Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ,ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ...


Εμείς τον γουστάρουμε τρελά...Το έχουμε πεί και το ξαναλέμε ....!!!!
Οι απόψεις του μας εκφράζουν σε τεράστιο βαθμό....!!!
Μπορεί ο Λαζόπουλος να οικονομάει και να μη τα πιστεύει και όλα αυτά που λέει, αλλά ακόμα και έτσι, δε πάυουν οι απόψεις του να είναι κατα εμάς σωστές ...!!!

Για το χιούμορ του δε το συζητάμε, είναι πανέξυπνο και αυτό δεν αλλάζει...!!!
Είναι το μοναδικό δημόσιο πρόσωπο, που δε μιλάει για να μιλάει , δε κράζει για να κράζει αλλά δίνει και προτάσεις....Βέβαια δε σημαίνει οτι είναι σωστές ,αλλα ποτέ δεν άκουσα κανέναν πολιτικό να λέει κάτι συγκεκριμένο...O Λακης λέει!

Πολλές φορές έχουμε συζητήσεις μέσα στη παρέα ...Πάντα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις....Απο τις αντίθετες απόψεις(απο τις δικιές μου αντίθετες), σέβομαι μόνο αυτές που έχουνε βάση ή είναι τέλος πάντων εφικτές .....Μα ποτέ δε δίνω σημασία σε κολλημένα άτομα που δε συζητάνε και δεν έχουν προτάσεις ή τελος πάντων δε πατάνε κάπου οι απόψεις του...!!
Αυτό λοιπόν έχει ο Λαζόπουλος, που δεν έχει κανένας άλλος στη τηλεόραση : Έχει προτάσεις, που έχουν βάση(ασχέτως με το αν είναι σωστές ή οχι).....

Κορυφαία σημεία της εκπομπής κατα εμάς ...
Μας άρεσαν οι απόψεις για το άσυλο και τους μετανάστες....
Για τον Παυλίδη και τις 100.000€ ....
Για τον Βελόπουλο που δεν άφηνε να μιλήσει η αγανακτησμένη πρώην εργαζόμενη....ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Κορυφαίο γέλιο με τη Φαίη Σκορδά και το Αίγιο πέλαγος ....
Με τους καναπέδες του Καραμανλή και τους μαλάκες...
Και κρατάμε φυσικά και τα σχόλια για τον Παπανδρέου και το σχεδιό του...!!!!
Όπως επίσης και το videaki με τον Καραμανλή οικοδόμο...


Η ΣΑΤΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!!!!!!!

STAR, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΗΡΩΙΝΗΣ..ΑΝΤΕ ΨΑΞΟΥ,,,,


Δεν υπάρχουν σχόλια ...Απλά δείτε...!!!


Πρωτοστάτησε στις εκστρατείες κατά της χρήσης ναρκωτικών από τους νέους, στο Χονγκ Κονγκ, και τελικά συνελήφθη με τις κατηγορίες της κατοχής… ναρκωτικών.

Η 25χρονη Κινέζα ποπ σταρ, Τζιλ Βιντάλ, συνελήφθη στο Τόκιο επειδή η αστυνομία βρήκε δέκα πακετάκια ηρωίνης στο δωμάτιό της, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Standard του Χονγκ Κονγκ, η ποσότητα της ηρωίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο της ποπ τραγουδίστριας είναι αρκετή για να την παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Όμως, μία άλλη εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ, η South China Morning Post, επικαλείται δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών της πρώην βρετανικής αποικίας, που κάνουν λόγο για 2-3 γραμμάρια ηρωίνης, που μπορούν να στοιχειοθετήσουν μόνο την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Η Βιντάλ, η οποία έχει βρετανικό διαβατήριο, αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτε για την ηρωίνη.

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία της Κίνας, της Ταϊβάν και του Χονγκ Κονγκ ...!!!

Πηγή:madata.gr

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ...ΠΟΙΟΣ ΙΟΣ ΜΩΡΕ!!!