Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ήρεμη δύναμη λέει ο Παπανδρέου-Μας ερωτέυτηκε ο Καραμανλής....χαχαχαχα....Αι ρε Μπόλεκ και Λόλεκ!~!


Έπαθα ζημιά χθές......Ξυπνάω στη 4η ενότητα του ντιμπέιτ και βλέπω τον μπόλεκ με τον Λόλεκ ......Ήμουν και απο ξύδια, μιά αιμετίλα ήταν αναμενόμενη για τα πρώτα λεπτά , μέχρι να συνηθίσω το θέαμα!
Ακούω τέλος πάντων τα ψεματάκια των 2....
Θα κάνουμε αυτό , θα κάνουμε το άλλο, θα κάνουμε το παράλλο.....
Ρε λέτε να πλουτίσουμε απο λεφτά, υγεία και ευτυχία!!!!??????
Πιστεύει κανείς?????
Τέλος πάντων .....Τελειώνει η φάση του ντιμπέιτ και μετά ακούω το τρελό (μάλιστα φοβήθηκα λίγο, ένιωσα να με σακατεύει τα κόκκαλα) οτι ο Παπανδρέας ήταν η ήρεμη δύναμη του ντιμπέιτ ......Ε! αυτό ήταν χέστηκα πάνω μου......Τον άκουσα και νόμιζα οτι άκουσα κάτι ανάμεσα σε λευκή μαγεία και ήρεμη δύναμη.....Πολύ power λέμε και κλαίμε!!!
Κατάφερε ο Παπανδρέας να σακατέψει εμένα, (Θα μπορούσα να τι γλιτώσω αν ξυπνούσα μισή ώρα αργότερα) εσένα , εκκατομύρια έλληνες και όλο το κόσμο με την ήρεμη δύναμή του....
Είχα ακούσει για έναν γίγαντα που κοιμάται τόσο καιρό, αλλά δε μπορούσα να φανταστώ οτιζεί ανάμεσα μας....Δε μου γέμιζε το μάτι ρε , πώς να το κάνουμε!!!!
Ο άλλος ο κωστάκς... εκείνος να δείτε γέλιο......5 χρόνια κάναμε τις πουτάνες και τώρα προσπαθεί να μας πείσει οτι μας ερωτεύτηκε......Κωστάκ , τη πουτάνα πολύ την γουστάρανε, κανείς δε την ερωτεύτηκε όμως , εκτός απο κάτι τελειωμένους κολομπαράδες.....Αυτοί είναι και που σε πίστεψαν, οι τελειωμένοι κολομπαράδες!!!


Αυτά τα ολίγα.....

Βίβες!

Απο τώρα θα έχουμε αντιεκλογικές μουσικές κάθε μέρα....