Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΣΥΖΥΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΕΩΝΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ... !!!!ΣΑΛΟΣ!!!ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ!!!


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!

Έκπληκτη η κοινή γνώμη της Μ. Βρετανίας παρακολουθεί την απίστευτη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν βρέθηκε πως δύο ταινίες ερωτικού περιεχομένου, που ενοικιάστηκαν από συνδρομητικό κανάλι, χρεώθηκαν στο υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Τις ταινίες παρήγγειλε ο σύζυγος της υπουργού Εσωτερικών, Τζάκι Σμιθ, Ρίτσαρντ Τίμνεϊ, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό, το οποίο συνέβη τον περασμένο Ιούνιο, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα «Sunday Express».

«Λυπάμαι για την οποιαδήποτε ντροπή προκάλεσε στην Τζάκι. Κατανοώ απόλυτα το λόγο που πολλοί εκνευρίστηκαν και προσεβλήθησαν», είπε χαρακτηριστικά ο Τίμνεϊ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η υπουργός Τζάκι Σμιθ απολογήθηκε για την ντροπιαστική αποκάλυψη και δεσμεύτηκε δημόσια να επιστραφούν τα χρήματα στο ταμείο του υπουργείου, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ είπαν ότι η ίδια δε βρισκόταν στο σπίτι της τις ώρες που προβλήθηκαν οι εν λόγω ταινίες.

Το απίστευτο είναι ότι η Τζάκι Σμιθ αποφάσισε να επιβάλλονται βαρύτερες ποινές σε όσους Βρετανούς συλληφθούν να κάνουν σεξ με ιερόδουλες, προκειμένου να πλήξει το λαθρεμπόριο γυναικών, που κρατούνται φυλακισμένες μέχρι να δεχτούν να κάνουν το επάγγελμα της ιερόδουλης, δίνοντας τα περισσότερα χρήματά τους στα «αφεντικά» τους.

ΒΛΑΚΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ...ΞΑΝΑ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ!!!!






Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε περιπολία στο Μπρονξ της Ν. Υόρκης έλαβαν σήμα να πάνε σε τράπεζα στην οποία ένας 55χρονος άντρας είχε μπει με την απειλή όπλου να κάνει ληστεία.

Δεν τον πρόλαβαν εκεί όμως, αφού ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή χωρίς να κλέψει τίποτα.

Ο 55χρονος δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει την τράπεζα να γλιτώσει και λίγη ώρα αργότερα μπήκε σε άλλο υποκατάστημά της και πλησίασε την ταμία με την «απειλή» του ψεύτικου όπως αποδείχτηκε όπλου και ένα σημείωμα να βάλει λεφτά σε μια τσάντα.

Οι αστυνομικοί όμως που είχαν περιγραφή του 55χρονου από αυτόπτες μάρτυρες από την πρώτη του απόπειρα, τον είδαν στο δρόμο πριν μπει στο δεύτερο υποκατάστημα και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω.

Πηγή:http://www.supa.gr/

ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ...ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ..!!!ΟΥΣΤ ΡΕ!!!


Έλεος και αίσχος μαζί.....
Η αηδία αυτή ... διαδραματίζεται στη Λευκίμμη της Κέρκυρας..!!!
Έμεινε και καλά απο απουσίες το παιδί λένε .....Οι γονείς παρά την κάποια αρρώστια(μονοπυρήνωση των λεμφαδένων στο νοσοκομείο Κέρκυρας ) που είχε το παιδί δηλώνουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει...!!!!
Οι γονείς κάνανε έφεση και τελείωσε εκεί το θέμα...Το παλικάρι προβιβάστηκε τελικά ....
Λίγες μέρες πρίν συμπληρώσει το μηχανογραφικό του το παλικάρι, κατάφεραν να του τη "σπάσουν" και να τον στείλουν με δικαστική απόφαση στην Α' λυκείου ....!!!
Λίγες μέρες πρίν ανταμειφθούν προφανώς οι κόποι του, κάποιοι θέλουν να τους δυαλύσουν ...!!!
Το λάθος του δικαστηριου απο την αρχή που είναι τώρα :Γιατι τον αφήσανε να προβιβαστεί αφου δε γουστάρανε...??????
Γιατι τον άφησαν να συνεχίσει το τοόνειρο του...
Γιατι στη τελική να τον αφήσουν στην ίδια τάξη...
Άν ήταν καθηγητή το παιδί , στη θέση του παιδιου αυτού, θα τον άφηναν ποτέ να μείνει έστω και με 100 απουσίες παραπάνω...
Ακόμα και να ξέφευγε λίγο το παλικάρι απο το όριο των απουσιών, δε μπορούσαν να κάνουν λίγο τα στραβά τα μάτια ..?????---Σάμπως δε τα έχουμε δεί όλοι μας αυτά τα κόλπα!!!????
Δηλαδή γιατι κάποιοι μονιμοποιημένοι, οι οποίοι έχουν εξουσία να βγάζουν το κόμπλεξ τους στα παιδιά ....Στο μέλλον μας...!!!!!

Τώρα όλοι περιμένουν την απόφαση του υπουργείου παιδείας ...!!!!
Άς κάνει κάτι σωστό και ας αφήσει το παλικάρι να συνεχίσει τη ζωή του..!!!


ΟΥΣΤ ΡΕ !!!!