Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΕ UEFA KAI CHAMPIONS LEAGUE....πολύ απολαυστικοί και θεαματικοί!!!


Ναι είδαμε μπάλα ... Είδα τα 3 απο τα 4 ματς των ημιτελικών.....
Είδα τη Τρίτη Arsenal-Manchester.....Η μάλλον είδα μόνο τη Manchester ..... Όμαδα που είναι μια ταχύτητα παραπάνω απο τις άλλες ομάδες ...!!! Ομάδα που έχει τον αντιπαθητικό πλήν όμως παιχταρά και λίγα λέω, ronaldo...... To 3o goal της manchester μπαίνει απο την άμυνα με 3 πάσες...Απλά πράματα είναι το ποδόσφαιρο.... Άλλη μια βδομάδα να έπαιζαν η Αrsenal δε θα κέρδιζε...
Στο άλλο παιχνίδι, της barcelona με την chelsea .... H Chelsea ήταν χεσμένη απέναντι στην ανύπαρκτη για προχθές barcelona.... Αφου δε μπορείς να καθαρίσεις το match και ενώ η barca παίζει με 10 παίχτες καλά να πάθεις ... Barcelona είσαι, θα καρφώσεις το μπαλάκι..!!!!Πότε στο 93...Ναι στο 93...Ποιος είπε οτι λήγει το match πρίν σφυρίξει το κοράκι..!!! Η μπάλα είναι πόρνη...
Όσο για τους προπονητές των 2 ομάδων , μιλάμε οτι είχαν ρίξει τον ύπνο του δικαίου στο πάγκο...Ένα πράμα σαν τον Ερνάντεθ...!!!!
Και τέλος για χθές στον τρομερό ημιτελικό του κυπέλλου uefa.... Άλλο πράμα ο ημιτελικός...Η Βέρντερ χθές κατάφερε να γυρίσει το είς βάρος της σκόρ και να στείλει το αμβούργο στο σπίτι του..!!! Κατάφερε ο Diego, να κάνει μόνο μαγικά μέσα στο γήπεδο.....Βασικά να κάνει οτι θέλει..!!! Έμοιαζε πολλές φορές να είναι μόνος του στο γήπεδο...!!! Έβαλε goal, Μοίρασε παιχνίδι, έκανε δοκάρι, τα πάντα όλα ένα πράμα... Που να μην προηγούνταν Το Αμβούργο... Άν και στο τέλος πήγε να τη κάνει τη ζημιά και ήθελα να γίνει η ζημιά....Απο ποιόν ??? Απο το Τερμάρι της Βερντερ φυσικά(ροστ)....!!!!

Τρομερά παιχνίδια.....Πάρα πολύ ωραία goal , Πολύ γρήγορα παιχνίδια...Τέλεια ...Ένα τέλειο ποδοσφαιρικό τριήμερο!!!!
Για την ιστορία στο δεύτερο ημιτελικό του uefa, Σαχτάρ-Ντιναμό: 2-1..!!! Στο 89 πήρε το μάτς η Σαχτάρ..... Και κέρδισε τον Ουκρανικό εμφύλιο...!!!

VAMOS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: