Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ YO-YO MΟΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ??? Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΛΑΝΕΣ ...ΤΟ VIDEO EΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

Κάποτε νόμιζα οτι ήξερα να παίζω καλά με το yo-yo, απο την ώρα που είδα αυτό το video, ένιωσα ανύπαρκτος ...
Μάλλον δεν ήξερα καθόλου...
Ίσα-ίσα πρόλαβε η γένια μου την αλάνα μες τη πόλη....
Ίσα-ίσα προλάβαμε και τα τελευταία ωραία παιχνίδια του έξω ...
Τώρα μετά απο πολύ λίγα χρόνια δε υπαρχουν αλάνες και τα παίδακια αναγκάστηκαν να το ρίξουν στο video game και τον υπολογιστή...
Αυτό θα ξαναγίνει θέμα σύντομα στο blog μας!!!!

Απολάυστε τον τυπά με το yo-yo!!!

ΕΝΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΒANJO...

Τί είναι το όργανο banjo???
Eίναι ένα έγχοεδο όργανο που στην Ελλάδα δε το ξέρουμε γιατι δεν ακούμε στην Ελλάδα, μια μουσική που την λένε country...
Kαι γώ πρώτη φορά το άκουσα και η αλήθεια είναι οτι με άρεσε πολύ ο ήχος που βγάζει...


Πάντως και το μωράκι έχει πολύ γέλιο...!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ....ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ!-ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΟΜΩΣ...????



Πολύ θόρυβος -πολύ σπασμένο μπουκάλι ρε αδέρφια!!!
Μπράβο στο κουράγιο τους...
Συγχαρητήρια για την ευφυΐα τους!!!

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΑ..ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΜΕ ΤΙΣ 4800 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑΣ ΤΖΟΛΙ!!!


Απο τη μια τα βοδάκια οι Αμερικάνοι τρώνε οτι πιο σάπιο βρούν μπροστά τους ...
Απο την άλλη μια μερίδα αδύνατων ανθρώπων θέλει να χάσει και άλλα κιλά,ενώ δεν υπάρχει λόγος....Π.Χ Αντζελίνα τζολί...
Το χάμπουργκερ που λέμε έχει 4800 θερμίδες ...Είναι τεράστιο, με απίστευτη μεγάλη ποσότητα λίπους και χοληστερόλης .....
Απο την άλλη πάλι, αυτό που το ζούμε και καθημερινά στις ίδιες μας τις παρέες, όπου μία κοπέλα είναι μισή μερίδα και θέλει να χάσει και άλλα κιλά ...
Οι Αμερικάνοι είναι σχεδόν όλοι παχύσαρκοι και ο λόγος είναι οτι υπερβάλλουν με το φαί....
Μάλιστα είναι η χώρα του fast food, οπότε είναι λογικό...
Γενικά οι Αμερικάνοι είναι και λίγο οτι να ναι...Οτι και να τους πασάρεις να φάνε, αμα τους πείς οτι είναι καλό θα το φάνε και ας είναι αηδία....
Τώρα με το δημοσίευμα της Αντζελίνας Τζολί :Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να χάσει 9 κιλά σε 20 μέρες!!!!!!!!!
Αυτό λοιπόν το δημοσίευμα θα το δεί μια κοπελίτσα που είναι αδύνατη και θα πεί:ναι είμαι αδύνατη, αλλα αφού το έκανε και η Τζολί που θεωρείται το κορυφαίο σώμα -αρα είμαι χάλια ...Και μετά απο τη στεναχώρια τους δε μπορούν να φάνε...
Δηλαδή μιλάμε για τα 2 άκρα ....Απο τη μια, οι μέν γίνονται βόδια και αναμένεται να πεθάνουν απο παχυσαρκία, οι άλλοι δε αναμένεται να πεθάνουν απο τροφική ανορεξία(ακόμα πιο βόδια)...!!!!
Τουλάχιστον, αυτός που θα κινδυνέψει απο παχυσαρκία , αν πάθει κάτι(χτύπα ξύλο) θα φύγει ευχαριστημένος, οι άλλοι με την ανορεξία θα "φυγουν" για μια παράνοια στο κλούβιο τους το κεφάλι...
Με ρέγουλα το φαί...Και κάνα σπιτικό φαί δε κάνει κακό....
Βέβαια εμείς που είμαστε φοιτητές λογικό ειναι να μη τρώμε σωστά...Αλλά μόνο κακό κάνουμε ...Αφου συνήθως τρώμε ή pizza ή σαντουιτς....Δε πρέπει να δικαιολογούμαστε, αλλά κάπου αναγκαζόμαστε να το κάνουμε...Όλοι θα παρακαλούσαμε για ένα φαγητάκι της μαμάς!!!
Όσο για τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν τελείως αδύνατες, θα τις πώ ένα : Κανένας σχεδόν άντρας δε γουστάρει γυναίκες οι οποιές είναι τελείως αδύνατες ....
Οι περισσότεροι άντρες γουστάρουν πιασίματα...
Και το οτι τα μοντέλα αρέσουν στους άντρες είναι ένας μύθος...Μπορεί με το που δεί το άκολο και άβυζο μοντέλο να πεί κοίτα σωματάρα η γκόμενα , αλλά σίγουρα θα προτιμούσε ο ίδιος άντρας να πάει με μια με πιασίματα....!!!!
Στάνταρ πράματα αυτά!!!
Βέβαια όταν μιλάμε για πιασίματα, δε μιλάμε να είσαι τερατάκι....
Οπότε όλα με μέτρο!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΛΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 2 ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ...ΠΟΛΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΑΛΙΤΑΛΙΑ...



Με 1€ παραγωγή της διαφήμισης αλλά και με 2 ξέκολα που βγάλαν τα βυζιά τους φόρα παρτίδα, την αλιτάλια παρά τα προβλήματα που έχει θα την προτιμήσουν αρκετοί μετα απο αυτη τη διαφήμιση....
Πανέξυπνη διαφήμιση !!!

OI 20 ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..!!!


1. O βασιλιάς Αδόλφος Φρειδερίκος της Σουηδίας έφαγε μέχρι θανάτου...κυριολεκτικά! Το τελευταίο του γεύμα περιλάμβανε αστακό, χαβιάρι, λάχανο, καπνιστό σολωμό και σαμπάνια. Για επιδόρπιο του σέρβιραν 14 πιάτα από το αγαπημένο του παραδοσιακό γλυκό της πατρίδας του, το σέλμα και γάλα. Πέθανε το 1771.

2. Ο Άλαν Πίνκερτον, ιδρυτής ενός πρακτορείου ερευνητών, πέθανε από μια μόλυνση που έπαθε στη γλώσσα του, αφού την...δάγκωσε.

3. Ο Τζακ Ντάνιελ, της γνωστής φίρμας ουίσκι, πέθανε από μια μόλυνση που έπαθε στα δάχτυλα του ποδιού του, αφού τα χτύπησε προσπαθώντας να...κλωτσήσει το χρηματοκιβώτιο του.

4. Η Ισιδώρα Ντάνκαν, μια χορεύτρια των αρχών του 20ου αιώνα, σκοτώθηκε όταν το μαντήλι που φόραγε στο λαιμό της μπλέχτηκε στις ρόδες του κάμπριο αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να της σπάσει το λαιμό.

5. Ο Βικ Μόροου, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Combat, αποκεφαλίστηκε από μια λεπίδα φτερού ενός ελικοπτέρου στα γυρίσματα μιας επικίνδυνης σκηνής για την ταινία The Twilight Zone: The Movie. Δύο ακόμα παιδιά σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του ατυχήματος.

6. Ο Τάικο Μπραχ, ένας Δανός ευγενής και αστρονόμος του 16ου αιώνα, πέθανε μετά από μια μόλυνση στην ουροδόχο κύστη, που προκλήθηκε επειδή.. τα κρατούσε πολύ ώρα! Βέβαια, αυτό διαψεύστηκε το 1996. Μια έρευνα εκείνης της χρονιάς έδειξε ότι όντως ο Μπραχ αρρώστησε μετά από αυτό το περιστατικό αλλά η αιτία θανάτου του ήταν η δηλητηρίαση από υδράργυρο. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του χρησιμοποιούσαν πολύ τον υδράργυρο στα πειράματά τους, αλλά ποτέ δεν έγινε γνωστό πως ακριβώς αυτός μπήκε στον οργανισμό του.

7. Ο θεατρικός συγγραφέας Τενεσί Γουίλιαμς, βρέθηκε το 1983 νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου, έχοντας σφηνωμένο στο λαιμό του έναν φελλό.

8. Ο συγγραφέας Σέργουντ Άντερσον πέθανε από περιτονίτιδα, μια μόλυνση στο στομάχι που προκλήθηκε αφού κατάπιε ένα πακέτο με... οδοντογλυφίδες.

9. Ο Νόρμαν Τσάνεϊ, μέλος των Little Rascals, πέθανε μετά από μια ανωμαλία στους αδένες του, σε ηλικία 21 ετών. Ίσως αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι ξεπερνούσε 160 κιλά.

10. Ο Αττίλας, ο βασιλιάς των Ούνων, πέιανε μετά από μια αιμοραγία της μύτης του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας νύχτας του. Μεθυσμένος, λυποθύμησε και πνίγηκε από το ίδιο του το αίμα.

11. Ο Σέρ Φράνσις Μπέικον πέθανε επειδή προσπαθούσε να διατηρήσει ένα κοτόπουλο στο... χιόνι. Ο διάσημος επιστήμονας έπαθε πνευμονία μετά το επιτυχημένο του πείραμα και πέθανε μετά από λίγους μήνες.

12. Ο Αισχύλος, σύμφωνα με λεγόμενα, πέθανε όταν ένας αετός που περνούσε από πάνω του, πέταξε τη χελώνα που είχε πιάσει πάνω στο κεφάλι του.

13. Ο στωικός φιλόσοφος Χρύσιππος, πιστεύεται ότι πέθανε από τα γέλια όταν, αφού έβαλε τον γάιδαρό του να πιεί αλκοόλ και να μεθύσει, τον παρακολουθούσε στις προσπάθειες του να φάει σύκα!

14. Ο ρωμαικός αυτοκράτορας Τίτος δολοφονήθηκε από ένα... έντομο, σύμφωνα με το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ! Ένα ζωύφιο είχε μπει μέσα στη μύτη του και για τα επόμενα επτά χρόνια έτρωγε τον εγκέφαλο του. Βέβαια, άλλα ιστορικά έγγραφα αναφέρουν ότι πέθανε από υψηλό πυρετό.

15. Ο Κιθ Ρελφ των Yardbirds έπαθε ηλεκτροπληξία από την ίδια την ηλεκτρική του κιθάρα.

16. Ο αυτοκράτορας Κλαύδιος της Ρώμης, πνίγηκε από ένα πούπουλο που χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κάνει εμετό. Άλλοι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι τον δηλητηρίασε η γυναίκα του, Αγριπίννα.

17. Ο συγγραφέας Κρίστοφερ Μάρλοου, πέθανε το 1593 μετά από έναν διαπληκτισμό σε μια ταβέρνα για τον λογαριασμό. Τον μαχαίρωσαν στο μάτι.

18. Ο Βασιλιάς Χένρι Ι πέθανε το 1135 μετά από τροφική δηλητηρίαση που έπαθε αφού έφαγε μεγάλη ποσότητα από σμύραινες, δημοφιλές ψάρι στην βρετανική κουζίνα της εποχής.

19. Ο Μπόμπι Λιτς μπορεί να κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο όταν κατέβηκε τους καταρράκτες του Νιαγάρα μέσα σε ένα βαρέλι, αλλά εκείνος τον συνάντησε στη στερία. Ο δημοφιλής κασκαντέρ γλίστρησε σε μια φλούδα πορτοκαλιού και έσπασε το πόδι του. Η μόλυνση στο πόδι του δεν υποχώρησε και πέθανε μετά από δύο μήνες.

20. Ο νομοθέτης Δράκοντας, πέθανε σύμφωνα με ορισμένες αρχαίες αναφορές μετά από μια εξαιρετική ομιλία που είχε δώσει. Πνίγηκε κάτω από τα υπερβολικά πολλά καπέλα και πανοφώρια που είχε ρίξει πάνω του το κοινό, ως ένδειξη θαυμασμού και εκτίμησης

AΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟ ΣΚΥΛΟ!!! ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!


Το βρήκα σε ένα φόρουμ και έπαθα ζημιά....
Κάπου σαν "άνθρωπος", αρχίζω να αναρωτιέμαι σε τι διαφέρουμε απο τα ζώα....
Για ένα είμαι σίγουρος μόνο οτι διαφέρουμε...Στο οτι τα ζώα δεν έχουν κακία, ενώ ο άνθρωπος έχει μπόλικη....
Κατά τα άλλα τα ίδια πράματα μπορούμε να τα κάνουμε ο καθένας με το τρόπο του...!!!

Όσο για τις ζωγραφιές του "κοπράκου" σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν τα αφηρημένα που κάνουν οι δήθεν καλλιτέχνες άνθρωποι!!!!


Για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης… δεν ιδρώνει το τριχωτό αυτί του.

Ο 3χρονος Ζίγκυ είναι ένας σκύλος με καλλιτεχνικές ανησυχίες που καταφέρνει να πουλάει κάθε έναν από τους… «μουσουδο-ποίητους» πίνακές του προς 180 ευρώ περίπου.

Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού που είναι καθηγήτρια βιολιού από το Φόλμπρουκ των ΗΠΑ, προσαρμόζει το πινέλο του Ζίγκυ στη μουσούδα του και τον αφήνει ελεύθερο να γεμίσει τη λευκή κόλλα χαρτί μπροστά του.