Τρίτη, 3 Μαρτίου 2009

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ...


Ένα μεγάλο Μπράβο απο εμάς ....Γιατι, έδωσε βήμα στους συνεργάτες του και μη απο το ίδιο το κανάλι, για να "κράξουν" το κανάλι στο οποίο δουλεύουν και δουλεύει και ο ίδιος ...!!!!!!!
Μετά πως να αναρωτιέσαι γιατί κάνει 70% τηλεθέαση ???? -Πολύ λογικό είναι...
Τέτοιες κινήσεις, ο κόσμος τις επικροτεί....
Όλη τη βδομάδα, οι πάντες αναρωτιοντουσαν εαν θα τους δώσει το" βήμα " ....???
Αυτός το έκανε και απο μας παίρνει όλα τα respect...
Είτε είναι αληθινός ο ίδιος ,είτε δεν είναι -εμάς δε μας αγγίζει καθόλου ...
Το θέμα είναι οτι λέει αλήθειες που δε λέει κανείς ...!!!!
Παρα πολύ ωραία και ευχάριστη και η σημερινή του εκπομπή!!!

Κρατήσαμε απο την εκπομπή τη τελευταία του ατάκα ...: Μακάρι να μη ξανά πιάσετε τον Παλαιοκώστα ....ΟΧΙ τίποτα!!! Για εσάς -Για να μη σας ξανά ξεφτιλίσει!!!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΤΟ 3ο ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!!!H Καστοριά θεωρείται μια από τις πιο όμορφες, παραδοσιακές και μαγευτικές πόλεις της Ελλάδας, με πλούσια ιστορία πυ χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Πλούσια στοιχεία του Βυζαντινού Πολιτισμού σώζονται μέχρι σήμερα. Βυζαντινά τείχη, πάνω από 75 βυζαντινές εκκλησίες και μοναδικά στην αρχιτεκτονική παραδοσιακά αρχοντικά δένονται άρρηκτα με τη σύγχρονη πόλη και σε συνδυασμό με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, με δεσπόζουσα θέση τη μοναδική Λίμνη της Καστοριάς, προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία.

Μεταξύ των αξιοθέατων που θα γνωρίσει ο επισκέπτης μέσα στην πόλη της Καστοριάς συγκαταλέγονται οι παραδοσιακοί οικισμοί Ντουλτσό και Απόζαρι, το Βυζαντινό και Λαογραφκό Μουσείο, το Μουσείο Ενδυματολογίας, το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα και οι βυζαντινές εκκλησίες - από το τέλος του 9ου αιώνα - Παναγία Κουμπελίδικη, Παναγία Μαυριώτισσα, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Στέφανος, Άγιος Νικόλαος Κασνίτση κ.α.

Ο ταξιδιώτης που θα επισκεφθεί την Καστοριά θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Μακεδονικής γης. Ξεκινήστε τον περίπατό σας στην πόλη από τα ψαράδικα και, απολαμβάνοντας την όμορφη διαδρομή με τους γεροπλατάνους, φτάστε στην προκυμαία και θαυμάστε τους κατάλευκους κύκνους που λούζονται στα δροσερά νερά της λίμνης. Συνεχίζοντας, διασχίστε την οδό Μητροπόλεως και καταλήξτε στο κέντρο της πόλης, την πλατεία Ομονοίας, όπου θα κάνετε την πρώτη σας επαφή - στην πόλη μας τουλάχιστον - με την Βυζαντινή Τέχνη. Μία επίσκεψη στις όμορφες εκκλησίες και τα παραδοσιακά αρχοντικά της Καστοριάς θα σας πείσει.

Απο προσωπική εμπειρία και προσωπική άποψη ....

Η Καστοριά είναι σίγουρα για μας, μια απο τις 3 πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδος !!!! Απλά μαγευτική-απίθανη.!!!

Μια βόλτα στη γύρα της λίμνης είναι "άλλο πράμα"!!!Ειδικά αν τη πετύχεις παγωμένη είναι σαν να βλέπεις έναν τέλειο πίνακα απο μεγάλο ζωγράφο...- Θα τη πετύχεις παγωμένη τη λίμνη συνήθως , την εποχή που είναι τα Ραγκουτσάαρια (Έναρξη καρναβαλιού στην Ελλάδα)!!! -Απλά τέλεια , με πάρα πολύ κόσμο απ' όλη την Ελλάδα!!!

Κατάλληλη ειδικά για ζευγάρια(οχι οτι δεν είναι για παρέα)-Σίγουρα θα σας συνεπάρει η ηρεμία!!!!

Όπως και ο νομός είναι τέλειος ....Σίγουρα, το ταξίδι μας θα έχει μέρη απο το νομό Καστοριάς !!!

Τι πίνουμε ? -Εννοείται το καστοριανό τσίπουρο !!!


ΤΟ 3ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ....ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΡΕ ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ!!!Επίδειξη ηλιθιότητας έκανε ο τυπάς ... Συγχαρητήρια ρε !!!!!

Αριθμός T-shirt : 155
Έξτρα βάρος : 45 Κιλά
Χαμένος Χρόνος : 4 ώρες