Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ 12 ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΣΚΥΛΟ....Ψόψος στους ανώμαλους!!!


Τι να πώ ...Μακάρι τα σιχάματα να σαπίσουν ... Μακάρι να πάθουν τα χειρότερα ..... ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ@@@!!!! Γι αυτούς πρέπει κάτι να γίνει!!!

Δυο άντρες και μια γυναίκα, στην Τανζανία, καταδικάστηκαν σε 20 έτη φυλάκιση επειδή ανάγκασαν ένα 12 ετών κορίτσι να κάνει σεξ με ένα σκύλο!

Ο Job Mlama ετών 30, η Anicet Edward ετών 30 και ο 18-χρονος Shija Madata εργάζονταν σε καναδική εταιρεία εξόρυξης μετάλλων την Barrick Exploration Africa Limited (BEAL) στην περιοχή Mwanza 800 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της χώρας Dar es Salaam.


Σύμφωνα με τον δικαστή Gadiel Mariki τα τρία άτομα έπεισαν την νεαρή μαθήτρια να περάσει την βράδια μαζί τους στον εργατικό καταυλισμό και στην συνέχεια την ανάγκασαν να κάνει πράξη την σεξουαλική τους διαστροφή! Η εταιρεία όπου εργάζονταν απέλυσε αμέσως και τους τρεις υπαλλήλους της πριν ακόμη βγει η ετυμηγορία του δικαστηρίου. «Τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν την θανατική ποινή η την ισόβια κάθειρξη. Η ποινή που τους επιβλήθηκε δεν ήταν αρκετά σκληρή,» ανέφερε η κυρία Ichikaeli Maro πρώην επικεφαλής της ανθρωπιστικής οργάνωσης για τα δικαιώματα των γυναικών.

ΟΥΣΤ ΡΕ !!!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ...ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!~!!!


Υπάρχει μια γενική συζήτηση όλες αυτές τις μέρες ....Για το οτι δε ξέρεις ποιος είναι στον απέναντι υπολογιστή!!!'
Αυτό το video, αυτό διδάσκει!!!

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.......


Έμαθα για τη συνέλευση του ΤΕΙ μου....(Βαρέθηκα να βλέπω τα μουτρα τους πιά- δε πάω)...
Βλέπω το πόλεμο για την αφισοκόλληση και για το ποιός θα βάλει σε καλύτερο μέρος το πανάκριβο πανί του στη Θεσσαλονίκη....(Αυτά τα τεράστια πανιά που έχουν τεράστιο κόστος)...
Είδα video στο internet σήμερα απο σούτια σε κάθε πανεπιστημιο!!!
Βλέπεις να παίζουν σούτια με κάθε ευκαιρία....
Βλέπεις, την ώρα που πίνεις καφέ στο κυλικείο, όλοι να έχουν το νού τους στον άλλο...
Ξεκολλάνε αφίσες ο ένας απο τον άλλο....
Κάνουν πόλεμο στο ποιος θα γράψει με πιο μεγάλα και ωραία γράμματα το όνομα της παράταξης του....!!!!
Κάνουν περιφρουρήσεις !!!
Τις προάλλες έπιασαν 20 άτομα , έναν και τον έκαναν τουλούμι απο το ξύλο...
Γιατι όλα αυτά???
Είναι πολύ δημοκρατικά δηλαδή όλα αυτά ..???
Αυτό δεν είναι βία?????
Μόνο στα γήπεδα υπάρχει βία.????
Μόνο στις πορείες υπάρχει βία.????
Γι αυτή τη βία γιατι σιωπούν οι πάντες ????
Ποιους συμφέρει αυτή η σιωπή????
Απο που τόσα λεφτά για τον προεκλογικό αγώνα όλων των παρατάξεων σε όλα τα πανεπιστήμια και Τει της Ελλάδος????

Δε πρέπει να βγεί κάποιος και να απαντήσει σε όλα αυτά????
Αν έχει ας το πεί εδώ!!!
Άς το πεί δημόσια!!!
Αλλα Μάλλον ΟΧΙ...
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ !!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΕ UEFA KAI CHAMPIONS LEAGUE....πολύ απολαυστικοί και θεαματικοί!!!


Ναι είδαμε μπάλα ... Είδα τα 3 απο τα 4 ματς των ημιτελικών.....
Είδα τη Τρίτη Arsenal-Manchester.....Η μάλλον είδα μόνο τη Manchester ..... Όμαδα που είναι μια ταχύτητα παραπάνω απο τις άλλες ομάδες ...!!! Ομάδα που έχει τον αντιπαθητικό πλήν όμως παιχταρά και λίγα λέω, ronaldo...... To 3o goal της manchester μπαίνει απο την άμυνα με 3 πάσες...Απλά πράματα είναι το ποδόσφαιρο.... Άλλη μια βδομάδα να έπαιζαν η Αrsenal δε θα κέρδιζε...
Στο άλλο παιχνίδι, της barcelona με την chelsea .... H Chelsea ήταν χεσμένη απέναντι στην ανύπαρκτη για προχθές barcelona.... Αφου δε μπορείς να καθαρίσεις το match και ενώ η barca παίζει με 10 παίχτες καλά να πάθεις ... Barcelona είσαι, θα καρφώσεις το μπαλάκι..!!!!Πότε στο 93...Ναι στο 93...Ποιος είπε οτι λήγει το match πρίν σφυρίξει το κοράκι..!!! Η μπάλα είναι πόρνη...
Όσο για τους προπονητές των 2 ομάδων , μιλάμε οτι είχαν ρίξει τον ύπνο του δικαίου στο πάγκο...Ένα πράμα σαν τον Ερνάντεθ...!!!!
Και τέλος για χθές στον τρομερό ημιτελικό του κυπέλλου uefa.... Άλλο πράμα ο ημιτελικός...Η Βέρντερ χθές κατάφερε να γυρίσει το είς βάρος της σκόρ και να στείλει το αμβούργο στο σπίτι του..!!! Κατάφερε ο Diego, να κάνει μόνο μαγικά μέσα στο γήπεδο.....Βασικά να κάνει οτι θέλει..!!! Έμοιαζε πολλές φορές να είναι μόνος του στο γήπεδο...!!! Έβαλε goal, Μοίρασε παιχνίδι, έκανε δοκάρι, τα πάντα όλα ένα πράμα... Που να μην προηγούνταν Το Αμβούργο... Άν και στο τέλος πήγε να τη κάνει τη ζημιά και ήθελα να γίνει η ζημιά....Απο ποιόν ??? Απο το Τερμάρι της Βερντερ φυσικά(ροστ)....!!!!

Τρομερά παιχνίδια.....Πάρα πολύ ωραία goal , Πολύ γρήγορα παιχνίδια...Τέλεια ...Ένα τέλειο ποδοσφαιρικό τριήμερο!!!!
Για την ιστορία στο δεύτερο ημιτελικό του uefa, Σαχτάρ-Ντιναμό: 2-1..!!! Στο 89 πήρε το μάτς η Σαχτάρ..... Και κέρδισε τον Ουκρανικό εμφύλιο...!!!

VAMOS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ!!!