Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΙΝΤΑΝΟΚΟΥΤΟΥ...!!!


Το video είναι απο το εξωτερικό..... τρομερά τα αλανάκια....
Μετά τις μολότωφ, τις πέτρες , τα καδρόνια και τις φωτοβολίδες .. Έκαναν προσφάτως την εμφάνιση τους απο τους Κρητικούς οι Μαγκουρομολότωφ ,οι ντοματομολότωφ , οι αγγουρομολότωφ και γενικά οι φρουτο-λαχανο-μολότωφ....
Τώρα μας δείχνουν το δρόμο τα πιτσιρίκια απο το εξωτερικό με τις χιονομολότωφ ...

Οπότε μάγκες να ξέρετε με το που σκάσει το χιόνι και βρούμε δημοσιοκάφρο -φύγαμε για ΝΤΟΥ..!!! Θα είναι η επανάσταση, κάτω των 10 ετών μιας και όλες οι ηλικίες παραπάνω κάτι πετάξαν αυτές τις ημέρες ...

Φυσικά το κείμενο το βάλαμε για πλάκα παρόλο που είναι αληθινό......

Πάντως εμείς δε τον λυπηθήκαμε καθόλου!!!

XAMΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ AC/DC!!!




Ξεκίνησε με μεγάλη προσέλευση η προπώληση για τη συναυλία των AC/DC
Ημερομηνία καταχώρησης: 03/02/2009 @ 13:30

Ξεκίνησε σήμερα, όπως είχε ανακοινωθεί, η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της χρονιάς. O όγκος της προσέλευσης του κόσμου στο Ticket House στην Πανεπιστημίου αποδεικνύει ότι όντως οι AC/DC είναι το μεγάλο απωθημένο του ελληνικού ροκ κοινού, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες είχε αρχίσει να συρρέει κόσμος στο εκδοτήριο.

Βλέποντας την κοσμοσυρροή, το Ticket House αναγκάστηκε να «ανοίξει τις πόρτες του» πριν την καθορισμένη ώρα. Η ουρά μέχρι τις 11:30πμ ήταν σταθερά μέχρι το ύψος της Ιπποκράτους και η μέση αναμονή για ένα «μαγικό χαρτάκι» ήταν περίπου μιάμιση με δύο ώρες, αλλά μέχρι στιγμής όλα κύλησαν χωρίς «παρατράγουδα», καθώς και η οργάνωση ήταν καλή αλλά και ο κόσμος πραγματικά ευδιάθετος που επιτέλους θα κρατούσε εισιτήρια των AC/DC στα χέρια του και δεν έδειχνε να τον νοιάζει η αναμονή.


Έντονα
Μεγάλη ζήτηση παρατηρείται και στη διαδικτυακή πώληση εισιτηρίων, τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό, γιατί μην ξεχνάμε πως η συναυλία της Αθήνας είναι από τις ελάχιστες της ευρωπαϊκής περιοδείας των AC/DC με διαθέσιμα εισιτήρια.

Όσοι λοιπόν δεν έχετε προμηθευτεί εισιτήριο για αυτό το μεγάλο γεγονός, σπεύσατε! Ραντεβού στις 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο για μια πρωτόγνωρη rock 'n' roll εμπειρία.

Let There Be Rock!

πηγή rocking.gr

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ -ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ .... ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ "ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ" -ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΑΚΑ -ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙ ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ...ΣΠΕΥΣΤΕ ...ΛΟΙΠΟΝ!!!