Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ(ΣΧΕΔΙΑΡΕΣ)-ΑΠΟ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ!!!!! ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!!????



Χ. Σχόλια το είδαμε -το θαυμάσαμε και το χειροκροτήσαμε....
Τα σχόλια δικά σας τώρα!!!

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ... ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...!!!


Κατήγγειλε την μητέρα του επειδή του είπε να πλυθεί!
Ένας φοιτητής, στην Πολωνία, κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας την μητέρα του για ψυχολογικό βασανισμό επειδή του είπε να κάνει μπάνιο και να συμμαζέψει το δωμάτιο του!
Η αστυνομία έσπευσε να σώσει τον κύριο Lukasz Zapalowski που τους είχε καλέσει υποστηρίζοντας πως είναι θύμα βασανισμού στο σπίτι του στην πόλη Warsaw.
Όταν όμως έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν την εξοργισμένη μητέρα του 22-χρονου που τους ανέφερε ότι το μόνο που του είχε ζητήσει ήταν να κάνει μπάνιο μια φορά την εβδομάδα και να συμμαζεύει το δωμάτιο του!
Τώρα ο νεαρός μαθητής κινδυνεύει εκτός του ψυχολογικού βασανισμού από την μητέρα του και με ποινή αφού σπατάλησε χωρίς λόγο τον χρόνο της αστυνομίας.
πηγή:iKypros

ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ -ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΓΑΜΙΣΕΣ .... !!!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΑΝ....ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΉΣ



ΠΟΛΎ ΓΈΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΟ.....
ΑΠΛΑ ΜΠΕΊΤΕ


www.acapela.tv/good-old-times.html

ΚINHTO ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3 ΕΤΩΝ!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ????


Από φέτος την άνοιξη ακόμα και τα τρίχρονα θα μπορούν να έχουν το δικό τους κινητό τηλέφωνο για να μάθουν να γράφουν sms και e-mail. Μην ανησυχούν οι γονείς όμως, μιας και πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι χωρίς συνδεσιμότητα, δηλαδή χωρίς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα των πραγματικών τηλεφώνων.
Η εταιρία Leap Frog από την Καλιφόρνια, που ειδικεύεται στον τομέα των εκπαιδευτικών παιχνιδιών για παιδιά, θα κυκλοφορήσει το «Text&Learn» και η τιμή του υπολογίζεται στα 22 ευρώ.
Ο στόχος του «μίνι» κινητού, σύμφωνα με την εταιρία, είναι να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να νιώσουν οικειότητα με τις νέες τεχνολογίες αλλά και να μάθουν το αλφάβητο. Γι'αυτό το λόγο, κυρίως, το πληκτρολόγιο της συσκευής είναι σε μορφή «qwerty» δηλαδή ένα κουμπί για κάθε γράμμα, όπως στους υπολογιστές και όχι σε μορφή «Fast Finger Keyboards» που χρησιμοποιούν όλα τα κινητά τηλέφωνα.

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ....Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΒΓΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ...!!!---ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!
ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ....
ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΑ(ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ)-ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ.... ??????

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!

πηγη:iKypros