Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Τσίμπισε και o XePeTsAs το πρώτο του βραβείο-!!!Χαμός λέμε!-Δείτε τις βραβειάρες σας!


Το πρώτο βραβείο λοιπόν τσίμπησε η XePeTsA.....
Η αλήθεια είναι οτι έχει 23 βδομάδες oτι η XePeTsA , υπολειτουργεί λόγω εξεταστικής παρόλα ταυτα η XePeTsA τσίμπησε βραβείο, απο τη ΝΑΝΤΙΑ,.Η XePeTsA, σε ευχαριστεί πολύ Νάντια!!!
Η αλήθεια είναι οτι θα υπολειτουργώ απο τώρα, γιατι όταν λειτουργούσε κανονικά δε τσίμπησα βραβείο.....Οπότε .....Οπότε απο 8-9 Ιουλίου θα ξανα λειουργήσει το blog και θα συνεχίζει να σας πρίζει και να ξεπετσιάζεται μαζί σας -Ω!ρε τι πρίχτης είμαι....!!!
Χάος λέμε!!!

Πρέπει να δώσω και τα βραβεία τώρα....Δύσκολο, γιατι άργησα να πάρω χαμπάρι τα βραβεία και σχεδόν όλοι έχετε πάρει απο ένα .....Οπότε θα τα δώσω και ας έχετε πάρει και θα γράψω και απο ένα σχολιάκι για το κάθε blog....

Θα δώσω λοιπόν:
1. Στη ΝΑΝΤΙΑ που ούτως ή άλλως θα τις έδινα, αν έπαιρνα πρώτος, γιατι μέχρι που να υπολειτουργήσει το διάβαζα κάθε μέρα!!!
2.Στον Mikro Aliti , όπου ήταν το πρώτο blog, που διάβαζα, που έκανα φίλο, που με άφηνε σχόλια, που ξενέρωσα που σταμάτησε να γράφει!!!
3.Στον Κολλητό μου και στη καθημερινή ζωή : Tasos-pink floyd-variety you need-
Καλή αρχή φιλάρα!!!
4.Στη ΛΕΥΚΗ! , όπου είναι το άτομο που αν το γνώριζα προσωπικά θα κάναμε σίγουρα παρέα με μπυράκια στη παραλία έξω απο τα καράβια στη Θεσσαλονίκη!Σου έβαλα κίτρινα γράμματα για να σου θυμίζω πάντα το αφεντικό της πόλης!
5.Στη ματα , όπου τη θεωρώ τη μαμά των blog....Δε ξέρω γιατι αυτό μου βγάζει!!!
6.ΣτονKakos Lyko , γιατι μαθαίνω πράματα που δε θα άκουγα ποτέ και έιναι και απο τους πρώτους μου φίλους....
7.Στον alterego ή αλτερ που τον λέω εγώ, που αν και παοκι , τον γουστάρω, γιατι έχει κατα τη γνώμη πολύ καλές απόψεις και πάντα την πιο ώριμη σκέψη!!!
8. Εννοείται βραβείο στονΛΕΩΝ , για την αγάπη του για τα ζώα....Για τις πληροφορίες που μας δίνει για τα ζωάκια και γιατι γουστάρει την φράση:Φόλα σε αυτούς που ρίχνουν φόλες!
9. Στον bill taxi , για τις καυστικές απόψεις που δεν αρέσουν σε πολλά αυτιά και για το οτι είναι ενας πενηντάρης μεταλλάς , που ξέρει να γουστάρει τη ζωή του!!!
10. Στην miou , που απο τότε που άρχισα να την διαβάζω , με έχει συγκινήσει τουλάχιστον 2 φορές μιάς και είναι σίγουρα τρομερή κοπέλα με τρομερές ευαισθησίες!!!
11. Στην ANNA , που μας άφησε ελπίζουμε πρός το παρόν για δουλειές στη Σουηδία!!!
12. Στη Λέτα , γιατι είναι σίγουρα απο τις καλύτερες φίλες μου στα blog και ας μη το ξέρει, αν και έχω πολύ καιρό να μιλήσουμε μιάς και τα ψηλοπαράτησα εγώ και δε μπαίνει καν στο blog της απο τον υπολογιστή μου!!!
13.Στη τρομερή raven, για τη καυστικότητα και για τη σκοπιά που βλέπει το κόσμο!
14.Στο korinoskilo , μιάς και είναι πάντα κοντά στο blog μου και γιατι πάντα έχει άποψη , ασχέτως αν διαφωνούμε σε αρκετά...(Γι αυτό είναι το blog, για να μαθαίνεις πράματα και να ανταλλάζεις απόψεις).....
15. Και τέλος εννοείται, στη Κρητικιά της παρέας, DREAMER ANGEL , μιάς και γουστάρω τρελά το blog της , γουστάρω να μαθαίνω για τη Κρήτη , Γουστάρω να κάνω παρέα με Κρητικούς...!!!

Ήταν πολύ λίγα τα 15 βραβεία τελικά....Θα ήθελα να δώσω στην Έλενα απο τη Φλώρινα , στο τρελό του χωρού(el loko λέμε) , στη Φωτεινή απο τη Κάρπαθο, στο Νίκο απο τον Καναδά, Στο Νίκο απο το Μόναχο και σε άλλα πολλά blog, πάρα πολλά είναι όμως, αυτα που διαβάζω καθημερινά και με αρέσουν πολύ...Υπόσχομαι την άλλη φορά που θα με ξανα δώσει κάποιος βραβειάρα, το δώσω σε όλους όσους άφησα απ' έξω!