Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΤO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΞΕΝΩΝΕΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ ... ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ!!





Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..

7 εκατ. ευρώ, και μεγάλη ακίνητη περιουσία σε Καβάλα-Ροδόπη άφησε κληρονομιά στο «Xαμόγελο του Παιδιού» ο Κ.Συμεωνίδης ένας Θρακιώτης μετανάστης στη Nότιο Aφρική ,που πέθανε αναπάντεχα πριν από τις γιορτές, σε ηλικία 65 χρόνωνς.

Mετρητά, καταθέσεις και ομόλογα, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ, και μια εξίσου μεγάλη ακίνητη περιουσία με σπίτια, μεζονέτες, παραθαλάσσια οικόπεδα, περιέρχονται στην κατοχή του εθελοντικού συλλόγου, με τη διαθήκη που άφησε ο Γιάννης Συμεωνίδης.

Mετανάστης επί 40 χρόνια στη Nότιο Aφρική, έστησε εκεί μια μικρή αυτοκρατορία, με εστιατόρια και εμπόριο διαμαντιών. Bλέποντάς τον να επιστρέφει στην πατρίδα, συγγενείς και φίλοι σε Kαβάλα και Pοδόπη προσδοκούσαν πολλά από τον πλούσιο και μοναχικό 65χρονο, ο οποίος δεν έκανε δική του οικογένεια.

O Συμεωνίδης έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, αλλά το άνοιγμα της διαθήκης του απογοήτευσε τους πάντες, καθώς δεν άφησε ούτε ένα ευρώ στις αδελφές, στα ανίψια και στα ξαδέλφια του. Aντίθετα, σκόρπισε πλατιά χαμόγελα στον εθελοντικό σύλλογο, αφήνοντας σ' αυτόν το σύνολο της κινητής κι ακίνητης περιουσίας του, με εξαίρεση κάποια ποσά που δώρισε σε τρεις καλούς φίλους.


Τώρα τι προσωπικά είχε δε μπορούμε να γνωρίζουμε, πάντως μιλάμε για μια εξαιρετική κίνηση... Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει....!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!

πληροφορίες: kavalanet.gr

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ-ΒΙΤΣΙΟΥ...


Μεγάλη προσοχή σε όσους κατευθύνονται προς το χιονοδρομικό κυρίως της Βίγλας αφού έχει πιάσει πάρα πολύ χιόνι και για αρκέτα χιλιόμετρα χρειάζεται αντιολισθητικές αλυσίδες ...

Αυτό ισχύει σχεδόν για όλο το νομό Καστοριάς-Φλωρίνης !!!ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


Και επειδή ο Χειμώνας δεν έφυγε, Πάντα αλυσίδες στο αυτοκίνητο μάγκες -Δε πιάνουν πολύ χώρο-βολεύονται!!! --- ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!


Ο εκπαιδευμένος βάτραχος της φωτογραφίας είναι από την Ταϊλάνδη και τον φωνάζουν «Ουί»: σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, που ζει στην παραθαλάσσια τουριστική πόλη Πατάγια, ο «Ουί» τρελαίνεται να παίζει με παιδικά παιχνίδια και κυρίως έχει μάθει να μένει ακίνητος σε άβολες για το είδος του στάσεις ώστε να βγαίνει καλή η φωτογραφία! (Reuters/Sukree Sukplang)

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ....


http://www.tovima.gr.