Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ....


Πάω θάλασσα σήμερα και με λένε όλοι για την στιγμή της αλήθειας.....
Έτσι λοιπόν με το που γύρισα κατέβασα την εκπομπή μέχρι να κάνω μπάνιο για να φύγει η αλμύρα!!!
Τι μάθαμε σε αυτο το ενημερωτικό show ????
Ότι δεν παίζει πρόβλημα και να πας με τη γκόμενα του-της φίλης σου....
Ότι δε χρειάζεται να ξέρεις ποιος είναι αυτός που κάνεις sex...Κλάιν μωρέ...!!!!Και τι θα κερδίσεις???
Ότι είναι ωραίες οι παρτούζες....Παρτούζα για πάντα !!!! Δεν εννοούσε αυτό ρε , εννοούσε για κάτι πάρτυ με ούζα που είχε πάει ...ΑΜΑΝ ΟΛΟΙ να κακολογήσετε....
Οτι είναι ωραία τα όργια......Τα πάντα όλα λέμε!!!
Ότι το πάν είναι τα λεφτά....Τσόντα και πάλι τσόντα ρεεεεεεεεεεε!!!!!
Και οτι δε ξέρει τι έχει χάσει, όποιος δεν έχει πάει με πάνω απο 10 άτομα......

Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει αυτή η εκπομπή ....Δε τη βλέπω ....Αλλά συνηθισμένος απο τα μαρουλομάρουλα δε με εκπλήσσει οτι υπάρχει και αυτή η εκπομπή!!!
Έτσι και αλλιώς υπάρχει και σε πολλές άλλες χώρες και μάλιστα απο 'τι με είπαν η δικιά μας η "στιγμή της αλήθειας " , είναι φλώρικη....
Βέβαια μετά απο αυτά που είδα , δε μπορώ να φανταστώ πόσο πιο hardcore , είναι στις άλλες χώρες...!!!!
Η μοναδική ένσταση που έχω να κάνω, είναι με την ώρα....Βάλτο ρε ΑΝΤ1 μετά τις 12.....
Όχι τίποτα , εμείς τα ξέρουμε όλα αυτά και τις έχουμε ικανές για όλα τις γυναίκες, αλλά ρε βλέπουν και παιδιά και σχηματίζουν άποψη...Δηλαδή, αφού το κάνει αυτή , γιατι να μη το κάνω και γώ...????
Αφού έχεις το Θέμο που βγάζει τα ξέκολα και δε σε λέει κανείς τίποτα, δε νομίζω να σε πεί κανείς για την ώρα μετά τίποτα΄..!!!!
Τί είδα με λίγο ψάξιμο να αναφέρουν όλα τα site που έχουν αυτό το θέμα???? Οτι αυτή που έπαιζε είναι Αλβανίδα και σε πολλά απ όσα είδα μου φάνηκε οτι έχουν και υπονοούμενο για τη καταγωγή.......Η απάντηση απο μένα είναι , οτι και πολλές απο τις δικές μας τις Ελληνίδες ......Καλά ξεκολάκια είναι....Πολύ καλά ξέρουν να κάνουν όλα αυτά που κάνουν και οι αλβανίδες....Δε το ξέρατε ????Πέσατε απο τα σύννεφα???? Ε!ρε γαμώτο!!!!
Όποιος έχει ένσταση ας το πεί....Δε λέω για όλες τις δικιές μας , αλλά σίγουρα υπάχουν και κάποιες που είναι έτσι, όπως και οτι θα υπάρχουν φυσιολογικές Αλβανίδες....Διαφωνεί κανείς???

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...


Μπράβο στο δήμο της Χίου...Μακάρι όλοι οι δήμοι να είχαν την ίδια ευαισθησία.... Βέβαια θα με πείς , άλλοι δήμοι ρίχνουν εσκεμμένα φόλες... Κάτω απο τους κάδους....Τομάρια...!!!! Τέλος πάντων συγχαρητήρια στο δήμο της Χίου και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι με τέτοιες κινήσεις !!!!


Με στόχο να εμβολιασθούν και να στειρωθούν τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στο Δήμο της Χίου, Δήμος και Νομαρχιακή Αρχή συνεργάζονται ώστε παράλληλα με καμπάνια ενημέρωσης να πετύχουν τη μη αύξηση του αριθμού των ζώων. Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χίου παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Παντελής Στεφάνου που σημείωσε ότι εξετάζεται να γίνει μελέτη βιωσιμότητας για έναν ξενώνα ζώων, ενώ τις στειρώσεις σε αυτή την πρώτη φάση θα τις αναλάβει η Νομαρχία. Περιγράφοντας το σχέδιο δράσης που συμφωνήσαν σε ειδική σύσκεψη, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πάνος Αναγνώστου σημείωσε ότι η Νομαρχία με κτηνιατρείο και κτηνιάτρους στρατού θα αναλάβουν να ελέγξουν, να δώσουν φάρμακα, να στειρώσουν και κατόπιν να ελευθερώσουν ζώα. Η προκαταρκτική εξέταση θα γίνεται σε χώρο που θα νοικιάσει ο Δήμος Χίου και όπου ιδιώτης θα «φιλοξενεί» εκ περιτροπής 15 περίπου σκυλιά. Για το σκοπό αυτό θα διατεθεί το ποσό των 10.000 ΕΥΡΩ μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ το επόμενο διάστημα θα μοιραστεί μέσω των λογαριασμών του νερού έντυπο ενημερωτικό υλικό. Πάντως στη συνεδρίαση δεν κρύφτηκε ότι ένας αριθμός ζώων πιθανόν να θανατωθεί,. «Όσα είναι άρρωστα, θα τα «ησυχάσουμε»», είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος και κτηνίατρος στο επάγγελμα Σιδερής Αμέντας. Τόνισε δε ότι πρέπει να εξετάσουν και να μπουν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ενώ για το κυνοτροφείο θα υπάρξει συνεργασία και με ΤΕΔΚ. Την ανάγκη να υπάρξει μελέτη σημείωσε ο Δήμαρχος Παντελής Βρουλής ώστε να μην καταλήξει η προσπάθεια σε φιάσκο, όπως έγινε επί Δημαρχίας Παντελάρα. Σύμφωνοι στη διαδικασία στάθηκαν οι Ντίνος Στούπος και Γιάννης Χαλλιορής, εκ μέρους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Μάλιστα ο κ. Στούπος σημείωσε ότι έχοντας εξετάσει παλιότερα το θέμα είχε έρθει σε επαφή με το Δήμο της Έδεσσας όπου υπολόγιζαν πως χρειάζονται περί τις 80.000 ΕΥΡΩ ετησίως για να μπορούν να φροντίζουν μέχρι 150 αδέσποτα ζώα. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παγούδης επισήμανε ότι πιθανόν να βρουν την ευκαιρία αρκετοί και να παρατήσουν το ζώο τους. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι δυστυχώς αποτελεί τακτική και μιας μερίδας κυνηγών που παρατούν το ζώο αν δουν ότι δεν τους κάνει για το κυνήγι. Ουσιαστικές ήταν οι προτάσεις του Δημήτρη Πατελίδα, που σημείωσε ότι κύριο όπλο στην εξάλειψη των αδέσποτων πρέπει να είναι η στείρωση, ενώ κάθε στειρωμένο ζώο πρέπει να φέρει ταυτότητα.