Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!!


Μου θυμίζει το ανέκδοτο κάτι χαζοπαλικαράκια, που μπαίνουν στα κόμματα των πανεπιστημίων μόνο και μόνο για να πιούνε τζάμπα ξύδια και να βρούνε καμοιά γκόμενα...Η έτσι απλά νομίζουν-Ή έτσι τους λένε.....Συνήθως όμως είναι τα μεγαλύτερα μπακουράκια, αυτοί που δεν είναι χωμένοι βαθειά!!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Οδηγός αυτοκινήτου χαλάει το αυτοκίνητο του στην Εθνική. Σταματάει μια νταλίκα.
- Φίλε, ρωτάει, μπορείς να με πάρεις μαζί σου; Πάω για Αθήνα. - Ανέβα πάνω, του λέει. Στη συζήτηση αναφέρονται στις εκλογές. - Τί θα ψηφίσεις; - ΚΚΕ εγώ ψηφίζω, πάντα. - ΚΚΕ; κατέβα γρήγορα κάτω.... Στεναχωρημένος και απογοητευμένος κατεβαίνει και περιμένει το επόμενο όχημα για να φτάσει στον προορισμό του. Βλέπει ένα αγροτικό 4Χ4, το σταματάει και επαναλαμβάνει: - Φίλε πάω για Αθήνα, μπορείς να με πάρεις μαζί σου; - Βέβαια φίλε, ανέβα. Κουβέντα στην κουβέντα, φτάνουν στο επίκαιρο θέμα των εκλογών. - Και τι θα ψηφίσουμε φιλαράκι, ρωτάει ο μεγαλοκτηματίας. Κάπως διστακτικά πια ο τύπος απαντάει: - ΚΚΕ. - Είσαι σοβαρός, ρε μαλάκα; Και σταμάτησα για να σε πάρω; Κατέβα αμέσως κάτω.
Και πάλι απογοητευμένος κατεβαίνει και περιμένει το επόμενο. Μετά από ώρες συναντάει ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο. Το οδηγεί μια δίμετρη γκόμενα. Σταματάει και ανεβαίνει. Γνωρίζονται, πάνε για καφέ και καταλήγουν σε ξενοδοχείο. Πριν ανάψει το γλέντι για τα καλά, ρωτάει η γκόμενα: - Φίλε τι ψηφίζεις; - ΝΔ, απαντάει ο ταλαίπωρος, με επιφύλαξη, αυτή τη φορά. - ΝΔ; Μπράβο ρε μεγάλε. Φουντώνει η γκόμενα, και ορμάει..... - Πήδα με μεγάλε, ξέσκισέ με, χτύπα με, χτύπα με, χτύπα με ..... Σου λέω πιο δυνατά...... Και αυτός χτυπά με μανία, γαμάει συγχρόνως και μουρμουρίζει. - ΩΩΩΩΩΩ ρε Θεέ μου!!!! ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ, ΕΓΙΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ!!!!!!

1 σχόλιο:

korinoskilo είπε...

χααχχαχααχχααχχααχχαχαχαχααχχα
αχαχχααχχααχαχ

απαιχτοοοοοο!!!!