Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ SCOR...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK...

Είναι το πιο θεικό παιχνίδι που έχω παίξει...!!!!
Παίξτε και πείτε μου τα scor σας ....
Tην αλήθεια φυσικά!!!
Εγώ έκανα 996!!!!!!!!!!!!!!

Να και το link :
http://img96.imageshack.us/my.php?image=17426zx.swf&width=800

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΑΥΓΟ!!!


Tην απόσυρση του προϊόντος «σοκολάτα γάλακτος-σοκολατένιο αυγό με παιχνίδι – SOLEN OSMO» ζήτησαν οι ελεγκτές της Διεύθυνσης Εμπορίου και Τουρισμού, της Νομαρχίας Αθηνών, καθώς το δείγμα κρίθηκε ως μη κανονικό και μη ασφαλές προϊόν.

Κλιμάκιο ελεγκτών της Νομαρχίας Αθηνών, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στο υποκατάστημα της επιχείρησης «BAZAAR Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ SUPER MARKET» στην οδό Αιόλου 104, προχώρησε σε διερευνητική δειγματοληψία του προϊόντος, το οποίο παρασκευάζεται στην Τουρκία. Υπεύθυνη εταιρία για τη διακίνηση του παραπάνω είδους στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η επιχείρηση «ΒΕΡΟΥΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕΒΕ», Πειραιώς 8, Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την Έκθεση Εξέτασης του πρώτου δείγματος από το Γενικό Χημείο του Κράτους, βρέθηκε θετικό στην παρουσία πρωτεΐνης αραχίδων (Ara h1), συστατικό το οποίο δεν αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος.


πηγή:madata.gr

AΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ.....!!!


Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο ιερέας από το Νιο Χωριό Χανίων, που συνελήφθη την 1η Απριλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο με λέιζερ, κατά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Ισραήλ, παρά την πρόταση της εισαγγελέως έδρας για ενοχή.

Να σημειωθεί ότι ο ιερέας συνελήφθη καθ' υπόδειξη του εκπροσώπου ασφαλείας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) που είχε δει μέσα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του σταδίου το ρασοφόρο να κάνει χρήση της συσκευής. Ο ίδιος ειδοποίησε άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου ότι στη θύρα 19 βρίσκεται ένας ιερέας που κατέχει λέιζερ και οι τελευταίοι τον παρακολουθούσαν.

Όπως κατέθεσε στο Δικαστήριο ένας εξ αυτών, είδαν τον ιερέα να κάνει χρήση του λέιζερ μία φορά και να το στρέφει σε απέναντι κερκίδα. Ο ίδιος ο ιερέας υποστήριξε στην απολογία του ότι αυτή ήταν και η μοναδική φορά που το χρησιμοποίησε.

Το χρησιμοποίησα, είπε, για να δώσω το στίγμα μου σε κάποιους συγχωριανούς μου που κάθονταν στη θύρα 11, ύστερα από τηλεφώνημα που μου έκαναν στο κινητό για να τους δείξω πού ακριβώς κάθομαι. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την απαγόρευση του λέιζερ στο γήπεδο και ότι πέρασε από τους εξονυχιστικούς ελέγχους της Αστυνομίας, χωρίς το μηχάνημα να εντοπίσει τη συσκευή, αλλά και χωρίς κάποιος να του πει ότι απαγορεύεται το λέιζερ, το οποίο μάλιστα και δεν είχε κρυμμένο.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


Κανείς δε θέλει να το πάθει αυτό απλά !!!
Και που ξέρω ρε παπάρες Βρετανοι αν δεν νιώσουν κανα άγριο ένστικτο οι λιόντες ....????
Τι θα γίνει τότε?????
Εγώ πάντως θα γίνω ένα περίφημο γεύμα ...!!!


Οι επιβάτες του αυτοκινήτου που βλέπετε στη φωτογραφία, κοιτούν αποσβολωμένοι μια παρέα από περίεργες γάτες που περικύκλωσαν το όχημά τους.

Υπάρχουν δύο λεπτομέρειες που κάνουν το θέαμα πραγματικά πρωτόγνωρο. Πρώτον, πρόκειται για μια αγέλη λιονταριών και δεύτερον το περιστατικό δε συνέβη σε κάποια ζούγκλα της Αφρικής, αλλά στο Μέρζισαϊντ της Μ. Βρετανίας.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες του αυτοκινήτου είναι επισκέπτες του ζωολογικού πάρκου «Knowsley Safari Park», ενώ τα λιοντάρια δεν το «έσκασαν» από κάποιο περιφραγμένο χώρο, αλλά η ελεύθερη παρουσία τους στους δρόμους του πάρκου, όπου περνάνε οι επισκέπτες με τα οχήματά τους, είναι μέρος της περιήγησης.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου βεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αν και συμβουλεύουν τους οδηγούς να μη μένουν ακίνητοι για πολλή ώρα στο δρόμο, για να μη νιώσουν τα λιοντάρια ότι απειλούνται, αφού το όχημα είναι για αυτά ένα άγνωστο ζώο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!


5 άτομα συνελήφθησαν στο παιχνίδι ΛΑΡΙΣΑΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μετά τη λήξη του αγώνα . 3 οπαδοί του Πανιωνίου σύμφωνα με το κατηγορητήριο γιατί κατά την είσοδο τους στο γήπεδο εκτόξευσαν πέτρες και πλαστικά καθίσματα προς τους οπαδούς τους Λάρισας και οι οποίοι συνελήφθησαν αφού ¨αναγνωρίσθηκαν¨από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης . Μετά τη λήξη του αγώνα συνελήφθη 20χρονος έξω από το γήπεδο να πετά πέτρες και μπουκάλια σε αστυνομικούς και αθλητικούς παράγοντες έξω από το χώρο των αποδυτηρίων . Ενώ ένας οπαδός του Πανιωνίου μετά το τέλος του αγώνα αρνήθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο και επιτέθηκε σε αστυνομικό . Οι 5 συνολικά συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες με βάση τον νέο αθλητικό νόμο ζήτησαν και έλαβαν 2ήμερη αναβολή εκδίκασης του αυτοφώρου . Ένας ακόμη οπαδός που βρισκόταν έξω από τη θύρα 8 επιτέθηκε σε αστυνομικούς πετώντας τους μπουκάλια μπύρα αλλά διέφυγε της σύλληψης και αναζητείτε από την αστυνομία . Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί του Πανιωνίου (είναι γνωστό εξάλλου πως οι Έλληνες φημίζονται για την φιλοξενία τους) αντιμετώπισαν τη γνωστή στάση της αστυνομίας . Μπήκαν δηλαδή στο 250 λεπτό , τους έλεγξαν 5 φορές , τους αφήσανε μετά τη λήξη του αγώνα για 3 ώρες μέσα στο γήπεδο , κλείσανε τα φώτα και σκάσανε 6 διμοιρίες , ασφαλίτες και τους λέγανε να βγούνε 1-1 έξω από το γήπεδο . Δεν βγαίνανε έξω από το γήπεδο για ευνόητους λόγους και έτσι οι μπάτσοι τους σπάσανε στη μέση και άρχισαν να τους βαράνε όλους στο ψαχνό , με αποτέλεσμα των σοβαρό τραυματισμό 4-5 ατόμων . 6 άτομα συνελήφθησαν συνολικά για την επίθεση που είχε γίνει σε διμοιρία των ματ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ στις 7/12/08 μετά τη δολοφονία του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ και είχεως αποτέλεσμα των τραυματισμό 7 αστυνομικών . Οι 6 συνελήφθησαν ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών , που συνέλεξε η αστυνομία από τους υπευθύνους του ΟΑΚΑ . 4 οδηγήθηκαν στη φυλακή , ένας 25χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και ένας 42χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος .

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!


Γιατι τα ζώα μπορούν να συνηπάρξουν όλα μαζί....
Οι άνθρωποι????