Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ....ΑΡΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΣ.

Τη φωτογραφία τη βρήκαμε πρίν λίγο σε ένα σχιστομάτικο blog ....Άν δεν είναι αυτός ο Παυλόπουλος και δεν έχουμε κάνει γκάφα τότε είναι ο σωσίας του....
Άκρη για το τι είναι ο απο κάτω δε βγάλαμε γιατι προφανώς δε ξέρουμε κινέζικα...


Άν έγινε γκάφα κράξτε ...Αν όχι απολάυστε τους...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΠΑΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ...!!!!ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ... !!! ΑΝΤΕ ΨΑΞΟΥ ΤΩΡΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ..!!!!


ΑΝΤΕ ΨΑΞΟΥ ΤΩΡΑ....
Σχεδόν σε όλη την έρευνα μας λέει οτι το σκυλάκι μας είναι πιο σημαντικό και απο φίλους και απο συντρόφους ...
Επειδή τυχαίνει να έχω σκύλο για κατοικίδιο , δε θα διαφωνήσω και πολύ με την έρευνα...
Τα πλεονεκτήματα του σκύλου(μιλάω για σκύλο γιατι αυτό έχω) είναι άπειρα ...
Δε μιλάει...
Δε γκρινιάζει ....
Νοιάζεται σίγουρα ....
Καταλαβαίνει τα πάντα ...
Δεν έχει κρεβατομουρμούρα...
Δε θα σε ενοχλήσει ποτέ πρίν ξυπνήσεις...
Θα σε περιμένει πάντα στη πόρτα ....
Και άλλα τόσα και περισσότερα πλεονεκτήματα......!!!!
ΦΟΛΑ ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.....
Σας παραθέτουμε παρακάτω όλη την έρευνα....::::::

Οσοι έχουν σπίτι τους κατοικίδιο έχουν την ίδια τύχη με εκείνους που έχουν σύντροφο: είναι πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και ζουν περισσότερα χρόνια, σύμφωνα με τον ερευνητή από τη Μελβούρνη Τιμ Ρότζερς.

Ενώ η επικρατούσα άποψη θέλει τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να βγαίνουν περισσότερο έξω κι ως εκ τούτου να έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση γιατί ασκούνται περισσότερο, κατά τον Ρότζερς αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα της βόλτας και όχι απλά με τα καρδιαγγειακά οφέλη του να κρατάει κάποιος το λουρί του σκύλου.

"Οι περισσότεροι ερευνητές συμφωνούν σήμερα ότι ή αίσθηση της αισθηματικής εγγύτητας και της στήριξης που παρέχουν τα κατοικίδια, αποφορτίζει και απαλλάσσει από το άγχος τους ιδιοκτήτες τους. Φαίνεται τώρα ότι η συντροφιά των ζώων κάνει καλό στη ζωή μας σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που κάνει η συντροφιά των ανθρώπων", εξηγεί ο Ρότζερς.

Η Σιμόν Μάερ, κτηνίατρος που εργάζεται στην οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων RSPCA, έχει κι εκείνη ενδείξεις ότι ο σκύλος μπορεί όντως να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Πρόσφατη έρευνα της οργάνωσης που διεξήχθη στην Αυστραλία έδειξε ότι πάνω από ένα τρίτο των ερωτηθέντων απάντησε ότι θα εγκατέλειπε ευκολότερα τον σύντροφό του παρά το κατοικίδιό του.

"Ενα εντυπωσιακό ποσοστό, της τάξης του 86.6%, απάντησε ότι θα επέλεγε το κατοικίδιό του αντί για έναν φίλο του για συγκάτοικο", είπε η Μάερ.

Μόνο το ένα τρίτο των 200 ερωτηθέντων απάντησαν στην έρευνα ότι ο σύντροφός τους τους/τις κατανοεί περισσότερο απ΄ό,τι το κατοικίδιό της.

"Πράγματι, σχεδόν το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα ήθελαν ο σύντροφός τους να ήταν σαν το κατοικίδιό τους".


Στη κεντρική φωτογραφία είναι ο δικός μου σκύλος..!!!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!


Για φόνο εκ προμελέτης αλλά και κανιβαλισμό κατηγορείται μια γυναίκα από το Ιρκούτσκ της Ρωσίας, η οποία, αφού σκότωσε μια φίλη της, μαγείρεψε μέρη του σώματός της και τα έφαγε!

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, το περιστατικό συνέβη στις 5 Μαρτίου. Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο σπίτι της ύποπτης και έπιναν, όταν ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται.

«Οι ερευνητές έχουν πληροφορίες ότι η γυναίκα μαγείρεψε κομμάτια της δολοφονημένης φίλης και τα έφαγε», είπε αξιωματούχος της ρωσικής επιτροπής Εισαγγελέων.

Πρόσθεσε δε ότι η δράστης σκότωσε την άτυχη γυναίκα με ένα τσεκούρι, ενώ τα κομμάτια του σώματος της που δε φαγώθηκαν βρέθηκαν σε ένα σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς. Πάντως, η κατηγορούμενη ομολόγησε την πράξη της.

Σε μια άλλη περίπτωση, οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι την προηγούμενη εβδομάδα έψαχναν για έναν άντρα ύποπτο για κανιβαλισμό, ύστερα από εντοπισμό ενός τεμαχισμένου σώματος μιας γυναίκας στην πόλη Ισχέβσκ.


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ....ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...@@!!!!!

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΛΙΜΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ!!!


Ένα αεροσκάφος της εταιρίας Cebu στις Φιλιππίνες, στο οποίο επέβαιναν 80 επιβάτες, παραλίγο να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, καθώς την ώρα της προσγείωσης, ο πιλότος αντιλήφθηκε ότι στον διάδρομο βρισκόταν ένα μικρό κλειστό φορτηγό και την τελευταία στιγμή κατάφερε να δώσει ύψος στο αεροπλάνο ώστε να αποφευχθεί μία τραγωδία. Στο όχημα που κινείτο στον διάδρομο προσγείωσης βρισκόταν ένας άνδρας, που έκανε μαθήματα οδήγησης στην φίλη του, όπως γράφει η εφημερίδα Philippine Star.

Το αεροπλάνο είχε σχεδόν προσγειωθεί όταν ο πιλότος αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο και αντέδρασε άμεσα, αποφεύγοντας τη σύγκρουση. Ο άνδρας που έκανε μαθήματα οδήγησης στη φίλη του είναι γιος ενός αξιωματούχου της Πολιτικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο της πόλης Λέγκαζπι, στις κεντρικές Φιλιππίνες, όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο παύθηκε των καθηκόντων του.

"Θα μπορούσε να έχει προκληθεί μία τραγωδία εάν δεν είχαμε στο πιλοτήριο έναν έμπειρο πιλότο", δήλωσε ο δήμαρχος του Λεγκαζπί, Νοέλ Ροζάλ.

ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ -ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ....

πηγή:madata.gr

28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 , ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ...ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ- ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ!!!

Μας το στείλανε στο facebook και σας το παραθέτουμε,...
ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30 ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ..Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ..ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!ΒΟΗΘΗΣΕ Κ' ΕΣΥ!! ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ!!!

Δεν είναι τίποτα...Μία ωρίτσα... Και να είσται σίγουροι οτι εαν το κάναμε όλοι θα κάναμε μεγάλο κακό σε πολλούς κακούς ...
Να δείξουμε τη δύναμη των blog κάνοντας κάτι σημαντικό....!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΞΕΙ???? ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΤΕ ΤΗ ΒΙΑ??? ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!


Μη τολμήσει να γυρίσει κανείς με κουκούλα στο δρόμο....
Τι είδους τρομονόμος είναι αυτός...?????
Δηλαδή αν θα βρέξει δε παίζει να φορέσουμε κουκούλα....έτσι?????
Άν έχει αέρα ????
Άν είμαστε άρρωστοι και έχει κρύο???
Άν πρίν λίγο είχαμε κάνει μπάνιο????
Δε θα φοράμε κουκούλα .... Κρυώστε Μορέ, κλάιν μάιν....
Η χαρά των μπάτσων που θα βγάζουν γρήγορα και εύκολα το κόμπλεξ τους ....
Η αγανάκτηση των αστυνομικών που θα πρέπει να ασχολούνται με ένα ακόμα ασήμαντο θέμα ...
Η αγανάκτηση για τα στρουμφάκια, που θα τους κόψει το τάβλι και τον καφέ...
Δηλαδή αυτός ο νόμος θα έχει αθόρυβες αντιδράσεις και απο την αστυνομία...'
Μετά πάντως αν μας λένε αυτοί, οτι δε γίνεται να προλαβαίνουν εγκλήματα-ληστείες κτλ., δε θα έχουν και άδικο ...!!!!!!!!!!!
Ξέρετε πόσοι πολλοί κυκλοφορούν με κουκούλα????
Φυλακή πάντως τους κόβω τους hip-hopάδες μιας και αυτοί δε τη βγάζουν τη κουκούλα για κανένα λόγο...
Γιατι δε βγαίνει και νόμος να απαγορευτούν οι κουκούλες απο την αγορά ?????
Δε συμφέρει αυτό....έτσι????
Πάντως εγω απο σήμερα νιώθω πιο ήσυχος .... χαλαρά ......
Αφου θα πιάνουν αυτούς που θα φοράνε κουκούλες , όλα καλά...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...
ΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ:!!!
Όλα πάνε κατά διαόλου και αυτοί είναι στη κοσμάρα τους...