Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΤΗΝ ΕΡΤ ...????ΓΙΑΤΙ??? ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΜΕ !!!???ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΤ??


Κατ ' αρχάς να ευχαριστήσω τη Ναντια(http://badreligion7.blogspot.com/) που με βοήθησε να βρώ στοιχεία για το θέμα????
Ξέρετε ρε τσακάλια(εσείς που βάζετε το χαράτσι) κανέναν άλλο πολίτη απο άλλη χώρα που να πληρώνει αυτό το χαράτσι????
Ξέρετε οτι κανείς σχεδόν απο εμάς δε βλέπει ερτ????(δεν το λέμε εμείς αλλά η κατα τα άλλα έγκυρη AGB, λέμε τώρα)...
Ξέρετε κατι ρε??? Δε ψηνόμαστε καθόλου να πληρώνουμε την ανύπαρκτη εurovision-έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε....
Όσο για τα συμβόλαια με τίς ομάδες , δε θα είχαμε πρόβλημα αν όλες οι ομάδες παίρναν τα ίδια λεφτά...(το κατεστημένο δυστυχώς, όμως ούτε εδώ αφήνει περιθώρια)....!!!
Σας παραθέτω τις διαδικασίες για την αποφυγή αυτής της αηδίας...:

Δεν ξαναπληρώνω συνδρομή.

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.

Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (πχ τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (πχ ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να απαιτήσεις να πληρώσεις μόνο το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και καταθέτεις μόνο το ποσό της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα – υπέρ της ΔΕΗ) και όχι το υπόλοιπο.

Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να το διεκδικήσει δικαστικά!


Φυσικά είναι δύσκολο να κινήσει κάποιος τέτοιες διαδικασίες μιάς και υπάρχει τρομοκρατία..

Διάβασα, ακόμα και για απειλές με αστυνομία ...(δε ξέρω αν ισχύει αν και το πιστεύω με το μπουρδέλο που ζούμε).....

Άν γίνουν αναδημοσιεύσεις και γίνει κάτι ομαδικό σίγουρα θα έχει αποτελέσματα....