Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009

Οργανωμένη και μαζική εξόντωση των ζώων στις Σέρρες .....Φόλα σε αυτούς τους ανθρώπους!!!


Ανθρωπόμορφα κτήνη βάλθηκαν να εξοντώσουν όλα τα αδέσποτα στην πόλη των Σερρών! Οι ασυνείδητοι έριξαν δεκάδες «μεζέδες» ποτισμένους με δηλητήριο σε διάφορες περιοχές, διαμετρικά αντίθετες μεταξύ τους και σκόρπισαν τον θάνατο στα ανυποψίαστα ζώα που έσπευσαν να φάνε, καθώς ήταν πεινασμένα…

Από τα ξημερώματα της Τρίτης, οι κάτοικοι των Σερρών δεν προλάβαιναν να μαζεύουν νεκρούς σκύλους και γάτες, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα έβρισκαν να σπαρταρούν υποφέροντας από φρικτούς πόνους και τα μετέφεραν σε κτηνίατρους για να τα σώσουν!

Η γραμματέας του Φιλοζωικού Συλλόγου Σερρών Χριστίνα Στάγκου, που μίλησε στην εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα», κατήγγειλε ότι η μαζική εξόντωση οφείλεται σε οργανωμένο σχέδιο με τη συμμετοχή αρκετών δραστών:

«Μας προκαλεί εντύπωση ότι οι φόλες πετάχτηκαν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Μέχρι στιγμής έχουμε ενημέρωση για οκτώ νεκρά ζώα, αλλά ο αριθμός μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερος όσο περνούν οι ώρες» ανέφερε.

Για τις ομαδικές δηλητηριάσεις ενημερώθηκε από τα φιλοζωικά σωματεία και ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών να διερευνήσει την υπόθεση.Δηλαδή τόσο Λύτρωση....Και τώρα που εκπληρώσατε το στόχο σας , θα κοιμάστε ήσυχοι ρε μουνόπανα??????????

Δηλαδή πιστεύετε οτι τώρα που κάνατε αυτή τη μαγκιά οι Σέρρες θα είναι πιο όμορφες ..????

Οι Σέρρες θα γίνουν πιο όμορφες όταν εσείς Πεθάνετε και ησυχάσει ο τόπος!!!Εσείς οι ίδιοι που πετάξατε τις φόλες!!!

Ποτε δε κατάλαβα γιατι να μη διώκονται ποινικά, αυτά τα παπαρια που πετάνε φόλες σε σκυλιά και γάτες !!!


Φόλα σε αυτούς που ρίχνουν φόλες!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ARIS- BOCA ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.....


Tο βίντεο είναι σημερινό .....
Δε χρειάζετε να πείς κάτι γι αυτό το μάτς......Μιλάει το video απο μόνο του.....!
Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου!
Θαυμάστε το La BombonARIS!!!Κομπλεξικά και αιμετικά σχόλια θα σβηστούν αμέσως!!!!