Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ BLOGΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Θα με ενδιέφερε πολύ ΚΑΙ η άποψη σας ...


Η XePeTsA έκλεισε 6 μήνες (απο τις αρχές Νοεμβρίου, είναι μαζί σας ), αλλά ουσιαστικά ενεργή απο το Γενάρη και έπειτα...!!!!
Ήθελα απο καιρό να γράψω γι αυτό το θέμα, αλλά πάντα έλεγα οτι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή....Τώρα μετά το τελευταίο θέμα που προέκυψε με μία φίλη μου απο εδώ, μάλλον είναι η ώρα!!!!
Παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά πάνω απο 2οblogs φίλων μου και παραπάνω και άλλα τόσα αγνώστων....
Είναι ωραία η blogόσφαιρα, αλλά δε πάυει να έρχεται μέσα απο τη καθημερινότητα και να έχει και χαρακτηριστικά της καθημερινότητας....
Τι είδα όλο αυτό το καιρό στα blog ....:


1.Δε πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν....(ΒΛ. το παράδειγμα της Λευκής-Παράδειγμα απο το οποίο μου πέρασε οτι μπορεί να είναι και πλάκα δικιά της, μιάς και δε μπορούσα να διανοηθώ τη παράνοια που μπορεί να υπάρχει ακόμα και σε σελίδες με γράμματα όπως είναι τα blog)....- Απο μακρυά και αγαπημένoι λοιπόν....Ο ένας να διαβάζει τις αναρτήσεις του άλλου, να μιλάς με τον άλλον , να γουστάρεις μαζί του αλλά ως εκεί..!!! -Ποτε δε ξέρεις τι και ποιος μπορεί να είναι ο άλλος....
2.Ένα άλλο που είδα ήταν, οτι δεν είναι όλα προσωπικές απόψεις ...Ειδικά στα blog της ενημέρωσης και μάλιστα κάποια απο αυτά που είναι και πολύ μεγάλης επισκεψημότητας ....Εκεί παρατήρησα οτι πίσω απο κάποια blog παίζονται διάφορα συμφέροντα, παίζονται δημοσιοκαφριλίκια, εκπροσωπήσεις κομμάτων και γλειψίματα...!!!!!----Εδώ μπορεί να κάνω λαθος και να αδικώ τα blog....-Μάλλον θα είμαι καχύποπτος!!!
3.Βρήκα blog μαιντανούς.....
4.Βρήκα blog με πολύ καλά παιδιά.....
5.Βρήκα blog πολύ αστεία(Τα οποία τα γουστάρω ιδιαίτερα)...
6.Βρήκα blog με πολύ "δυνατές απόψεις"(ασχέτως αν διαφωνούσα συχνά -Παντα με άρεζαν τα blog με προσωπική άποψη, τα οποία έχουν πάντα και επιχειρήματα βάσιμα και οχι προπαγανδιστικά που λένε πράματα για να εκπροσωπήσουν άλλους και όχι τον εαυτό τους)....
7.Βρήκα λίγα αλλά καλά ενημερωτικά blog .....!!!!απο τότε που άρχισα να ασχολούμαι με τo blog, ξέρω πολύ περισσότερα πράματα απ' όλο το κόσμο..!!!!
8. Βρήκα πολύ καλούς φίλους, μερικούς απο αυτούς αξίζει να τους αναφέρω μιας και τους παρακολουθώ καθημερινά...Αλλά δε θα γράψω ποιούς, γιατι μπορεί να ξεχάσω έστω και έναν και δε θέλω καθόλου....Το ξέρουν άλλωστε πάνω κάτω αυτοί που τους παρακολουθώ φανατικά!!!!
Μια μέρα θα κάνω μια ανασκόπηση για τα blog που παρακολουθώ καθημερινά.....

Συμπεράσματα: Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν, Κάνεις πολλούς και καλούς φίλους ,δεν είναι και καμοιά αξιόπιστη ενημέρωση και τα blog (οχι όλα), μιάς και υπάρχει λίγο πιο αξιόπιστη ενημέρωση απο τις μμε(Βέβαια το τονίζω και αυτή είναι και η διαφορά με τα ΜΜΕ, οτι είναι πολύ περισσότερα τα blog oπότε θα βρείς καλά και αξιόπιστα).......Θα γελάσεις πολλές φορές και θα γουστάρεις αρκετές ώρες τη μέρα κοιτώντας πολλά blog μιάς και το κάθε ένα έχει την αίγλη του...!!!!!
Τα θετικά για μένα είναι πιο πολλά απο τα αρνητικά οπότε θα συνεχίσω να γράφω με όρεξη.....

Αυτά...Θα θελα να με πείτε αν συμφωνείτε και αν είδατε κάτι άλλο ποιο είναι αυτό....!!!!!?????