Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ 70χρονος ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ 15ΧΡΟΝΗΣ!!!


Ψόφος για την ανωμαλάρα...(Φυσικά αν ισχύουν όλα τα γεγονότα 100%)
Ψόφος για τη σκατόπουστα το γερομπισμπίκι.....
Φόλα στους παιδεραστές και τους υπερανώμαλους!!!
70 χρονών ο άλλος, ξέχασε να πεθάνει και πάει και πειράζει μικρά κοριτσάκια....ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ~!~!


Ένας 70χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά την καταγγελία 15χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το περιστατικό έγινε την ώρα που η ανήλικη πήγαινε στο σχολείο της, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο 70χρονος, που είναι γείτονάς της, την πλησίασε και σύμφωνα με τα λεγόμενα της 15χρονης την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα έγιναν στη μητέρα της και μετά από καταγγελία που έκαναν στην Ασφάλεια, ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ισχυρίζεται, όλα ήταν μια παρεξήγηση.

Εναντίον του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η επίθεση κατά της μαθήτριας έγινε στη διασταύρωση της Κωνσταντίνου Καραμανλή με την Μπότσαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η 15χρονη κατευθυνόταν με τα πόδια στο σχολείο της, αλλά ο 70χρονος είχε άλλα σχέδια. Πλησίασε το κορίτσι και αδιαφορώντας για τους περαστικούς το θώπευσε. Οταν η μαθήτρια αντέδρασε, ο ηλικιωμένος ζήτησε και τα... ρέστα, αφού άρχισε να βρίζει την ανήλικη και να της λέει χυδαίες εκφράσεις. Η 15χρονη σοκαρισμένη επέστρεψε σπίτι της και περιέγραψε το πάθημά της στη μητέρα της. Το περιστατικό αναστάτωσε την οικογένεια της 15χρονης, που αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία σε βάρος του ηλικιωμένου.

Ο 70χρονος είναι γείτονας της μικρής και μένει σε απέναντι πολυκατοικία από την οικία της 15χρονης. Η αστυνομία δεν δυσκολεύτηκε να τον βρει και να τον συλλάβει. Στους αστυνομικούς, ο 70χρονος απέδωσε το περιστατικό σε παρεξήγηση και το λόγο έχουν πλέον τα δικαστήρια. Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και έργω εξύβριση

Δεν υπάρχουν σχόλια: