Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Όλα τα μπινελίκια της γιαγιάς ...Πολύ γέλιο!

Η αλήθεια είναι οτι ίσα που το θυμάμαι αυτό το έργο....
Πρέπει να το είχα δεί ίσα με 2-3 φορές και πάλι όχι ολόκληρο επεισόδιο!!!
Μου στείλαν προχθές όμως αυτό το videaki και έσκασα απο τα γέλια και με έκανε να μετανιώσω που δεν έβλεπα τηλεόραση!(Μπλιάχ)!
Η γιαγιά είναι άπαιχτη πάντως!!!!!!!

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!!


Μου θυμίζει το ανέκδοτο κάτι χαζοπαλικαράκια, που μπαίνουν στα κόμματα των πανεπιστημίων μόνο και μόνο για να πιούνε τζάμπα ξύδια και να βρούνε καμοιά γκόμενα...Η έτσι απλά νομίζουν-Ή έτσι τους λένε.....Συνήθως όμως είναι τα μεγαλύτερα μπακουράκια, αυτοί που δεν είναι χωμένοι βαθειά!!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Οδηγός αυτοκινήτου χαλάει το αυτοκίνητο του στην Εθνική. Σταματάει μια νταλίκα.
- Φίλε, ρωτάει, μπορείς να με πάρεις μαζί σου; Πάω για Αθήνα. - Ανέβα πάνω, του λέει. Στη συζήτηση αναφέρονται στις εκλογές. - Τί θα ψηφίσεις; - ΚΚΕ εγώ ψηφίζω, πάντα. - ΚΚΕ; κατέβα γρήγορα κάτω.... Στεναχωρημένος και απογοητευμένος κατεβαίνει και περιμένει το επόμενο όχημα για να φτάσει στον προορισμό του. Βλέπει ένα αγροτικό 4Χ4, το σταματάει και επαναλαμβάνει: - Φίλε πάω για Αθήνα, μπορείς να με πάρεις μαζί σου; - Βέβαια φίλε, ανέβα. Κουβέντα στην κουβέντα, φτάνουν στο επίκαιρο θέμα των εκλογών. - Και τι θα ψηφίσουμε φιλαράκι, ρωτάει ο μεγαλοκτηματίας. Κάπως διστακτικά πια ο τύπος απαντάει: - ΚΚΕ. - Είσαι σοβαρός, ρε μαλάκα; Και σταμάτησα για να σε πάρω; Κατέβα αμέσως κάτω.
Και πάλι απογοητευμένος κατεβαίνει και περιμένει το επόμενο. Μετά από ώρες συναντάει ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο. Το οδηγεί μια δίμετρη γκόμενα. Σταματάει και ανεβαίνει. Γνωρίζονται, πάνε για καφέ και καταλήγουν σε ξενοδοχείο. Πριν ανάψει το γλέντι για τα καλά, ρωτάει η γκόμενα: - Φίλε τι ψηφίζεις; - ΝΔ, απαντάει ο ταλαίπωρος, με επιφύλαξη, αυτή τη φορά. - ΝΔ; Μπράβο ρε μεγάλε. Φουντώνει η γκόμενα, και ορμάει..... - Πήδα με μεγάλε, ξέσκισέ με, χτύπα με, χτύπα με, χτύπα με ..... Σου λέω πιο δυνατά...... Και αυτός χτυπά με μανία, γαμάει συγχρόνως και μουρμουρίζει. - ΩΩΩΩΩΩ ρε Θεέ μου!!!! ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ, ΕΓΙΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ!!!!!!

Οι U2 στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ!


Έχουν περάσει 12 χρόνια από την πρώτη και τελευταία φορά που οι U2 εμφανίστηκαν στην Ελλάδα. Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 1997 όταν ο Bono και η παρέα του είχαν επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της προώθησης του “POP”.

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της περιοδείας 2009, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η πολύ επιτυχημένη 360° Tour θα συνεχιστεί το 2010, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Live Nation. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το U2 Mobile άλμπουμ τους, “No Line On The Horizon”, το 12ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, η περιοδεία 2010 θα έχει χορηγό για μια ακόμη φορά την BlackBerry.

Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια μοναδικά άμεση προς τους θεατές εμπειρία 360 μοιρών. Οπότε, οι Ευρωπαίοι θαυμαστές που δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν, θα έχουν μια νέα ευκαιρία να ζήσουν την φαντασμαγορική εμπειρία της U2 360° Tour μέσα στον επόμενο χρόνο με επιβεβαιωμένες στάσεις σε Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.

Κρατώντας την ιδέα ότι αυτή η περιοδεία είναι κάτι περισσότερο από μια μοναδική σκηνική κατασκευή με άριστη ορατότητα, τα εισιτήρια για την U2 360° 2010 περιοδεία θα κυμανθούν για ακόμα μια φορά με τρόπο που το 85% αυτών θα τιμώνται λιγότερο από 95 ευρώ, με γενική είσοδο στην αρένα στην τιμή των 55 ευρώ και τουλάχιστον 10.000 εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ (ή το ισότιμο).
Εισιτήρια για τις εμφανίσεις των U2 στα πλαίσια της 360° Tour, στο Χόρσενς, στο Ελσίνκι και στη Βιέννη θα διατεθούν προς πώληση από το επόμενο Σαββατοκύριακο (δείτε παρακάτω το πρόγραμμα).
Η διάθεση εισιτηρίων για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές συναυλίες θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Οι λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, οι πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό υλικό και βίντεο από τη μοναδική παραγωγή και το πλάνο των θέσεων είναι διαθέσιμα στο U2.com.
Οι εγγεγραμμένοι στο U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες του 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν την συνδρομή τους – και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά – θα λάβουν ένα limited edition U2 remix CD. Όλες οι λεπτομέρειες στο: www.u2.com