Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣ 'ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΚΟΟΛ..!!!


Ένα παγωτό είναι ικανό να ανεβάσει το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα. Ακόμα και οι δικαστές του Πρωτοδικείου Μελβούρνης δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, γι' αυτό "κέρασαν" παγωτό τον "παράνομο" , για να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές.

Ο κύριος αποφάσισε να δροσιστεί μ' ένα παγωτό , χωρίς, όμως, να γνωρίζει ότι την δροσιά θα την πλήρωνε κάπως "τσουχτερά". Έτσι, μετά το παγωτό έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και ξεκίνησε κανονικά τον δρόμο του . Οταν τον σταμάτησε η αστυνομία λίγα μέτρα παρακάτω και τον υπέβαλε σε αλκοτέστ, το αποτέλεσμα του οποίου "τον έστειλε" στην κυριολεξία, αφού ήταν το ίδιο με το αποτέλεσμα που θα έδινε το αλκοτέστ για κάποιον που είχε καταναλώσει μερικά ποτηράκια.

Μάταια προσπαθούσε ο φτωχός να τους πει ότι δεν είχε πιεί ούτε γουλιά, αλλά πώς να τον πιστέψουν οι αστυνομικοί όταν η ένδειξη στον μετρητή αλκοόλ έδειχνε μια πολύ διαφορετική ιστορία. Μετά από τις σχετικές νομικές διαδικασίες, η αστυνομία θεώρησε ότι εκείνο που θα ωφελήσει τον "παράνομο" οδηγό θα ήταν μία ειδική μηχανή που ακινητοποιεί το αυτοκίνητο αν ο οδηγός του έχει καταναλώσει οποιαδήποτε ποσότητα αλκοόλ

Ο "παράνομος" οδηγός, όμως, επέμεινε και πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο, ζητώντας να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη συσκευή από το αυτοκίνητό του.

Στο δικαστήριο επανέλαβε ότι δεν είχε πιεί γουλιά εκείνη τη "δύσκολη" μέρα και οι δικαστές αποφάσισαν να κάνουν επιτόπια εξακρίβωση. Αφού πρώτα του έκαναν αλκοτέστ το οποίο έδειξε μηδενικό αποτέλεσμα, μετά του αγόρασαν το ένοχο παγωτό. Μετά από μια-δυό "μπουκιές", επανέλαβαν το αλκοτέστ και, ναι, ο "παράνομος" οδηγός είχε δίκιο, η μέτρηση του αλκοτέστ ήταν 0,018.

Η συσκευή ακινητοποίησης θα αφαιρεθεί με δικαστική απόφαση από το αυτοκίνητο του οδηγού και η αστυνομία έσπευσε να υπερασπιστεί τις συσκευές ακινητοποίησης, λέγοντας ότι μπορεί σ' αυτή την περίπτωση να ήταν άδικη η τοποθέτησή της, αλλά αυτές οι μηχανές έχουν σώσει πολλές ζωές.


OΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΣΚΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΟΙ ΠΕΤΣΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑ ΦΑΤΕ ΠΑΓΩΤΟ ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ .... ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΑ -ΤΕΛΟΣ!!!


πηγή:www.ikypros.com