Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

2.5€ Η ΛΑΓΑΝΑ ΦΕΤΟΣ!!!ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ...ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!!!ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΕΘΙΜΑ ΣΑΣ !!!ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ!!!ΟΥΣΤ ΡΕ !!!




Εμείς θα πούμε όχι στη λαγάνα αυτή τη καθαρά Δευτέρα ....
Όχι για τα λεφτά αλλα γιατι με κάθε ευκαιρία αισχροκερδείτε ρε τομάρια ...
Μπράβο στο υπουργείο ανάπτυξης που το ενέκρινε...
ΟΧΙ ΡΕ 2.5 ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ....ΑΛΗΤΕΣ...!!!

AKOMA KAI ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΚΟΟΛ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ,ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...




Γνώμη μας,δεν είναι για να τις φοβάσαι και τόσο αυτές τις έρευνες απλά το βάζουμε για να αναδειξουμε τη μελέτη που έγινε και για να επισημάνουμε τη προσοχή που θέλουν μερικά πράματα.....
Θα με πείς τώρα εσύ γιατι καπνίζεις και πίνεις αφού κάνει κακό....Η απάντηση είναι:Είμαι μαλάκας ..Τα πάντα πρέπει να έχουν μέτρο(άσχετα που δεν έχουμε οι περισοότεροι)!!!!


ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

Μια νέα επιστημονική μελέτη, που περιέλαβε πάνω από ένα εκατομμύριο γυναίκες, διαπίστωσε ότι η κατανάλωση ακόμα και μιας μικρής ποσότητας αλκοόλ, όπως ενός ποτηριού κρασιού τη μέρα, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού, του ήπατος και άλλων κοινών μορφών της ασθένειας.

Η μελέτη, η μεγαλύτερη του είδους της σχετικά με τη σχέση αλκοόλ-καρκίνου, σύμφωνα με τον "Γκάρντιαν", έγινε από ερευνητές του βρετανικού πανεπιστημίου της Οξφόρδης, υπό την επιδημιολόγο Ναόμι Άλεν, και δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό "Journal of National Cancer Institute". Καθιστά σαφές ότι ακόμα η μικρή τακτική κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για την υγεία, σε σχέση με τον καρκίνο, είτε πρόκειται για κρασί, μπίρα ή άλλο οινοπνευματώδες ποτό. Το μήνυμα της έρευνας είναι ότι δεν υπάρχει επίπεδο της κατανάλωσης αλκοόλ, που να μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα ασφαλές.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι το αλκοόλ φαίνεται να μειώνει το ρίσκο για μερικές σπανιότερες μορφές καρκίνου, όπως στα νεφρά ή στο θυρεοειδή, αλλά αυξάνει τον κίνδυνο για άλλες πιο κοινές μορφές καρκίνου. Για κάθε 1.000 γυναίκες, που έπιναν κάθε μέρα, εμφανίστηκαν 11 έξτρα περιπτώσεις καρκίνου του μαστού και μια περισσότερη καρκίνου του στόματος, ενώ καταγράφηκε αύξηση 0,7 ανά έτος για τους καρκίνους οισοφάγου, λάρυγγα και ήπατος.

Ένα ποτό τη μέρα αυξάνει, κατά μέσο όρο, κατά 15 (ανά 1.000 γυναίκες) τις περιπτώσεις εμφάνισης κάποιας μορφής καρκίνου μέχρι την ηλικία των 75 ετών. Δύο ποτά τη μέρα διπλασιάζουν το ποσοστό στις 30 έξτρα περιπτώσεις ανά 1.000 γυναίκες.

Το κάπνισμα παραμένει, με διαφορά, η κυριότερη αιτία θανάτου από καρκίνο (γύρω στο ένα τρίτο των περιπτώσεων). Η κακή διατροφή και η παχυσαρκία συνδέονται με άλλο ένα τρίτο των περιστατικών, ενώ το αλκοόλ, σύμφωνα με την έρευνα, συνδέεται με περίπου το 5%.


Πηγή: madata.gr

Σήμερα η δεύτερη μας αξιολόγηση για διακοπές,στο νησί της Λέρου!




Λέρος, ή αλλιώς, το Νησί της θεάς Αρτέμιδος, της ανέγγιχτης φυσικής ομορφιάς και της απέραντης αρμονίας...
Ελάτε να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι μέσα από τούτη την ιστοσελίδα, σε ένα νησί όπου έχεις την αίσθηση ότι ο χρόνος κυλά με άλλους ρυθμούς. Μακριά από τους πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία, γιατί ακόμη και σήμερα η ζωή στη Λέρο αποτελεί μια αληθινή όσο και αυθεντική περιπέτεια.
Σημαντικότεροι κόλποι είναι ο κόλπος του Λακκιού, ο μεγαλύτερος του νησιού και από τα ασφαλέστερα λιμάνια της Μεσογείου, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της Ιταλικής κατοχής της Δωδεκανήσου, χρησιμοποιήθηκε σαν ναύσταθμος, λόγω της φυσικής του καταλληλότητας, και οι αβαθείς κόλποι στο Παρθένι, με τρεις αλλεπάλληλους μυχούς, και στο Πλεφούτι, και οι δύο προφυλαγμένοι από τους βόρειους ανέμους, με τις νησίδες Στρογγύλη και Αρχάγγελο να λειτουργούν σαν φυσικοί κυματοθραύστες.

Αξιόλογοι επίσης είναι οι όρμοι στα Aλιντα, στον Ξηρόκαμπο και στο Παντέλι, ενώ σε μικρότερους όρμους, σε όλες τις ακτές, υπάρχουν παραλίες ιδανικές για κολύμπι.

Η Λέρος είναι ένα τοπίο με συνεχείς εναλλαγές. Περίγραμμα με έντονο θαλάσσιο διαμελισμό που σχηματίζει βαθιά απάνεμα καταφύγια και μεγάλους όρμους σε πολλά σημεία του. Το μεγαλύτερο μέρος του νησιού είναι πεδινό, με κάμπους που φτάνουν ως τη θάλασσα, με χαμηλά βουνά. Για αυτό και πήρε το όνομά του από την αρχαία λέξη «λερός», που σημαίνει λείος, επίπεδος.

Το έδαφος της Λέρου παρουσιάζει ήπιο ανάγλυφο με υψηλότερη κορυφή τον Σκουμπάρδο, (327 μ.) στα νότια, ενώ, σε όλο της το μήκος, αναπτύσσονται από βορά προς νότο οι λόφοι Καστέλλι, Τουρλωτή, Κατεβατή, Κλειδί, Πάτελος, Τούρτουσας και Βαθιά Λαγκάδα. Ανάμεσά τους σχηματίζονται χαμηλές πεδινές εκτάσεις και εύφορες κοιλάδες, όπου, λόγω και του ήπιου κλίματος, ευνοούνται οι καλλιέργειες οπωροκηπευτικών, εσπεριδοειδών και ελιάς.

Στο κέντρο του νησιού αναπτύσσονται δύο ισχυροί πόλοι που συγκεντρώνουν το σύνολο των δημόσιων υπηρεσιών και εξυπηρετήσεων: το οικιστικό σύνολο της Αγίας Μαρίνας και το Λακκί, που συνδέονται μέσω του κύριου οδικού άξονα του νησιού.
Ο οικισμός Αγία Μαρίνα είναι πρωτεύουσα του Δήμου, και έχει ρυμοτομικό σχέδιο που περιλαμβάνει τρεις οικιστικές ενότητες – γειτονιές: την Αγία Μαρίνα στη βόρεια παραλία του κεντρικού τμήματος του νησιού, τον Πλάτανο στον αυχένα μεταξύ του λόφου του Κάστρου και του υψώματος Μεροβίγλι, και το Παντέλι στο μυχό του ομώνυμου όρμου.

Έχει αξιόλογο λιμάνι, που χρησιμοποιείται εναλλακτικά, αλλά όχι συχνά, από τα επιβατικά πλοία, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την προσέγγιση στο κύριο λιμάνι του νησιού στο Λακκί.


Στην παραλιακή ζώνη αναπτύσσονται χρήσεις αναψυχής και κατά μήκος του κύριου οδικού άξονα περιορισμένης έκτασης κέντρο.
Έχει το ένα από τα τέσσερα Δημοτικά Σχολεία, δύο Νηπιαγωγεία και Γυμνάσιο, την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Αρχαιολογικό Μουσείο που στεγάζεται σε νεοκλασικό διατηρητέο αρχοντικό, ΔΟΥ, Ταχυδρομείο, ΟΤΕ, Τράπεζα, τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και Αστυνομικό τμήμα.
Στον Πλάτανο περιμετρικά στην πλατεία και στους δρόμους που καταλήγουν σ΄ αυτή, και σε μικρότερο βαθμό γραμμικά κατά μήκος του κεντρικού οδικού άξονα, αναπτύχθηκαν χρήσεις κέντρου.
Σε νεοκλασικό κτίριο στην πλατεία, λειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου Λέρου. Το κτίριο βρίσκεται σε κατάλληλη θέση αλλά είναι ανεπαρκές για την ανάπτυξη των λειτουργιών του Δήμου. Σε όμορα κτίρια στεγάζονται η Δημοτική Βιβλιοθήκη και τα Ιστορικά Αρχεία Λέρου. Στον κύριο οδικό άξονα προς Αγία Μαρίνα βρίσκεται το κτίριο του ΟΤΕ.
Τα εμπορικά καταστήματα καλύπτουν τη μόνιμη και εποχιακή ζήτηση ειδών διατροφής και τουριστικών εξυπηρετήσεων, και απευθύνονται στο σύνολο των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.



Το παραλιακό Παντέλι δεν έχει διαμορφωμένη περιοχή κεντρικών λειτουργιών, αλλά κατά μήκος της ελκυστικής παραλίας αναπτύχθηκαν χρήσεις εστίασης-αναψυχής.
Στα δύο άκρα του οικισμού, και σε παραθαλάσσιες εκτάσεις ιδιαίτερου φυσικού κάλλους όπου υπήρχαν διάσπαρτα κτίρια κατοικίας, αναπτύχθηκαν, χωρίς να αποτελούν συγκροτημένους οικισμούς, δύο οικιστικές μονάδες με χρήσεις κυρίως τουριστικών εγκαταστάσεων και παραθεριστικής κατοικίας, το Κριθώνι και ο Βρομόλιθος, που δεν έχουν περιληφθεί στο όριο του εγκεκριμένου σχεδίου, μολονότι αποτελούν περιαστικές περιοχές της πρωτεύουσας.

Δεύτερος πόλος είναι το Λακκί όπου συγκεντρώνονται χρήσεις κυρίως υπερτοπικού χαρακτήρα:

Το λιμάνι του είναι το κυριότερο του νησιού και εξυπηρετεί το σύνολο των μετακινήσεων επιβατών και εμπορευμάτων από και προς το νησί.

Το κρατικό θεραπευτήριο παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στο σύνολο των κατοίκων του νησιού.
Οι εγκατεστημένες εμπορικές επιχειρήσεις και μεταποιητικές μονάδες είναι ευρύτερης εμβέλειας
Οι λειτουργίες αυτές συγκεντρώνουν καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος του εργαζόμενου πληθυσμού του νησιού.
Στο κέντρο του οικισμού, που ταυτίζεται με αυτό της πόλης που σχεδίασαν οι Ιταλοί, αναπτύσσονται χρήσεις: Λιανικού εμπορίου, Εστίασης αναψυχής, Δημόσιων και Δημοτικών υπηρεσιών (Λιμεναρχείο, Αστυνομία., ΔΕΥΑΛ,), Εκπαίδευσης (δύο νηπιαγωγεία, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο και Τ.Ε.Ε.).

Στους ήπιους λόφους στα βόρεια του οικισμού, αναπτύχθηκαν οι οικιστικές συστάδες Aγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, στην περιοχή του ομώνυμου Βυζαντινού Ναού, και Καμαράκι, που λειτουργούν σαν προάστια του Λακκιού, και Μύλοι_Πλάκα, ιδιαίτερα εκτεταμένη και αραιοδομημένη περιοχή, με προβληματικές προσπελάσεις και απουσία οργάνωσης και υποδομής. Αυτές οι οικιστικές συγκεντρώσεις αποτελούν τον περιαστικό χώρο του Λακκιού, από το οποίο είναι εξαρτημένες όλες οι εξυπηρετήσεις τους.
Σε επαφή με τα σημερινά νοτιοανατολικά όρια του Λακκιού βρίσκονται τα όρια του οικισμού Τεμένια, χωρίς κοινωνική υποδομή, που και αυτός μπορεί να θεωρηθεί ότι ανήκει στον περιαστικό χώρο του Λακκιού.

Σχεδόν σε επαφή με το Κριθώνι, βρίσκεται ο οικισμός Αλιντα, που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής κίνησης. Στα δυτικά του αναπτύσσονται οι οικισμοί Καμάρα, (με όρια εφαπτόμενα σε εκείνα των Αλίντων), Κόκκαλη, και Γούρνα, των οποίων τα εγκεκριμένα όρια συνέχονται έτσι, ώστε οι οικισμοί αυτοί αποτελούν ένα ενιαίο οικιστικό σύνολο του εξωαστικού χώρου, χωρίς λειτουργίες κέντρου και κοινωνικές εξυπηρετήσεις, εξαρτημένο από τα δύο κέντρα του νησιού.
Οι δύο περισσότερο απομακρυσμένοι από την πρωτεύουσα οικισμοί, το Παρθένι στα βόρεια και ο Ξηρόκαμπος στα νότια, ορίζουν τα άκρα του κύριου οδικού δικτύου του νησιού. Είναι οικισμοί ψαράδων και περιορισμένης τουριστικής κίνησης, και οι μικρές αποστάσεις τους από τα κέντρα του νησιού ενισχύουν την εξάρτησή τους από αυτά. Στα δυτικά, στον κόλπο της Γούρνας, ο οικισμός Δρυμώνας, μολονότι εφάπτεται στα άτυπα όρια της περιαστικής περιοχής του Λακκιού, εν τούτοις έχει κύρια πρόσβαση από τον βόρειο κλάδο του βασικού οδικού δικτύου.


ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ...ΞΑΝΘΗ-ΚΟΖΑΝΗ-ΝΑΟΥΣΑ...ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...!!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!!


Ξεκινάμε απο το πιο γνωστό καρναβάλι της Ξάνθης : Είναι το καρναβάλι που άμα δεν έχεις λεφτά να κατέβεις Πάτρα, πας σε αυτό και περνάς σίγουρα μια χαρά ....!!!
Πάνω-Κάτω το στύλ είναι το ίδιο με της Πάτρας....
Άπειρος κόσμος -πολύ χαβαλές -Σουρωμένοι παντού ....
Στα πανεπιστήμια μέσα γίνεται ο χαμός, αφού παντού έχει και ένα παρτι με πολύ κόσμο....
Φέτος θα φιλοξενήσει , τη Μελίνα Ασλανίδου και τη Ραλλία Χρηστίδου ....
Τα κινητά ανοιχτά πάντα...Ανα πάσα στιγμή μπορεί να χαθείς με τα φιλαράκια σου, απο τον πολύ κόσμο.....
Προτεινόμενα ξύδια : ουίσκι-τεκίλα -τζίν -βότκα!!!!
Αξίζει πραγματικά .....


Καρναβάλι της Κοζάνης τώρα...Χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει και περισσότερο....
Το καρναβάλι της Κοζάνης είναι κάτι το διαφορετικό....-καμία σχέση με όλα τα άλλα ....
Κέφι άπειρο....---πολύς κόσμος...!!!!
Χαρακτηριστικό: εκεί που περπατάς , είναι πιθανό να σε βάλουν μές το χορό που έχουν σύρει σε όλη τη πλατεία της Κοζάνης ....
Μέσα στα club , πολύ πιθανό να ακούσεις "το μήλο μου κόκκινο".... Είναι άλλη φάση -έχει τη χάρη του -εμείς πάντως ξετρελαθήκαμε .....
Αξίζει επίσης να πάτε στο φανό....
Πρόγραμμα:Θα δείτε παντού χορευτικά απο όλη τη Β.Ελλάδα ...Τρελό χάζεμα με αυτά που κάνουν οι τυπάδες.....
Θυμάμαι , κάτι φλωρινιώτες που χορεύαν και είχα πάθει ζημιά.....
Προτεινόμενα ξύδια:ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ρετσίνα-ρακί....

Το μικρότερο απο τα καρναβάλια είναι της Νάουσας ....
Το οποίο όμως έχει μια ανεξήγητη μαγεία....
Ζεστός κόσμος....
Τα σουβλάκια μυρίζουν απο 1000 μεριές....
Είναι πιο ζεστό το κλίμα....
Θα δείς πολλά ζευγάρια και πιο ηλικιωμένους ....
Είναι το όμορφο καρναβάλι.....
Προτεινόμενα ξύδια : Κρασί της Νάουσας ....Μοιράζουν παντού -δε χρειάζεται καν να αγοράσεις !!!!


Μετά υπάρχουν και τα πιο μικρά καρναβάλια.... που είναι επίσης πολύ ωραία αλλα δεν έχουμε πάει και δεν έχουμε άποψη....

ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥΞΕ-ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΟΥΞΕ....ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ-ΑΣΤΑ ΡΕ ΣΑΡΡΗ...!!!




Τρομερή ατάκα απο τον Ζαχαράτο.....
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥΞΕ -ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΟΥΞΕ....
Εμείς θα συμφωνήσουμε με τον Ζαχαράτο...!!!!
Αυτή είναι η ατάκα που της αφιερώνουμε και μείς για όλο αυτό το ντόρο που προκάλεσε ....
Τώρα είναι που πρέπει να ξεκινήσεις τα αντικαταθλιπτικά!!!!


Τώρα απλά περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου , που μπορεί να πάρει και μήνες για να βγεί....

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ:ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ!!!ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ???ΝΑΙ!-ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ..???ΝΑΙ!!-ΟΠΟΤΕ??


Κατ' αρχάς εκτιθεσται οι πάντες της κυβέρνησης .... Χθές βλέποντας λίγο τον Θέμο(άλλου παπά ευαγγέλιο αυτός)- θυμηθήκαμε παλιές σας δηλώσεις .....Όταν και τότε τη ξανάκανε με ελαφρά ο Παλαιοκώστας ....Τα ίδια πράματα λέτε ....!!!!
Δεν άλλαξε ούτε μια λέξη απο το ξύλινο λόγο σας .....!!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΩΣ....!!!!
Το στάνταρ τών κυβερνήσεων της Ελλάδος είναι το θα θα θα θα ...Όλο θα και τίποτα στη πράξη....
Οι δικοί μας πολιτικοί έχουν ένα κοινό με όλους τους άλλους πολιτικούς του κόσμου αλλά και μια διαφορά τεράστια....!!!!!!!!------ Το κοινό είναι, το θα θα θα κάνω το ένα, το άλλο κτλ.....
Η διαφορά είναι, οτι όλες οι άλλες κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου κάνουν και υλοποιούν τα μισά τουλάχιστον "θα" ...Εδώ δε κάνουν και τίποτα απο τα "θα" τους και κάνουν και τις λαμογιές τους...Ε!ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ-ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....
Ξεφτυλίζεσται ρε ...Πάρτε το χαμπάρι!!!!


Φαντάζομαι να είμαι υπουργος και να συμμετέχω στο υπουργικό συμβούλιο(μπλιαχ) και να μπαίνει ο Μαρκογιαννάκης και να λέει οτι θα ξανά πιασουμε τον παλαιοκώστα και τον Ριτζάι...Τότε στάνταρ μαζί και με άλλους θα είχαμε κλάσει στα γέλια...

"ΕΞΥΠΝΗ" ΟΔΗΓΗΣΗ GPS ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-!!!ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...!!!



Ενα νέο «έξυπνο» σύστημα, που λέγεται GreenDrive και εφευρέθηκε από τον Σουηδό Αλεξ Ακερμαν και τον Ισραηλινό Γιοσέφ Σίρι, χρησιμοποιεί δεδομένα δορυφορικής πλοήγησης για να βοηθήσει τους οδηγούς να οδηγούν με ασφάλεια, να εξοικονομούν κατά μέσο όρο 15% - 25% καύσιμα και να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Λαμβάνοντας τα δεδομένα των δορυφόρων, το GreenDrive γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία, ταχύτητα και επιτάχυνση του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Με την παράλληλη χρήση ψηφιακών χαρτών, παίρνει πληροφορίες για τις ιδιότητες των δρόμων, το υψόμετρο, τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, τα όρια ταχύτητας και άλλα στοιχεία. Επίσης λαμβάνει υπόψη τον τύπο του αυτοκινήτου, τα καύσιμα που χρησιμοποιεί και τον κυβισμό της μηχανής.

Αφού τα συνυπολογίσει όλα αυτά με την χρήση ειδικών αλγορίθμων, δίνει στον οδηγό συνεχώς είτε γραφικές είτε φωνητικές πληροφορίες και συμβουλές, του τύπου «κόψε ταχύτητα», «μην πατάς γκάζι», «μην φρενάρεις», «να οδηγείς με σταθερή ταχύτητα» κ.λπ.

Αν κανείς είναι «νευρικός» και «επιθετικός» οδηγός, το νέο σύστημα μπορεί να του προσφέρει μέχρι και 50% εξοικονόμηση, ενώ αν είναι ήδη ήρεμος οδηγός, η εξοικονόμηση θα είναι πολύ μικρότερη, αλλά κατά μέσο όρο φθάνει το 15%- 25%, σύμφωνα με τους δημιουργούς του GreenDrive ( http://www.road-guard.com/).

Επιπλέον, η εξοικονόμηση καυσίμων σημαίνει μικρότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και συνεπώς καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος.

TA 8 ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ ....ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 7ο......ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ -ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΟΓΙΑ!!!!????ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!


7. Το μακρύτερο ημερολόγιο του κόσμου:
Ο Robert Shields, μετά το θάνατο του άφησε πίσω το μεγαλύτερο ημερολόγιο του κόσμου που περιλάμβανε 37,5 εκατομμύρια λέξεις, χρονολογικά περιέγραφε κάθε 5 λεπτά της ζωής του από το 1972 ως το 1997.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ .... ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΤΕΜΠΕΛΙΟ...ΦΡΑΠΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ!!!

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ:ΦΑΡΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ..ΑΠΟ ΤΟΝ "ΛΕΝΤΙ" ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΑΡΣΕΣ!!ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΡΕ!!



Απλά τα παλικάρια είναι τέλεια ....
ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΝΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΦΑΡΣΑ....
Μίλτος Τερερές παρακαλώ!!!!

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ SPRAY-...!!! ANTE NA ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...!!!!


ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
Το αντισυλληπτικό χάπι σύντομα μπορεί να αποτελεί παρελθόν, σύμφωνα με Αυστραλούς επιστήμονες.

Ερευνητές εταιρείας παρασκεύασαν ένα αντισυλληπτικό σπρέι το οποίο ήδη δοκιμάζουν σε 40 γυναίκες.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, Ρίτσαρντ Τρέγκους, οι γυναίκες μπορούν να βάζουν λίγο σπρέι στον καρπό του χεριού και αυτό περνά στο δέρμα και λειτουργεί ως αντισυλληπτικό.
«Τα έως τώρα πειράματα δείχνουν ότι το σπρέι είναι αποτελεσματικό και δεν έχει παρενέργειες, όπως συμβαίνει με το χάπι» δήλωσε ο Τρέγκους.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ!!ΕΣΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ!!!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΡΕ!!ΟΧΙ?


ΚΑΤ ' ΑΡΧΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ....
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.....
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ...??? ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ !!!!
ΔΕ ΨΗΝΕΣΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!!!Ε???????ΓΙΑΤΙ??????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!


Ωραίο το κολπάκι σας....Εντάξει τα καταφέρατε να μας παρακολουθείται και επίσημα ....

Μπράβο σας .!!!
Εδώ δε μπορείτε να κρατήσετε μέσα σε φυλακές υψίστης ασφαλείας έναν υποτίθεται "ισοβιούχο"..... (ΓΙΑ ΕΣΑΣ -ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ) !!!!
Εδώ η χώρα παραπαίει και έσεις στο σχέδιο σας.....Τα έχετε διαλύσει όλα και το μόνο που σας νοιάζει είναι να μας φακελώσετε, αλλά οχι γι αυτούς τους λόγους που επικαλείστε ...σίγουρα...!!!
Σίγουρα όχι γι αυτούς ...Δεν είστε ικανοί ΡΕ!!!
Είναι πιο "βαθύ" το ζήτημα της παρακολούθησης .....!!!!Έτσι δεν είναι?????
Δεν υποτίθεται οτι οι "αστυνομικοί" σας, τα ξέρουν όλα ...
Και η γνώμη μας αυτή είναι, οτι τα ξέρουν όλα (δεν είναι ειρωνία)...!!!!
Το θέμα δεν είναι, οτι ξέρουν τα πάντα -το θέμα είναι οτι , και αυτοί και εσείς είσται βουτηγμένοι στα σκατα ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ...!!!!
Αφού λοιπόν τα ξέρουν όλα γιατι και αυτού του είδους η παρακολούθηση ????
ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ-ΡΩΤΑΜΕ !!!!!???????????/

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!

ΑΧΡΗΣΤΟΙ! Ε ΑΧΡΗΣΤΟΙ........!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΡΕ !!!! ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ!!!