Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009

ΚINHTO ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3 ΕΤΩΝ!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ????


Από φέτος την άνοιξη ακόμα και τα τρίχρονα θα μπορούν να έχουν το δικό τους κινητό τηλέφωνο για να μάθουν να γράφουν sms και e-mail. Μην ανησυχούν οι γονείς όμως, μιας και πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι χωρίς συνδεσιμότητα, δηλαδή χωρίς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα των πραγματικών τηλεφώνων.
Η εταιρία Leap Frog από την Καλιφόρνια, που ειδικεύεται στον τομέα των εκπαιδευτικών παιχνιδιών για παιδιά, θα κυκλοφορήσει το «Text&Learn» και η τιμή του υπολογίζεται στα 22 ευρώ.
Ο στόχος του «μίνι» κινητού, σύμφωνα με την εταιρία, είναι να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να νιώσουν οικειότητα με τις νέες τεχνολογίες αλλά και να μάθουν το αλφάβητο. Γι'αυτό το λόγο, κυρίως, το πληκτρολόγιο της συσκευής είναι σε μορφή «qwerty» δηλαδή ένα κουμπί για κάθε γράμμα, όπως στους υπολογιστές και όχι σε μορφή «Fast Finger Keyboards» που χρησιμοποιούν όλα τα κινητά τηλέφωνα.

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ....Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΒΓΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ...!!!---ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!
ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ....
ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΑ(ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ)-ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ.... ??????

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!

πηγη:iKypros

Δεν υπάρχουν σχόλια: