Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ 17 ΧΡΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Δουλεία δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του...!!! Αυτό λέω εγώ@!

Δικαστήριο στην Αυστραλία επέτρεψε σε 17χρονη να κάνει πλαστική εγχείριση ολικής αφαίρεσης του στήθους της, γιατί θέλει να μοιάζει περισσότερο με αγόρι.

Το όνομα της 17χρονης είναι Άλεξ και έχει ψυχολογικό πρόβλημα με το φύλο της, αφού νιώθει διαρκώς στεναχωρημένη, επειδή είναι κορίτσι και όχι αγόρι, ενώ από την ηλικία των 13 ετών κάνει θεραπευτική αγωγή με ορμόνες.

Το Οικογενειακό Δικαστήριο της Μελβούρνης απεφάνθη ότι η πλαστική εγχείριση θα επιτρέψει στη 17χρονη να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή ως αγόρι.

Η συγκεκριμένη απόφαση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από οργανώσεις Καθολικών, οι οποίες χαρακτήρισαν την απόφαση των δικαστών ανεύθυνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, η Άλεξ πάσχει από «δυσφορία ταυτότητας φύλου», μια ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία το άτομο πιστεύει πως ανήκει στο αντίθετο φύλο από αυτό που γεννήθηκε.

10+1 ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SEX...!!!


  1. Μακροζωία
  2. Μείωση υπέρτασης
  3. Καταπολέμηση διαβήτη
  4. Γερά οστά
  5. Έλεγχος βάρους
  6. Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
  7. Ανακούφιση πονοκεφάλου
  8. Καλύτερη απόδοση
  9. Επούλωση πληγών
  10. Αδιατάραχτος ύπνος
  11. Καρδιακή τόνωση
Κάτι ήξερε η κυρία που είχα βάλει και σε προηγούμενη ανάρτηση, οτι ζήτησε για δώρο 365 μέρες το χρόνο να κάνει σεξ με τον άντρα της ...!!!
Άρα το συμπέρασμα είναι :Γαμάτε γιατι χανόμαστε!!!!

Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!!! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ??? με το καρκίνο δε παίζει κανείς!!


Εγώ έλεγα οτι ήταν για το ψυχιατρείο μόλις άκουσα τα παρανοϊκά πράματα που ξεστόμιζε...
Άλλοι που συζητούσαμε έλεγαν οτι είναι πανέξυπνη και οτι έτσι κερδίζει δημοσιότητα....
Και τα 2 ήταν εφικτά ενδεχόμενα ...
Τελικά σήμερα μετα απο εισαγγελική παρέμβαση την μαζέψανε και τη στείλανε στο ψυχιατρείο...
Μάλιστα την παρέμβαση την ζήτησαν τα ίδια της τα αδέρφια...(Φαντάσου)!!!!
Ναι ρε φίλε όταν θα βγαίνεις και θα λές μαλακίες, τύπου θεραπεύω τον καρκίνο και δίνεις ελπίδες σε ανθρώπους που είναι απελπισμένοι και απεγνωσμένοι ....Ναι θέλεις ζουρλομανδύα!!!
Γιατι, άτομα που τα μαστίζει ο καρκίνος δε βλέπουν το αν είσαι ηλίθιος, αλλα ψάχνονται απεγνωσμένα να ξεφύγουν απο τη αηδία του καρκίνου, που πολεμάει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο..!!!
Για τα αλλα που είπε, για τον Καραμανλή, τα αρνιά, τους αγρότες, τη κίνηση κτλ. ούτε με νοιάζει...Έτσι και αλλιώς στο κονσερβοκούτι της τηλεόρασης δεν ακούμε και κάτι πιο σοβαρό...Το μόνο που βλέπουμε (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι μαιντανούς, οπου καθένας απο αυτούς λέει οτι του κατέβει στο μυαλό....Οπότε για άλλον έναν????Κλάιν!!!
Αλλά οταν φτάνεις στο σημείο, να δίνεις ψεύτικη ελπίδα έστω και σε έναν άνθρωπο τότε σίγουρα δεν είσαι για να σε αφήνουνε να βγαίνεις σε ούτε ενα μμε....!!!!
Δε φταίει βέβαια μόνο η Θώδη , λλά και τα κανάλια που για τα "νούμερα" και μόνο, τη βγάζουν να λέει όλα αυτά που λέει..!!!!
Δεν είναι αστείο τσακαλάκια των μέσων μαζικής ενημέρωσης!!!!