Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ο ΚΑΤΕΛΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΜΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.....ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ Η ΟΧΙ..????


Το άκουσα προχθές και γέλασα.....Η συζήτηση που κάναμε...... Ήταν, γιατί να μην τον ψηφίσεις...????
Κατεβαίνει με τους άλλους τους οικολόγους του Βεργή!!!! Τον ψηφίζεις τώρα να τους δείξεις πόσο πιο βλάκες είναι αυτοί που μας τυρρανάνε εδώ και χρόνια????? Δε το κάνεις, αλλα...
Και λέγαμε γιατι να μην τον ψηφίσεις, σάμπως οι άλλοι είναι πιο έξυπνοι/???? Και τι καταλάβαμε και που είναι(αν είναι) πιο έξυπνοι???? Έξυπνοι δε ξέρω αν είναι , αλλά είναι σίγουρα πιο πονηροί....!!!
Θα μου πεί κάποιος: Φαντάζεσαι ρε να βγεί, πόσο "ρόμπες" θα γίνουμε στην Ευρώπη???? Και απαντάω εγώ: Γίνεται να γίνουμε και παραπάνω ρόμπες......????? Ξέρετε πόσα δε ξέρουμε???? Ξέρετε οτι μας κοροϊδεύει όλη η Ευρώπη????? Έτσι είναι παιδιά!!! Και πόσα δε ξέρουμε .....
Φυσικά και κάνω πλάκα!!!!
Αλλά, όλα τα άλλα περι εξυπνάδας που είπα, δεν είναι πλάκα .... Φανταστείτε να πάει καμιά Ευρωβουλή....Απλά φανταστείτε..!!!!
Και μη νομίζετε οτι δε θα πάρει ψήφους....Θα πάρει και μάλιστα πολλούς ....
Δε μπορώ να τους χαρακτηρίσω κάφρους,αυτούς που θα ψηφίσουν κατμαν , γιατί θεωρώ πολύ πιο κάφρους αυτούς που θα ψηφίσουν τα 2 μεγάλα κόμματα....Πόσο κακό να κάνουν πια????Φτάνει ... Ας δούμε και κάτι άλλο-Και δεν εννοώ τον κάτμαν....!!!!!!

ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΟΙ DEPECHE MODE!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ


Ακυρώνουν τη μία συναυλία μετά την άλλη.... Ήδη ακυρωθήκαν σε Βελιγράδι, Κωνσταντινούπολη, Σόφια και Ζάγκρεμπ..... Εγω δε θα πήγαινα ούτως ή άλλως αλλα μη ξανα αρχίσετε τις παπαριές όπως με τους rolling stones που ακύρωσαν και θέλατε να κάνετε και παρακράτηση...!!!! Βρείτε λύση και γρήγορα....

Δείτε και το άρθρο: Χωρίς καμία νεότερη επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία για το τι μέλλει γενέσθαι για τη συναυλία των Depeche Mode, αν θα γίνει και πότε, αλλά και για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, χιλιάδες φαν του συγκροτήματος βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, εκτονώνοντας την οργή τους στα μπλογκ. Για την ώρα, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι «στον αέρα» με τον 47χρονο τραγουδιστή του συγκροτήματος Ντέιβ Γκάχαν να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, καθώς υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. Χθες τέσσερις ακόμη πόλεις προστέθηκαν στη λίστα με τις ακυρώσεις.

Οπως συνέβη σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες σε: Βουκουρέστι (16/5), Σόφια (18/5) Βελιγράδι (20/5) και Ζάγκρεμπ (21/5). Στον αέρα βρίσκονται και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας.
Με πρόθεση να βρεθεί ημερομηνία που θα «κολλάει» στο πρόγραμμα της παγκόσμιας τουρνέ των Depeche Mode, τόσο η ελληνική διοργανώτρια εταιρία Didi Music όσο και ο μάνατζερ του συγκροτήματος προσανατολίζονται για την πιθανή της διεξαγωγή της στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο, στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, τον ερχόμενο Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Τίποτα όμως δεν είναι ακόμη σίγουρο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (18/5) το ελληνικό κοινό θα γνωρίζει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η συναυλία ή θα ακυρωθεί οριστικά. Αν ισχύσει η δεύτερη περίπτωση, οι περίπου 30.000 θεατές θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους, αρκεί… να έχουν φυλάξει το απόκομμα. Αλλά και στην περίπτωση που βρεθεί η ημερομηνία, το απόκομμα εξακολουθεί να είναι απαραίτητο για την είσοδο στο χώρο. Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν ήδη πετάξει ή χάσει. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.
Θυμίζουμε το μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί σε ανάλογη περίπτωση, όταν ακυρώθηκε η συναυλία των Ρόλινγκ Στόουνς το καλοκαίρι του 2006 (με τη μόνη διαφορά ότι δεν ήρθαν ποτέ), όταν η ίδια εταιρία είχε αποπειραθεί να παρακρατήσει το 10% του αντιτίμου του εισιτηρίου, προβάλλοντας ως επιχείρημα της υπηρεσίες Box Office. Η έντονη, όμως, διαμαρτυρία του κόσμου ανάγκασε την εταιρία να οπισθοχωρήσει. Τελικά, έπειτα από πολλές περιπέτειες, οι θεατές πήραν πίσω τα χρήματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ....ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ!!!


Ρε σχιστομάτηδες ...Τη παλεύεται .... Ούτε να το φανταστείς δε μπορείς.... Φτειάχνεις κατάσταση με τη κιτρινιάρα και σε κάποια φάση της λές πάμε σπίτι .... -Σε λέει γιατι όχι???Ναι! -Πάς και αφού τις έχεις πεί για τα σινικά τείχη , για τη τεχνολογία και τα σχετικά αρχίζεις να τη ξεγυμνώνεις και φαντάζεσαι αυτά που σε λέγανε απο μικρό για σφιχτά πράματα και κάτι τέτοια...Βγάζεις τη μπλούζα και βλέπεις αυτό: Σουτιέν… στο κυνήγι του γαμπρού

Οχι !!!!Έτσι δε πάει που θενά η κατάσταση ....Όχι ευχαριστώ!!!!Κλάνεις απο τα γέλια , πέφτεις κάτω και γεία σας .....Όχι και χρονόμετρο στο σουτιέν , σε παρακαλώ ρε!!!!
Δείτε τι ακριβώς είναι!!!

Είστε μόνη και σε αναζήτηση του «γαλάζιου πρίγκιπα»; Η ιαπωνική εταιρεία Triumph International κατασκεύασε ένα νέο σουτιέν, το οποίο μετρά αντίστροφα το χρονικό περιθώριο που έχει κάθε γυναίκα για να παντρευτεί.

Ο ιδιαίτερος στηθόδεσμος περιλαμβάνει ένα χρονόμετρο, που δείχνει την προθεσμία που έχει θέσει η κάτοχος για να «ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας». Επιπλέον, έχει θήκη για το μονόπετρο, με την εισαγωγή του οποίου σταματά η χρονομέτρηση και ακούγεται η μελωδία του γαμήλιου εμβατηρίου.

Οι γάμοι έχουν μειωθεί στην Ιαπωνία και πλέον η μέση ηλικία των γυναικών που παντρεύονται είναι άνω των 28 ετών -ηλικία που θεωρείται σχετικά μεγάλη για τα δεδομένα της χώρας.

ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ SEX ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ!!!


Οι γυναίκες που έχουν υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ), απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και έχουν συχνότερους οργασμούς. Αυτή η διαπίστωση προέκυψε από έρευνα του King’s College του Λονδίνου σε 2000 δίδυμες γυναίκες.

Συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε με ακρίβεια τα συναισθήματά μας και η δυνατότητά μας να τα εκφράζουμε ή και να τα δημιουργούμε προκειμένου να βοηθήσουν τη σκέψη μας. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια αυτός ο δείκτης ευφυΐας θεωρείται ανώτερος από το IQ.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και απόδοση. Επιπρόσθετα απάντησαν και σε ειδικά σχεδιασμένα τεστ που μετρούν τη συναισθηματική ευφυΐα.

Η ανάλυση των δεδομένων έδειξε ότι όσες είχαν υψηλότερο δείκτη EQ, είχαν και συχνότερους οργασμούς είτε κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, είτε κατά τη διάρκεια του σεξ.

«Αυτή η έρευνα θα μας βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη συμπεριφορικών και γνωσιακών θεραπειών για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής των γυναικών», σημείωσε ο καθηγητής Τιμ Σπέκτορ, διευθυντής του Τμήματος Ερευνών Διδύμων Αδελφών του King’s Colllege.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη έχει άμεση επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία των γυναικών καθώς επηρεάζει την ικανότητά τους να επικοινωνούν τις σεξουαλικές επιθυμίες στον σύντροφό τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική πράξη.

ΠΗΓΗ: BBC, The Journal of Sexual Medicine