Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Οικονομία της Ελλάδος, ώρα μηδέν!

Διαβάζουμε, ακούμε, συζητάμε πολλά αυτή την εποχή για την οικονομική κρίση, το μέλλον, τα αδιέξοδα, τους κλέφτες , τους πολιτικούς, τους μπάτσους , το σύστημα γενικότερα.....

Κυρίως μας ενδιαφέρει αν θα έχουμε να φάμε στο αβέβαιο και με ένα τεράστιο ερωτηματικό αύριο!

Αυτή την εποχή ασχολούμαστε με τα Ελληνικά δεδομένα.....
Τα προηγούμενα χρόνια ασχολούμασταν με τα του εξωτερικού επισημαίνοντας τα λάθη άλλων χωρών που πέρασαν απο την ίδια κρίση!
Σε πολλούς, πολλοί τα λέγαμε.....-Κανείς δεν άκουγε....Ή μάλλον δεν έδινε καμία σημασία, γιατι τους φαινόντουσαν ξένα και μακρυνά -Ούτε κάν εμείς οι ίδιοι δηλαδή δε τα δίναμε σημασία!

Κάποτε βλέπαμε τα ZeitGeist ή τον οικονομικό δολοφόνο του ΚΟύλογλου και λέγαμε έλα μορέ κλάιν τώρα, εμείς έχουμε φράπα στη παραλία....Αυτά αφορούν τριτοκοσμικές χώρες!

Σήμερα το 2011, ο λαός καταλαβαίνει(Μέσω της κοιλάρας του που γουργουρίζει απο τη πείνα) οτι ναι και όμως οι καμπάνες χτυπάνε και για εδώ!

Φάγανε τόσα χρόνια οι χοντροί του έθνους με χρυσά κουτάλια χωρίς να τους νοιάζει το μέλλον, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους......Αυτοί πέρασαν καλά!

Στο 2011 βλέπουμε το debtocracy και τον εξάντα με θέμα την Αργεντινή και ενώ απο τη μία πιστεύεις οτι θα ανακάμψει η Ελλάδα μέσω κινητοποιήσεων και εξεγέρσεων όπως αυτών της Αργεντινής, του Ισημερινού και άλλων χωρών, ακούς στο τέλος κάθε αναφοράς για χώρες που πέρασε το Τανξ του ΔΝΤ Ή ΤΝΤ ότι το χρέος τους μπροστά στο δικό μας ήταν αστείο!

Τα γατάκια οι Αργεντίνοι μιλούσαν το 2001 για ένα χρέος αστείο....
Τα γατάκια οι ούγγροι που πρόσφατα έφυγαν απο το ΔΝΤ(ΤΝΤ), μιλούσανε για χρέος τών 20 δισεκατομυρίων!

Ε!Είστε γατιά όλοι οι άλλοι στον κόσμο γιατι στο χρέος για την επόμενη 100ετία δε θα μας ξεπεράσει ποτέ κανείς!

Μιλάει ανεπίσημα το κράτος για κάνα 300άρι δισεκατομμύρια ευρώ χρέος.....Οικονομικοί αναλυτές λένε οτι το χρέος μπορεί να φτάνει και τα 900 δισεκατομμύρια.....

Γατάκια όλου του κόσμου ...Θα σπάσουμε 1οι το φράγμα του τρισεκατομμυρίου στο χρέος!

Θεέ μου βοήθα μπορούμε πούμε αυτή την εποχή , ΜΟΝΟ!


Εσείς τα υπόλοιπα προβατάκια στην Ελλάδα συνεχείστε τη περίοδο της Χειμερίας νάρκης....-Μέχρι και τα ζώα που έπεφταν μέχρι σήμερα στη Χειμερία νάρκη κοιμούνται λιγότερο πλέον γιατι δεν τους Αρέσει η κατάσταση στη γή!


xastouki.blogspot.com