Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEEP PURPLE ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ...ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ-ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!



Δύο συναυλίες θα δώσουν οι Deep Purple το καλοκαίρι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park στην Αθήνα, ενώ την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα βρεθούν στην Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ίαν Γκίλαν με αναλλοίωτη φωνή που μας ταξιδεύει, επιστρέφει μαζί με το πιο δυνατό line up των τελευταίων χρόνων.

Οι Deep Purple συνεχίζουν και γράφουν ιστορία στην hard rock σκηνή, με τραγούδια όπως το Child in time, το Smoke on The Water ή το Soldier Of Fortune.

Το συγκρότημα με ιστορία σχεδόν 40 χρόνων και πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων αντιτύπων έχουν επάξια κερδίσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες ως το πιο θορυβώδες γκρουπ όλων των εποχών.

Η τιμή του εισιτηρίου για τα πρώτα 2.000 άτομα που θα σπεύσουν να προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι 40 ευρώ.

Μετά την εξάντληση των πρώτων 2.000 εισιτηρίων σε κάθε πόλη, η προπώληση θα συνεχιστεί με τιμή εισιτηρίου 45 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου.

Εισιτήρια προπωλούνται στα Ticket House: Αθήνα –Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608.366, Θεσσαλονίκη -Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264880 και μέσω Διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketpro.gr


ENNOEITAI ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ....Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ-ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ -ΜΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
ΤΕΛΕΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΜΑΣ ΣΕΖΟΝ...

Και μία απο τις άπειρες τραγουδάρες τους(απο τα παλιά):




πηγή in.gr

ΤΡΩΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...!!!




Οι πελάτες ενός εστιατορίου στο Λονδίνο έχουν τη δυνατότητα να μην πληρώσουν ούτε σεντ για ό,τι φάνε ή μπορούν να πληρώσουν όσο νομίζουν ότι αξίζει πραγματικά αυτό που παρήγγειλαν.

Η μοναδική τους υποχρέωση είναι να πληρώσουν τα ποτά και τίποτα άλλο, αφού ούτε στο μενού δεν υπάρχει τιμοκατάλογος. «Μπορείς να αφήσεις 50 λίρες ή τίποτα. Δεν έχει σημασία, θα σε περιποιηθώ το ίδιο», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Πίτερ Ίλικ.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη λίστα γευμάτων, όπως σούπα με θαλασσινά, κρέας με όσπρια και φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας. Πρόκειται για τρία πιάτα, που αλλού κοστίζουν συνήθως 18 λίρες.

Ο Ιλίκ επιμένει ότι η κίνησή του δεν είναι κάποιος απεγνωσμένος τρόπος να καταπολεμήσει την ύφεση, αλλά τον α νταγωνισμό, αφού πολλές αλυσίδες εστιατορίων κάνουν μεγάλες προσφορές.

Και εμείς, μαζί με όλους εσάς ακονίζουμε μαχαιροπίρουνα για να κάνουμε ντού σε κάθε τέτοιο μαγαζί που θα μας ταίσει τζαμπαντάν...



Βέβαια στην Ελλάδα..... οχι μόνο δεν μας ταίζουν κούτρα, αλλά με τη πρώτη ευκαιρία, μας χρώνουν "καταλάθος" και ένα χταπόδι που δε πήραμε ποτε....


πηγή:http://www.ikypros.com

Εισητήρια AC/DC




Παίδες ας ροκάρουμε με την καλύτερη μπάντα στην ιστορία της Hard Rock! Οι τιμές έχουν ανακοινωθεί καθώς και η έναρξη εισητήριων ξεκίνησε απο της 3/2/2009!

Back In Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock… μερικά από τα μουσικά αριστουργήματα του σημαντικότερου κιθαριστικού διδύμου, των αδελφών Young, της ιστορίας της ροκ. Χαρακτηριστικά τους η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά rock n roll σκηνική παρουσία τους!

Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά …μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την κολεγιακή στολή του αεικίνητου Angus Young !!!

Αυτή τη στιγμή, όλα τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης είναι ήδη sold out! Τα μόνα εισιτήρια που θα μπορείτε να βρείτε σε όλη την Ευρώπη είναι αυτά του Αθηναϊκού show.

Η προπώληση ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου 2009.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

90e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα
70e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.
60e καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.
80e όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.


Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 4 εισιτήρια ανά άτομο.

Σημεία Προπώλησης: Ticket House: Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366 Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00 Σάββατο: 10:30-16:00

Για περισότερες πληροφορίες μπείτε στο: http://www.ticketpro.gr