Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009

ΣΥΖΥΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΕΩΝΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ... !!!!ΣΑΛΟΣ!!!ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ!!!


ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!

Έκπληκτη η κοινή γνώμη της Μ. Βρετανίας παρακολουθεί την απίστευτη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν βρέθηκε πως δύο ταινίες ερωτικού περιεχομένου, που ενοικιάστηκαν από συνδρομητικό κανάλι, χρεώθηκαν στο υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Τις ταινίες παρήγγειλε ο σύζυγος της υπουργού Εσωτερικών, Τζάκι Σμιθ, Ρίτσαρντ Τίμνεϊ, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό, το οποίο συνέβη τον περασμένο Ιούνιο, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα «Sunday Express».

«Λυπάμαι για την οποιαδήποτε ντροπή προκάλεσε στην Τζάκι. Κατανοώ απόλυτα το λόγο που πολλοί εκνευρίστηκαν και προσεβλήθησαν», είπε χαρακτηριστικά ο Τίμνεϊ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η υπουργός Τζάκι Σμιθ απολογήθηκε για την ντροπιαστική αποκάλυψη και δεσμεύτηκε δημόσια να επιστραφούν τα χρήματα στο ταμείο του υπουργείου, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ είπαν ότι η ίδια δε βρισκόταν στο σπίτι της τις ώρες που προβλήθηκαν οι εν λόγω ταινίες.

Το απίστευτο είναι ότι η Τζάκι Σμιθ αποφάσισε να επιβάλλονται βαρύτερες ποινές σε όσους Βρετανούς συλληφθούν να κάνουν σεξ με ιερόδουλες, προκειμένου να πλήξει το λαθρεμπόριο γυναικών, που κρατούνται φυλακισμένες μέχρι να δεχτούν να κάνουν το επάγγελμα της ιερόδουλης, δίνοντας τα περισσότερα χρήματά τους στα «αφεντικά» τους.

2 σχόλια:

NANTIA-BAD RELIGION 7 είπε...

Δέν του καθότανε η κυρία υπουργός;
Τα χρέωσε λέει στο λογαριασμό του υπουργείου;Σοβαρά;εδώ στο Ελλάντα,μας χρεώνουν τα μαμησιάτικά τους και δεν αντιδρούμε,αυτοί γιατί αντέδρασαν???
Υπερβολικοί και αντιδραστικοί Εγγλέζοι!!

Πέτσες © είπε...

Δε το σκέφτηκα έτσι...Σωστή άποψη !!!
Η σωστότερη@!
καλημέρα!