Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2009

Το ξέρατε οτι οι Ιάπωνες έχουν ωραίες κερκίδες στο ποδόσφαιρο????Όχι? Δείτε και αλλάξτε γνώμη με το πέταλο στο video!

Ρε τους σχιστομάτιδες κερκιδάρα!!!
Πολύ καλό πέταλο!!!

Εγώ πίστευα, οτι αυτοί νομίζουν οτι η μπάλα είναι τετράγωνη!!!Δάγκωσε τη κομμώτρια γιατι δε της άρεσε το κούρεμα! Οτι να ναι!!!

Δάγκωσε την κομμώτρια γιατί δεν της άρεσε το κούρεμα

3.000 δολάρια καλείται να πληρώσει η ατίθαση πελάτισσα στη Σουηδία, που δάγκωσε την κομμώτρια της, επειδή δεν της άρεσε το κούρεμα!

Και όχι μόνο δάγκωσε την καημένη την κοπέλα, τις έσπασε και το μαγαζί...

Γυαλιά, καρφιά τα έκανε και τώρα καλείται να πληρώσει 9.000 κορώνες για τον χέρι της κοπέλας και το διπλάσιο ποσό για το βανδαλισμό του μαγαζιού.Οτι να ναι......Φαντάστείτε τώρα πόσο κομπλεξικό άτομο ήταν αυτό, με την εμφανισή της!!!!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γάμος για γέλια και για κλάματα(κυριολεκτικά)~!video

Γάμος για γέλια και για κλάματα κυριολεκτικά!!!!Οι ομάδες ή οι παίχτες που φοράνε κόκκινα, κερδίζουν πολύ πιο συχνά....


Για τους Παναθηναϊκούς (και όχι μόνο) αποτελεί αναμφίβολα άσχημη είδηση ότι οι ομάδες και οι αθλητές που φοράνε κόκκινα, νικάνε συχνότερα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, σύμφωνα με πρόσφατη γερμανική επιστημονική μελέτη.


Κατά μέσο όρο, όσοι συμμετέχουν σε κάποιο ανταγωνιστικό άθλημα και φοράνε κόκκινα ρούχα, νικάνε 10% φορές περισσότερο σε σχέση με όσους φοράνε οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Σύμφωνα με τους γερμανούς ειδικούς, η εξήγηση είναι διπλή: οι αθλητές που είναι ντυμένοι στα κόκκινα, νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα γίνονται αντιληπτοί από τους αντιπάλους τους ως πιο επιθετικοί και κυρίαρχοι. Το γεγονός αυτό μπορεί να ερμηνεύσει την επιτυχία κόκκινων ομάδων όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ και η Άρσεναλ στην Αγγλία ή ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα.*Τελικά, μετά από όλα αυτά, σε τι μπορεί να ελπίζει ένας Παναθηναϊκός; Μάλλον, στο ότι οι φανέλες του Ολυμπιακού είναι ερυθρόλευκες, δηλαδή περιέχουν και άσπρο χρώμα…

πηγή:http://www.news247.gr/

Φύλακας άγγελος-Αctive member....