Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

"ΚΟΛΛΗΣΑΝ" ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ SEX...Ω ΡΕ ΡΕΖΙΛΙ!!!ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ???

Kαι παντρεμένοι κιόλας ????
Να σας χαίρονται ο άντρας και η γυναίκα σας αντιστοιχα...
Πάντως παίζει να γίνανε και πολύ ρόμπες..!!!!

Ένα παράνομο ζευγάρι, στην Ιταλία, που έκανε ερωτική συνεύρεση σε τουαλέτες εμπορικού κέντρου αποκαλύφθηκε όταν «κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!

Εκείνος εργάζονταν ως security, εκείνη ως ταμίας στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Bergamasco, παντρεμένοι και οι δυο με παιδιά που όμως κατάφερναν να διατηρούν κρυφό τον παράνομο έρωτα τους!

Το ζευγάρι όμως βρέθηκε σε πολύ δυσάρεστη θέση όταν κατά την διάρκεια μιας ακόμη ερωτικής συνεύρεσης τους έμειναν κολλημένοι ο ένας πάνω στο άλλον!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το νοσοκομείο το ζευγάρι επιδίδονταν σε πρωκτικό σεξ και για άγνωστο λόγο «κόλλησαν» χωρίς να μπορούν να απεγκλωβιστούν!

Αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο και να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν έφθασαν οι τραυματιοφορείς και αφού δεν μπόρεσαν να τους ξεκολλήσουν τους σκέπασαν με ένα σεντόνι και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο!

Στο νοσοκομείο ανέμενε ο σύζυγος της «άπιστης ταμία» που μόλις είδε τον γυμνό άντρα «κολλημένο» στην γυναίκα του λιποθύμησε!

5 ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ TATTOO ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ....







Καλά ρε αλάνια ...Ωραία τα τατουαζ και γώ μαζί σας ...Αλλά όταν είναι κάτι αηδία, είναι αηδία!!!!
Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι του hannibal.....
Tα άλλα είναι πέρα για πέρα αηδίες!!!

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΠΑΔΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ....!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!


Και μόλις σήμερα είχαμε στο αγαπημένο forum (http://keeponblogging.forumotion.com/forum.htm) τη συζήτηση για τους οπαδούς...
Δε λέω οτι δεν είναι βλακεία, αλλά εγώ προσωπικά γουστάρω ανθρώπους που δίνουν και τη ψυχή τους για τις ιδεολογίες..... Με τη προυπόθεση φυσικά οτι tην ιδεολογία τη πιστεύει ο άλλος πραγματικά και οχι για κάποιο συμφέρον του.... Φυσικά και ήταν βλακεία του, αλλά αυτός γούσταρε να το κάνει...Η αυτοκτονία δεν είναι κάτι εύκολο......Είναι κάτι πολύ δύσκολο....Πρεπει να είσαι πολύ στεναχωρημένος για να κάνεις κάτι τέτοιο..!!! Έτσι λοιπόν ο οπαδός αυτός της Άρσεναλ αυτοκτόνησε γιατι η ομάδα του έχασε.... Να ναι καλά το παλικάρι εκεί που είναι και το χώμα που τον σκεπάζει να είναι ελαφρύ....!!!!
Είναι καλά παιδιά οι οπαδοί...Να το θυμάστε πάντα αυτό!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!!

"Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς θέμα ζωής ή θανάτου. Είναι κάτι πολύ περισσότερο". Με τον πιο τραγικό τρόπο επιβεβαίωσε τη ρήση του θρυλικού προπονητή της Λίβερπουλ, Μπιλ Σάνκλι, Κενυάτης φίλος της Άρσεναλ. Ο 29χρονος Σουλεϊμάν Ομόντι κρεμάστηκε στο διαμέρισμα του μετά την ήττα των "κανονιέρηδων" από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-3 για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Κενυάτες, όπως και αρκετοί άλλοι Αφρικανοί, παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον το αγγλικό ποδόσφαιρο, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Ειδικά οι αναμετρήσεις μεταξύ των μεγάλων ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Τσέλσι, προκαλούν το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους του φίλαθλου κοινού.

Όμως, η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ έμελλε να είναι μοιραία για τον Ομόντι. "Ηταν απαρηγόρητος λόγω της ήττας της ομάδας του. Ήπιε αρκετά και ξέσπασε σε κλάματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα", είπε στο Reuters θαμώνας του μπαρ όπου σύχναζε ο Κενυάτης φίλαθλος.

Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομία βρήκε τον Ομόντι κρεμασμένο στο διαμέρισμά του, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας του και πλέον διεξάγει έρευνα σχετικά με το περιστατικό καθώς και το κατά πόσον η αυτοκτονία σχετίζεται όντως με την εν λόγω ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Οι θαμώνες του μπαρ, είπαν ακόμη στην αστυνομία ότι ο αυτόχειρας είχε έντονο διαπληκτισμό με άνδρα που του είπε ότι η Άρσεναλ δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ των δύο γρήγορων τερμάτων που δέχθηκε. Οι καβγάδες κατά τη παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στην Κένυα είναι συχνό φαινόμενο και αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι έχουν υπάρξει και παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΚΛΟΠΗ ΚΑΡΤΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ....ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ..!!!!


Και θα δούμε πολλά έργα ακόμα....Είναι σίγουρο.... Με τη "πείνα" που υπάρχει σε αυτή τη χώρα, θα δούμε ακόμα πολλά τέτοια τραγικά...!!!!

Κάρτες κινητής τηλεφωνίας, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 14.000 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι από κατάστημα ταχυμεταφορικής εταιρείας, στην πόλη των Τρικάλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα, παραβιάζοντας την πίσω πόρτα και αφαίρεσαν δέμα, που περιείχε τις κάρτες.

Το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ....!!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ....


Ένας τέτοιος νόμος θα μας έλυνε τα χέρια, εμάς τους καπνιστές.....
Η μέρα με τη νύχτα κάποια μέρη....
Καθένας στη κοσμάρα του....Εμείς ψηφίζουμε hubei..!!!!

Η «δικτατορία του τσιγάρου» έληξε για τα κυβερνητικά στελέχη στην κινεζική επαρχία Hubei, τα οποία είχαν υποχρεωθεί με άνωθεν εντολή να καπνίζουν, προκειμένου να ενισχύσουν την κλονισμένη οικονομία. Η σχετική εγκύκλιος τον περασμένο Μάρτιο ήταν κάτι περισσότερο από σαφής.

Οι γραφειοκράτες και εν γένει οι δημόσιοι υπάλληλοι έπρεπε να καπνίζουν συγκεκριμένες ποσότητες τσιγάρων από την τοπική παραγωγή, ειδάλλως απειλούνταν με περικοπή μισθού και η τοπική καπνοβιομηχανία με περικοπή επιδομάτων. Η δημοσιοποίηση της εγκυκλίου από τοπική εφημερίδα έφερε τα πάνω-κάτω και υποχρέωσε τους ιθύνοντες να την αποσύρουν και να αναλωθούν σε διευκρινιστικές εξηγήσεις.

Ετσι, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, η εντολή δόθηκε για να παταχθεί το λαθρεμπόριο τσιγάρου στην περιοχή και να τονωθεί η τοπική παραγωγή. Ας σημειωθεί ότι οι πωλήσεις καπνού συνιστούν τη μεγαλύτερη πηγή εσόδων για την κυβέρνηση, στα ταμεία της οποίας απέφερε 61 δισ. δολάρια, τους πρώτους 11 μήνες του 2008, σύμφωνα με τη «Λαϊκή Ημερησία», την εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Απίστευτο!Νικήστε στο Φλίπερ!

Λοιπόν.... Θυμάστε όλοι αυτό το "σπαστικό" παιχνιδάκι των Windows;Το...Φλίπερ;!!!;

Ήρθε η ώρα να νικάμε και να κάνουμε σκόρ πάνω απο 2 δις. Πολύ απλά εκτελέστε την παρακάτω συνταγή:

1.Ανοίξτε το Φλίπερ(Έναρξη->Προγράμματα->Παιχνίδια->Φλίπερ) 2.Όταν ανοίξει πατήστε το F2 για νέο παιχνίδι 3.Περιμένετε λίγο όσπου να βγεί η μπάλα απο κάτω δεξιά 4.Κάντε ένα και μόνο ένα κλίκ πάνω στη μπάλα και πατήστε τη λέξη hidden test (και μετά το enter) 5.Τώρα κινίστε με το ποντίκι την μπάλα και κάντε άπειρα σκόρ!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!
μουχαχαχαχαχα

Ο ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ(πρόεδρος της chelsea) ΕΧΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΚΟΤΕΡΑΚΙ(500.000) ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..άντε να ξεκινήσουμε και έρανο να τον βοηθήσουμε τον φτωχούλη!


Λαική απίτηση ο έρανος για τον καημένο τον Ρομανάκο....
Ώρες ώρες σκέφτομαι οτι τρώω κρουασάν για να βγεί η βδομάδα και υπάρχουν κάτι άλλοι ανετίλες, οι οποίοι χάνουν ένα ολόκληρο κότερο σε μια νύχτα!!!
Και το καλύτερο απ' όλα είναι, οτι δε τον νοιάζει κιόλας ...!!!!


Ο ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπραμόβιτς έχασε ένα πολυτελές ταχύπλοο αξίας 500.000 δολαρίων στο πόκερ, αποκαλύπτει σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Moskovski Komsomlets.

Η εφημερίδα, που δεν αποκαλύπτει τις πηγές της, αναφέρει πως ο δισεκατομμυριούχος έχασε το σκάφος στη διάρκεια μια παρτίδας πόκερ στη Βαρκελόνη, όπου βρισκόταν για τον αγώνα της ομάδας του , της Τσέλσι, με την Μπαρτσελόνα.

Καμιά άλλη λεπτομέρεια δεν γίνεται γνωστή, όπως για παράδειγμα ποιοί ήταν οι συμπαίκτες του Αμπραμόβιτς και φυσικά ποιός είναι ο τυχερός που κέρδισε το ταχύπλοο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ...Εγω είμαι αμόρφωτος ...εσείς???


Δε με λέτε ρε παιδιά???? Άντε εγώ ας πούμε οτι είμαι αγράμματος και δεν έχω κρίση...' Γι αυτό άλλωστε δεν είμαι και κάτι σημαντικό για τη κοινωνία...

Εγω δε λέω ρε βουλευτάδες να έχετε τη σωστή κρίση....
Λέω να έχετε έστω κρίση..!!!

Αποδείχθηκε οτι δεν έχετε κρίση....Γιατι σας είπαν προφανώς τι να ψηφίσετε...

Ούτε εγώ θα είχα όρεξη να παω να ψηφίσω σε ενδεχόμενη παραπομπή αρα και εκλογές, την ημέρα που κάλλιστα θα άραζα σε μια παραλία και θα έπινα τα ρολύμια μου, αλλα αυτός δεν είναι λόγος να μην υπάρχει διαφάνεια ....

Γιατι δε ψηφίσατε αυτό που ξέρατε οτι ειναι σωστό και ας πηγαίναμε και σε εκλογές!!!
Γιατι????? Εμένα λίγο κοτοπουλίστικο μου φάνηκε όλο αυτό!!!

Δηλαδή τι θα γίνει????Ως που η ασυλία????
Άμα θα σκοτώσει βουλευτής , πάλι δε θα τον παραπέμψουμε για να μη πάμε σε εκλογές ..????? Το άλλο με τα λευκά το είδατε ...???? Είναι δυνατόν ρε τζιμάνια να ρίχνετε λευκό????? Ξέρετε γιατι σας εξέλεξε ο λαός ????-Για να έχετε κρίση... Γι' αυτό είστε ανώτεροι ιεραρχικά, για να μπορείται να κρίνετε καλύτερα απο εμάς ή έστω να κρίνετε...!!!! Το λευκό δείχνει οτι κάποιος δεν έχει κρίση και οτι δε ξέρει τι να κάνει!!!! Εμείς σαν Έλληνες αυτό θέλουμε ????Άν ναι...!!!!
Καλά να πάθετε ρε !!!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ 70χρονος ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ 15ΧΡΟΝΗΣ!!!


Ψόφος για την ανωμαλάρα...(Φυσικά αν ισχύουν όλα τα γεγονότα 100%)
Ψόφος για τη σκατόπουστα το γερομπισμπίκι.....
Φόλα στους παιδεραστές και τους υπερανώμαλους!!!
70 χρονών ο άλλος, ξέχασε να πεθάνει και πάει και πειράζει μικρά κοριτσάκια....ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ~!~!


Ένας 70χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά την καταγγελία 15χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το περιστατικό έγινε την ώρα που η ανήλικη πήγαινε στο σχολείο της, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο 70χρονος, που είναι γείτονάς της, την πλησίασε και σύμφωνα με τα λεγόμενα της 15χρονης την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα έγιναν στη μητέρα της και μετά από καταγγελία που έκαναν στην Ασφάλεια, ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ισχυρίζεται, όλα ήταν μια παρεξήγηση.

Εναντίον του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η επίθεση κατά της μαθήτριας έγινε στη διασταύρωση της Κωνσταντίνου Καραμανλή με την Μπότσαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η 15χρονη κατευθυνόταν με τα πόδια στο σχολείο της, αλλά ο 70χρονος είχε άλλα σχέδια. Πλησίασε το κορίτσι και αδιαφορώντας για τους περαστικούς το θώπευσε. Οταν η μαθήτρια αντέδρασε, ο ηλικιωμένος ζήτησε και τα... ρέστα, αφού άρχισε να βρίζει την ανήλικη και να της λέει χυδαίες εκφράσεις. Η 15χρονη σοκαρισμένη επέστρεψε σπίτι της και περιέγραψε το πάθημά της στη μητέρα της. Το περιστατικό αναστάτωσε την οικογένεια της 15χρονης, που αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία σε βάρος του ηλικιωμένου.

Ο 70χρονος είναι γείτονας της μικρής και μένει σε απέναντι πολυκατοικία από την οικία της 15χρονης. Η αστυνομία δεν δυσκολεύτηκε να τον βρει και να τον συλλάβει. Στους αστυνομικούς, ο 70χρονος απέδωσε το περιστατικό σε παρεξήγηση και το λόγο έχουν πλέον τα δικαστήρια. Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και έργω εξύβριση