Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

7.5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:


Με 7.5 μονάδες μπροστά το Πασοκ , η κατάσταση έχει ως εξής
Ο Καραμάναλος άρχίζει να ξεκουράζεται σιγά σιγά απο τώρα.....
Το Πασόκ, πανυγηρίζει....
Οι Πασόκοι τρίβουν τα χέρια τους(Οχι φυσικά γιατι θα μας σώσει το Πασόκ αλλά έχουν τους λόγους τους και αυτοί-Πέρασε καιρός που ο μηχανισμός ήταν δικός τους)....
Ο γκαντέμης τρίβει τα χέρια του .......
Οι νεο δημοκράτες ετοιμάζουν να αλλάξουν στρατόπεδα....
Και μείς απο οτι φαίνεται θα τραβήξουμε με νέο κουπί απο δώ και πέρα....
Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, τα πράσινα αυτά διαβολάκια δεν είναι όσο καλά φαίνονται...Γιατι πολύ απλά είναι πιο έξυπνα απο τα γαλάζια και δε φαίνονται!!!!
ΑΧ παναγιά μου τι τραβάμε και δε το μαρτυράμε...!!!!!!

ΠΑΜΕ!!!
ΟΥΣΤ ΡΕ!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!"ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ"

Κοίτα χαρα το μαλακισμένο....

ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ...!!!


Δουλεία δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του...!!!!

Έξαλλος έγινε ένας συντηρητικός δημοτικός σύμβουλος της πόλης Πόζναν, της Πολωνίας, όταν διαπίστωσε ότι ο ελέφαντας του ζωολογικού κήπου που είχαν πληρώσει αδρά για να τον αποκτήσουν με στόχο να «διαιωνίσει» το είδος, είναι ομοφυλόφιλος. «Δεν πληρώσαμε 37 εκατομμύρια ζλότι για να αποκτήσει το μεγαλύτερο καταφύγιο ελεφάντων της Ευρώπης έναν ομοφυλόφιλο ελέφαντα», φέρεται να δήλωσε εκτός εαυτού ο Μίχαλ Γκίρζες. «Υποτίθεται πως θα αποκτούσαμε ένα ολόκληρο κοπάδι, αλλά αφού ο Νίνιο, προτιμά να έχει αρσενικούς φίλους και όχι φιλενάδες, πώς θα κάνει απογόνους;», πρόσθεσε. Τον Γκίρζες έσπευσε να καθησυχάσει ο υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου, λέγοντας του ότι «ο Νίνιο είναι ακόμα πολύ νεαρός για να επιλέξει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, επομένως είναι φυσικό να πειραματίζεται... Άλλωστε οι ελέφαντες δεν φτάνουν στη σεξουαλική ωριμότητα πριν να συμπληρώσουν το 14ο έτος τους».
Πηγή:http://www.tvxs.gr/v9471