Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ!!!!ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΨΑΞΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!

Άλογο με κοντά πόδια

Πολλοί άνθρωποι βλέποντας το συγκεκριμένο άλογο δεν καταλαβαίνουν πως έχει κοντά πόδια, αλλά έχουν την εντύπωση πως έχει κολλήσει στη λάσπη. Επομένως, σπεύδουν να καλέσουν την πυροσβεστική για να το απεγκλωβίσει. Έτσι μέχρι σήμερα οι διασώστες έχουν πάει τουλάχιστον 4 φορές στο λιβάδι όπου ζει το ζώο αυτό και βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, και το μόνο που κατάφεραν είναι να διαπιστώσουν πως έχει πολύ κοντά πόδια.

Άλογο με κοντά πόδια

Έχοντας λοιπόν δει αυτά οι ιδιοκτήτες του και θέλοντας να λύσουν την παρεξήγηση που συνεχώς δημιουργείται από τους περαστικούς που δεν καταλαβαίνουν πως το άλογο είναι κοντό, σκέφτονται σοβαρά να βάλουν μία ταμπέλα μπροστά από το λιβάδι στο Southampton, για να ενημερώνουν τον κόσμο πως το άλογο είναι κοντό και όχι κολλημένο στη λάσπη. Τέλος, η ιδιοκτήτρια δήλωσε: “Το μόνο που σκέφτομαι είναι η περίπτωση να κολλήσει όντως στη λάσπη και να μην βρεθεί κανείς να το βοηθήσει”.