Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΤΙΣ ΚΟΚΕΣ-ΤΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ!!!

Άντε ρε αφήστε μας με τις παπαριές....
Του στείλαν 4 κιλά λέει, ενώ αυτός περίμενε 200 γραμμάρια....
Δηλαδή οι Κολομβιανοί, που είναι τα πρώτα "τζιμάνια" στα ναρκωτικά και στα εγκλήματα ήρθε ο μοντέλας ... Ποιος ο μοντέλας?????? ο μοντέλας κορόιδεψε τους κολομβιανούς...μη χέσω....
Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια.....Δεν είναι μαλάκες ...!!!
Και δε με λές ρε μοντέλα ????? Τι διαφορά έχουν τα 200 γραμμάρια , απο τα 4 κιλά...????
Και με τα 200 γραμμάρια φυλακή δε πάς ????? ΠΑΣ!!!!(άσχετα τα γκαφρά που είναι πολλά παραπάνω -φυλακή πας) -Η παράθεση αυτή, γιατι λέει στην απολογία του οτι αν ήξερε οτι ήταν 4 κιλά δε θα ήταν χαζός να τα πάρει και να τον χώσουν μέσα/...Λες και μιλάει για ένα γραμμάριο....
Έχει αντιληφθεί κανείς για πόσα εκατομμύρια μιλάμε οτι θα έβγαζε ?????
Έχει αντιληφθεί κανείς, οτι δε θα προλάβαινε ποτέ να τα κάνει (αν ήταν για προσωπική χρήση), αφού μέχρι να τα κάνει και τα 200 γραμμάρια θα είχε δεί τα ραδίκια ανάποδα/.????
Δε μπορώ να καταλάβω γιατι υπάρχει ασυλία στους διάσημους ????
Το ξέρετε οτι εαν έπιαναν κάποιον που δεν είναι γνωστός ,με ποσότητα το 1/1000 αυτουνού θα τον έπιαναν και εκτος του οτι θα τον κατραπακιάζαν στο ξύλο, θα σάπιζε στη φυλακή για μια ζωή .....!!!!!!

Χεστήκαμε αν αδυνάτισε 7 κιλά αυτές τις μέρες .... Αφού, ήταν χρήστης !!!
Θέλετε να μας πείσετε οτι δεν έχασε κιλά ,απο το κάψιμο της κόκας αλλά απο τη ταλαιπωρια...ρε αντε απο δώ ρε /????


Αυτό που μας τη βαράει πιο πολύ είναι οι χαζοδικαιολογίες , η συγκάλυψη απο τους δημοσιογράφους και απο την αστυνομία.... ?????

Αυτή είναι η άποψη μας, αυτά και χειρότερα λένε στα παράθυρα των τηλεοράσεων .....
Άμα λέμε κάπου ψέμματα να μας το πείτε ....
Είμαστε κατά αυτών των φυλακών και δε λέμε να σαπίσει στη φυλακή ή οτιδήποτε τέτοιο ,αλλά απορούμε γιατι τόσο θέμα για ένα μοντέλο??? και γιατι έναν απλό χρήστη να τον χώνουν χρόνια μέσα, να μη τον δίνει κανείς σημασία και να τον πέταν και μές τη φυλακή λες και είναι ο τελευταίος ....???? ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, που σε τίποτα δεν υπάρχει ισονομία... γνώμη μας....!!!Σκέψεις μας !!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE(KLIK)!!!ANTE NΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..!!!???


23η αγωνιστική:
  • Λάρισα-Άρης22/02 16:45
  • Θρασύβουλος -Πανθρακικός22/02 16:45
  • Εργοτέλης-Ολυμπιακός22/02 19:00
  • Αστέρας Τρίπολης-Α.Ε.Κ.22/02 19:00
  • Παναθηναϊκός-Πανιώνιος21/02 19:00
  • Ξάνθη-Ο.Φ.Η.21/02 16:45
  • Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός22/02 15:00
  • Πάοκ-Ηρακλής21/2 19:00
Σήμερα Σαββάτο έχουμε 3 αγώνες :
Ξάνθη-Όφη: Πολύ σημαντικός αγώνας και για τις 2 ομάδες .... Η Ξάνθη έρχεται απο παιχνίδι για το κύπελλο(πολύ μεγάλη νίκη-αφού κατάφερε παρά τη χάλια διαιτησία να το πάρει το παιχνίδι γυρνώντας το σκόρ)!!!
Παναθηναικός-Πανιώνιος: Επίσης, εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, αφού ο Παναθηναικός δε θέλει να κάνει άλλα γκέλα και να πιάσει μια σταθερή απόδοση αλλά απο την άλλη και ο Πανιώνιος παίζει (μάλλον)τo τελευταίο του χαρτί για την έξοδο του στα play off...
Πάοκ-Ηρακλής: Το μεγάλο τοπικό ντέρμπι-Μεγάλη μέρα για τη πόλη της Θεσσαλονίκης ....Βαθμολογικά, το παιχνίδι ουσιαστικά ενδιαφέρει πιο πολύ τον Πάοκ αφού θέλει να διατηρηθεί στα ψηλά και κοντά στο Παναθηναικό, και γιατι όχι με νίκη του Πάοκ και γκέλα του Παναθηναικού να τον περάσει κιόλας ...(Άς ευχηθούμε να μη γίνουν φασαρίες και να έχουμε ένα ήρεμο καλό παιχνίδι)

Κυριακή έχουμε άλλα 5 παιχνίδια .....Αυτά και αν είναι σημαντικά αφού σε όλα τα μάτς, παίζουν ομάδες που θέλουν να σώσουν τη χρονιά μένοντας στη κατηγορία, εκτός απο το μάτς της Λάρισας με τον Άρη που αυτοί παίζουν την έξοδο τους στα play off ....!!!!!

ΜΑΤCH THΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ :Πανσερραικός-Λεβαδειακός!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.....ΕΞΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ !!!! ΨΗΛΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!

ΜΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Η ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ(ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ :ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ:ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ....