Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2009

NA MH KΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ...ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!


Δε ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται...!!!
Δε ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί και γιατί βγάζουν αυτά τα σενάρια(αμα ξέραμε δε θα ήμασταν blogger) ....!!!
Aλλά γιατί όλο αυτό το ζήτημα τώρα ....
Εμάς πάει το μυαλό μας στις εκλογές ...Δε ξέρουμε τι ακριβώς "παίζει" με αυτό το θέμα, αλλά πιστεύουμε οτι έχει σχέση...
Γίνεται αναφορά στο ενημερωτικό σημείωμα για το φοιτητικό άσυλο....ΥΠΟΠΤΟ!!!
Γιατι τραβήξανε ζόρι οι Αμερικάνοι με την Ελλαδίτσα και το άσυλο της ....????
Γιατι το κάνουν τώρα που υπάρχει θέμα με το άσυλο???
Εμείς αναρωτιόμαστε μήπως όλα αυτά είναι σκόπιμα ...Για να διαλύσουν το άσυλο , επικαλούμενοι αυτό το ενημερωτικό σημείωμα /.????
Μήπως αυτό θα επηρεάσει και το τουρισμό της χώρας μας ....????
Κατι μας "βρωμάει" σε όλα αυτά, αλλά δε ξέρουμε τι ακριβώς ...
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ....
ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ!!!

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ 21 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ... .ΑΝΤΕ ΡΕ ...ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ !!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...Είκοσι ένα ζευγάρια από την Σομαλία αποφάσισαν να παντρευτούν όλα μαζί για να μοιραστούν τα έξοδα σε αυτήν την εποχή οικονομικής κρίσης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης Χαργκέισα, της αποσχισθείσας επαρχίας Σομάλιλαντ και την οργάνωσε εταιρία τηλεπικοινωνιών στην οποία εργάζονται όλοι οι γαμπροί!

Στο κυρίως μουσουλμανικό Κέρας της Αφρικής, οι άντρες και οι γυναίκες γιορτάζουν χωριστά και όπως είναι φυσικό τα έξοδα των τελετών διπλασιάζονται.

Ένας παραδοσιακός γάμος κοστίζει τόσο πολύ που τα περισσότερα νέα ζευγάρια εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για να τα αποφύγουν.

"Ένας από τους λόγους της μετανάστευσης των νέων είναι, όσο και αν φαίνεται περίεργο, το μεγάλος κόστος των γάμων", δήλωσε στη διάρκεια της τελετής ο σεΐχης Μοχάμαντ Ομάρ Ντιρίρ, ένας από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς ηγέτες της περιοχής.


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Πηγή:www.ikypros.com