Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΠΑΛΙ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ,ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ?????


Ακόμα ένα τροχαίο στην Εγνατία οδό... Και μάλιστα αυτή τη φορά θανατηφόρο...(θανατηφόρο είναι σχεδόν πάντα μίας και σκοτώνονται τα ζώα)!!!!
Μου έτυχε και εμένα στην εγνατία οδό να χτυπήσω αδέσποτο και ευτυχώς πήγαινα με χαμηλή ταχύτητα και δεν έπαθα κάτι χειρότερο...
Πρίν 2 βδομάδες χτύπησε ένας γνωστός, και το αμάξι του διαλύθηκε....Ευτυχώς οχι και ο ίδιος ...
Τα ίδια γίνονται και στη Δ. Μακεδονία....Εκεί μάλιστα πεθαίνουν και σπάνια είδη ζώων μιας και σύγκρουση μπορεί να είναι με αρκούδα ή με αλεπού!!!!
Οπότε μάλλον οι περιφράξεις της Εγνατίας είναι αστείες..
Το να κόβεις μία κορδέλα και να κάνεις τα εγκαίνια ενός δρόμου δε λέει τίποτα, όταν όλα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου αλλά στην ουσία δεν έχουν γίνει βασικά πράματα...!!!
Απαράδεκτό!!!!
Μπορείτε τουλάχιστον , να βάλετε ταμπέλες οι οποίες θα ενημερώνουν τον οδηγό να μη τρέχει γιατι υπάρχει κίνδυνος να πεταχτεί ζωάκι ή και ζώο μεγάλο ακόμα(βλέπε αρκούδες)...!!!
Θα πεθάνουν και άλλοι άνθρωποι και άλλα ζώα και μετά θα ξυπνήσετε εσείς!!!
Κλασσικά πράματα στο Ελάντα!!!
Τόσα λεφτά δόθηκαν γι αυτό το έργο, που εννοείται πως ήταν πνοή για την Ελλάδα, αλλα μη το γαμάτε το θέμα με απλές λεπτομέρειες...Λεπτομέρειές όμως που είναι πολύ πιο σημαντικές απ όλα τα άλλα !!!!
Τουλάχιστον εμείς σαν οδηγοί ας προσέχουμε λίγο παραπάνω ...!!!
Εγνατία ναι, αλλά οχι επειδή πήραμε τη καινούργια την αμαξάρα και επειδή βρήκαμε "καλό δρόμο" το γκαζώνουμε λές και είμαστε μόνοι στο δρόμο...!!!!

Όσο για τον άνθρωπο που χάθηκε και το τροχαίο..: Ήταν 67άρης οδηγός..τράκαρε στο 71ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Καβάλας...
Παρέσυρε σκύλο και προσέκρουσε σε δέντρο...
Η 65χρονη συνοδηγός απλά τραυματίστηκε...!!!!

ΟΥΣΤ ΡΕ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε γαμώτο τον άνθρωπο.. Κρίμα. Ε βέβαια οι μ@@@@@ες μόνο διόδια ξέρουν να βάζουν για να τα βάζουν στη τσέπη. Μια πινακίδα ή μια περίφραξη δεν ξέρουν να βάλουν για να προειδοποιήσουν τους οδηγούς. Εδώ ολόκληρη εθνική οδός αθηνών-λαμίας και σε ορισμένα σημεία κοντά στην έξοδο του αγίου στεφάνου δεν έχει καθόλου φώτα εδώ και ένα χρόνο!! Σκατά και πάλι σκατά!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Eίναι γενικό το θέμα ....Προφανώς Λέτα και προονόησε η Ε.Ε για όλα αυτα...Λεφτά έδωσε για όλα αυτά...
τώρα που πήγαν είναι το θέμα!!!!
καλημέρα!!!