να συγχωρήσει την σύζυγο του και να μεγαλώσει και τα δυο παιδιά σαν να είναι δικά του!

15ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...!!!!



15 Χρόνια κλείνει πλέον το πολιτιστικό δεκαήμερο της Καβάλας....
Μπάντες απο όλη την Ελλάδα καταφθάνουν στη Καβάλα γι αυτό το δεκαήμερο...
Είναι μία κίνηση, απο τα παιδιά του ΤΕΙ.....
Τι θα δείτε όσοι έρθετε ????
Πάρα πολύ κόσμο απ' όλη την Ελλάδα!!!
Καλύτερη βραδιά για μένα, είναι η rock and roll η οποία μπήκε απο πέρυσι και τελικά ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό....Αλλά αυτό πάει με τα γούστα της μουσικής ....
Τέλεια βραδιά και της ska....
Xαμός γίνεται το βράδυ της reggae και της Ρεμπέτικης...Δε μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο κόσμο μπορεί να έχει αυτές τις 2 βραδιές ...
Γι αυτούς που γουστάρουν techno και trance, έχει και γι αυτούς τη βραδιά τους...!!!!
Τέλεια μέρα είναι και της hip-hop , η οποία μέρα ξεκινάει απο το μεσημέρι , αφού φιλοξενεί τους καλύτερους graffitαδες της Ελλάδος και ομορφαίνουν τους άσπρους αδιάφορους τοίχους....!!!
Πολύ καλή μέρα και η τελευταία, οπού μοιράζονται όσα ξύδια έχουν απομείνει ....Μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται.....
Έχει επίσης τη rock και punk βραδια
Όλες οι μέρες είναι τέλειες γενικότερα!!!
Πανελλήνια πρωτοπορία απο τα παιδιά του τει, που κρατάνε αυτή τη παράδοση 15 χρόνια...!!!
Μπύρες-ούζα και κρασιά μπορείτε να βρείτε απο τα παιδιά ...
Σουβλάκια και γενικότερα φαγητά, θα βρείτε πάλι μέσα στο τεί...!!!
Γίνεται στο μεγάλο αμφιθέατρο του Τει!!!

Και να ναι σίγουρος οτι όποιος έρθει-θα ξανα έρθει!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το δεκαήμερο, πώς ξεκίνησε και για να δείτε καθαρότερα το πρόγραμμα: http://www.myspace.com/politistiko10hmeroteikavalas

Όταν το sex είναι το καλύτερο φάρμακο για όλους...Διαβάστε όλα τα καλά του sex!!!


Οπότε, Σεξ γιατί... χανόμαστε


Το σεξ κάνει καλό στην υγεία τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες όταν γίνεται με ασφαλή και συνετό τρόπο.

Δεν είναι μόνο απόλαυση...
Σε αντίθεση με την αποχή, η υγιής σεξουαλική ζωή προσφέρει στον οργανισμό σημαντικά πλεονεκτήματα. Μείωση του αριθμού θανάτων, μείωση του κινδύνου για καρδιοπάθεια και εγκεφαλικά επεισόδια, ενώ οδηγεί σε:
-Αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης και στα δυο φύλα
-Απώλεια βάρους και βελτίωση της γενικής κατάστασης του σώματος
-Μείωση του κινδύνου κατάθλιψης
-Βελτίωση της οσμής και όλων των άλλων αισθήσεων
-Ανακούφιση από τον πόνο περιόδου και τη δυσμηνόρροια
-Μείωση του κινδύνου για γρίπη και κρυολόγημα με την επερχόμενη αύξηση της αντισωματικής άμυνας του οργανισμού
-Καλύτερος έλεγχος της ουροδόχου κύστεως στις γυναίκες και σύσφιξη των κολπικών τοιχωμάτων.

Οι ορμόνες κάνουν πάρτι
Σε σεξουαλική δραστηριότητα, το σεξ αυξάνει την παραγωγή της τεστοστερόνης από τους όρχεις των ανδρών και από τα επινεφρίδια των γυναικών. Μετά από το σεξ αυξάνεται στο αίμα η ορμόνη προλακτίνη. Η ορμόνη αυτή επιδρά στο στέλεχος του εγκεφάλου. Στο στέλεχος του εγκεφάλου βρίσκεται το κέντρο της οσμής και η προλακτίνη βοηθά στην ανάπτυξη νευρώνων του κέντρου αυτού. Μόλις πριν από τον οργασμό, αυξάνεται κατά 5 φορές από τα φυσιολογικά επίπεδα στο αίμα η ορμόνη οξυτοκίνη. Η αύξηση αυτή προκαλεί την έκκριση από τον εγκέφαλο στο αίμα των ενδορφινών. Οι ενδορφίνες, ουσίες ανάλογες της μορφίνης οι οποίες παράγονται ενδογενώς από τον εγκέφαλο, ανακουφίζουν από πολλές μορφές πόνου όπως πονοκέφαλους, ημικρανία και πόνους από αρθρίτιδα.

Ακατάπαυστη διαδικασία
Στις γυναίκες το σεξ συμβάλλει σε αυξημένη σύνθεση οιστρογόνων που μειώνουν τον πόνο που παρατηρείται κατά την περίοδο. Τα άτομα που κάνουν σεξ μία έως δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον, έχουν σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, αυξημένα επίπεδα στο αίμα της ανοσοσφαιρίνης Α, η οποία είναι μια βασική συνιστώσα του ανοσοποιητικού συστήματος και παίζει ρόλο στην άμυνα του οργανισμού. Προστατεύει τον οργανισμό τοπικά, στα σημεία εισόδου όπου εισέρχονται αρχικά διάφοροι παθογόνοι μικροοργανισμοί. Το γεγονός αυτό μειώνει τον κίνδυνο για γρίπη και κρυολόγημα. Η σύσφιξη των μυών του πατώματος της λεκάνης, είναι αναπόσπαστο μέρος των μυϊκών δραστηριοτήτων κατά το σεξ. Η ίδια μυϊκή δραστηριότητα είναι απαραίτητη για το σωστό έλεγχο της διούρησης και της ουροδόχου κύστης.

Και όχι μόνο
Το σεξ εξασκεί τους μυς αυτούς και έτσι συμβάλλει στη βελτίωση του ελέγχου της κύστης. Πρόσφατες κλινικές έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, έδειξαν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της συχνότητας εκσπερμάτωσης και του καρκίνου του προστάτη. Ο κίνδυνος για καρκίνο του προστάτη μειώνεται με την αύξηση της συχνότητα εκσπερμάτωσης. Ο λόγος φαίνεται να είναι ότι με την εκσπερμάτωση αποβάλλονται καρκινογόνες ουσίες που συσσωρεύονται στο προστατικό υγρό. Ο προστάτης για να κατασκευάσει το προστατικό υγρό, συγκεντρώνει σε πολύ ψηλό βαθμό πολλές ουσίες από το αίμα. Για ορισμένες ουσίες όπως ο ψευδάργυρος, το κιτρικό οξύ και το κάλιο, η συγκέντρωση αυξάνεται στο προστατικό υγρό μέχρι 600 φορές σε σύγκριση με τη συγκέντρωση στο αίμα.

Εδω...χαμογελάμε
Σε έρευνες που έγιναν σε γυναίκες των οποίων οι σεξουαλικοί σύντροφοι δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό, βρέθηκε ότι αυτές είχαν λιγότερο κίνδυνο να προσβληθούν από κατάθλιψη σε σύγκριση με τις γυναίκες των οποίων οι σύντροφοι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό. Μια πιθανή εξήγηση για το φαινόμενο αυτό είναι ότι η ορμόνη προσταγλανδίνη που περιέχεται μέσα στο σπέρμα, απορροφάται από το γυναικείο γεννητικό σύστημα, τροποποιεί ορμονικούς μηχανισμούς και μειώνει τον κίνδυνο κατάθλιψης. Φυσικά εδώ θα επαναλάβουμε τις προϋποθέσεις για ασφαλές σεξ και την ανάγκη χρήσης προφυλακτικού σε πολλές περιπτώσεις. Βλέπουμε λοιπόν ότι η υγιής και συνετή σεξουαλική ζωή, χωρίς πολλούς ερωτικούς συντρόφους, με μονογαμική σχέση μπορεί να συμβάλλει θετικά στη υγεία. Εναπόκειται σε μας πλέον να χρησιμοποιούμε ορθά το ευεργέτημα αυτό που μας δίνει η ζωή.

ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!


Μακάρι και δώ να απολύουν γιατι υπάρχει έλλειψη εγκληματικότητας....
Μακάρι δηλαδή εδώ, να απολύαν ανθρώπους γιατι όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι...!!!
Δηλαδή τώρα αυτοί που απολύθηκαν , τι συναισθήματα να έχουν ????
Και μιλάμε για την Ολλανδία, που όλοι μιλάνε για το παράδεισο της κατάχρησης .....
Και δε με λέτε, ξέρετε πόσους κρατούμενους έχει η Ελλάδα????
Εδώ δε χωράνε στις φυλακές και μιλάμε για πολλαπλάσιους κρατούμενους........
Εδώ στις φυλακές, οι συνθήκες είναι πανάθλιες και λίγα λέω και εκεί κλείνουν τις φυλακές γιατι δεν έχουν κόσμο....
Μήπως δεν είναι τυχαία όλα αυτά????
Μήπως είμαστε ένα μπορντέλο????
Και εκεί άνθρωποι δε κατοικούν????

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να βάλει λουκέτο σε οχτώ σωφρονιστικά ιδρύματα και συνεπώς να προχωρήσει στην περικοπή 1.200 θέσεων εργασίας. Η πτώση που σημειώνεται στην εγκληματικότητα έχει αφήσει πολλά κελιά άδεια, καθιστώντας τη λειτουργία των φυλακών αυτών ζημιογόνα. Αυτή τη στιγμή η χώρα έχει χωρητικότητα 14.000 κρατουμένων, αλλά στη ώρα υπάρχουν πλέον μονάχα 12.000 κατάδικοι. Το υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένει να συνεχιστεί περαιτέρω η πτώση της εγκληματικότητας. Η επίλυση του προβλήματος ήταν ένα μεγάλο παζλ που απαιτεί ανορθόδοξες μεθόδου, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες. Με αυτή τη λύση το κράτος θα εξοικονομήσει 164 εκατομμύρια ευρώ. Οι τρεις από τις φυλακές θα κλείσουν φέτος ενώ οι υπόλοιπες θα κλείσουν σταδιακά, μέχρι το 2012. Στο γειτονικό Βέλγιο, από την άλλη, αντιμετωπίζεται πρόβλημα υπερπληθυσμού στα σοφρωνιστικά ιδρύματα και έτσι οι δυο χώρες επεξεργάζονται συμφωνία προκειμένου να στεγαστούν Βέλγοι κρατούμενοι στις ολλανδικές φυλακές για ένα διάστημα. Σύμφωνα με την υπό επεξεργασία συμφωνία, αναμένεται να μεταφερθούν στη φυλακή Tilburg περίπου πεντακόσιοι κατάδικοι από το Βέλγιο. Η Ολλανδία θα λάβει 30 εκατομμύρια ευρώ από αυτή την συμφωνία και θα μεταθέσει το κλείσιμο των φυλακών του Rotterdam και του Veenhuizen για το 2012. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αντέδρασαν οργισμένα στην ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης Nebahat Albayrak. «Ο δείτκης εγκληματικότητας δεν πέφτει.. και είμαστε υπερβολικά πρόθυμοι να στραφούμε στην κοινωνική εργασία» δήλωσε ο βουλευτής του VVD, Fred Teeven. Το κόμμα PVV, το οποίο τίθεται κατά της μετανάστευσης, άσκησε κριτική στον υπουργό για αυτή την απόφαση. «Προφανώς τα συμφέροντα των εγκληματιών είναι σε καλά χέρια με το Εργατικό Κόμμα», δήλωσε ο βουλευτής Raymond de Roon.

Έκανε sex στο αμάξι , με θεατές τα παιδιά της !!!Φυσικά αυτή ήταν σούρα!!!


Μια μεθυσμένη γυναίκα, από τις ΗΠΑ, συνελήφθη από την αστυνομία όταν βρέθηκε να κάνει σεξ με τον φίλο της στο αυτοκίνητο με τα δυο ανήλικα παιδιά της να κάθονται στο πίσω κάθισμα!

Ο εραστής της κύριος Jeremy Welch που οδηγούσε το αυτοκίνητο πάρκαρε στην άκρη του δρόμου για να κάνουν σεξ ενώ στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν τα δυο μικρά παιδιά της εν λόγω γυναίκας!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η κυρία Danica Wallace, από το Ohio, ήταν αρκετά μεθυσμένη και τους είπε πως «είχαμε ερεθιστεί και θέλαμε να κάνουμε σεξ».

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άντρα ημίγυμνο με τα δυο παιδιά ηλικίας 4 και 2 ετών να παρακολουθούν ενώ εντόπισαν άδεια μπουκάλια μπίρας και ίχνη μαριχουάνας!

Το ζευγάρι συνελήφθη με τις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έκθεση σε κίνδυνο ανηλίκων.

Δάσκαλος Δημοτικού συνευρέθηκε ερωτικά με μαθήτρια 280 Φορές...


Ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Χονγκ Κονγκ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε φυλάκιση γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικη μαθήτρια, που ξεκίνησαν όταν εκείνη ήταν 12 χρόνων και έκτοτε συνευρέθηκαν 280 φορές.

Ο Τσου Τσι Ουάχ, 39 χρόνων, κρίθηκε ένοχος για 11 κατηγορίες γιατί είχε ερωτικές σχέσεις με ανήλικη για περίοδο δύο χρόνων, από το 2004-2006, έγινε χθες γνωστό στο δικαστήριο που εκδικάζεται η υπόθεση. Η ετυμηγορία θα ανακοινωθεί στις 8 Ιουνίου.

Το κορίτσι, που σήμερα είχε 17 χρόνων, δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Τσου κατά μέσον όρο, 10 φορές το μήνα, και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους κοιμήθηκε μαζί του 280 φορές.

Ο Τσου που δίδασκε το κορίτσι φυσική και μαθηματικά όσο ήταν στο δημοτικό, άρχισε να κάνει στο κορίτσι ιδιαίτερα μαθήματα όταν ετοιμαζόταν για να φοιτήσει στο γυμνάσιο.

Τότε άρχισε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Τσου ο οποίος πολλά βράδια διέμενε και στο σπίτι του κοριτσιού μετά από άδεια της μητέρας της, ανακοινώθηκε από δικαστήριο.

Ο Τσου που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, απαλλάχθηκε από την κατηγορία ότι ανάγκασε το κορίτσι να κάνει έκτρωση στα πρώτα στάδια της σχέσης τους.