Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

2 ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΜΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...!!!


1.
Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα λέει στον άλλο πιλότο: - Λοιπόν, πάω να χέσω και θα γαμ...σω μετά την αεροσυνοδό. Το ακούν λοιπόν όλοι οι επιβάτες και αρχίζουν τα κρυφόγελα. Ακούγοντας το και η αεροσυνοδός, αρχίζει να τρέχει, για να τους πει να κλείσουν το μικρόφωνο. Εκεί που έτρεχε, έπεσε πάνω στην τσάντα μιας γριάς. Βλέποντας την αεροσυνοδός, η γριά γελάει και της λέει: - Σιγά-σιγά κόρη μου. Είπε ότι θα πάει να χέσει πρώτα.

2.
Συναντιούνται 4 φίλοι από το Στράτο μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά η συζήτηση μεταφέρεται στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους. Στον 4ο τις παρέας δεν του άρεσε αυτό και πήγε στη τουαλέτα για να αποφύγει τα δυσάρεστα.
- "Ο δικός μου γιος έγινε μεγάλος αρχιτέκτονας, βγάζει εκατομμύρια. Αφού να σκεφτείτε έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια βίλα που κόστισε 100.000.000", λέει ο 1ος κοιτάζοντας τους άλλους γεμάτος καμάρι.
- "Ο δικός μου έκανε δώρο σε ένα φίλο του ένα 20μετρο σκάφος άξιας 150.000.000", λέει ο 2ος γεμίζοντας υπερηφάνεια για το παιδί του.
- "Σιγά τα έξοδα", λέει ο 3ος. "Ο δικός μου που είναι μεγάλος χρηματιστής δώρισε στο φίλο του μετοχές που σήμερα αξίζουν πάνω από 500 εκ".
Τότε βλέπουν όλοι τον 4ο της παρέας που έρχεται χωρίς να έχει ακούσει τίποτα και μετά από πολλή πίεση αναγκάζεται να πει και αυτός τα δικά του.
- "Ο δικός μου γιος είναι ένα κοπρόσκυλο όλη την ημέρα ξάπλα, ύπνο και καλό φαΐ.», απαντά αυτός.
Και πως ζει τον ρωτούν οι φίλοι του; Δεν πιστεύουμε να τον ταΐζεις ακόμη;
- "Αστα να πάνε! Έχει βρει 3 παλιοαδερφές, τις πηδάει και αυτές τον συντηρούν και του κάνουν και καλά δώρα. Ο ένας του αγόρασε μια ΒΙΛΛΑ, ο άλλος ένα σκάφος και ο τρίτος του έδωσε 500 εκ σε μετοχές. Κοντεύω να τρελαθώ από τη ντροπή μου.", απαντά.

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ EUROVISION....κάτι είναι και αυτό!!!!


Ένα καλό στοιχείο ήταν, οτι δε κατάφερε η eurovision να περάσει το Λαζόπουλο,.... Κάτι ήταν και αυτό... Με τη προπαγάνδα που μας έκαναν σε όλα τα μμε , νόμιζα οτι θα κάνει 100%..... Πάλι καλά !!!

"Υποθερμία" για τη Eurovision δείχνει η τηλεθέαση του ημιτελικού της Τρίτης. Το συνολικό 30% που έπιασε, την κατέταξε στη 2η θέση των προγραμμάτων της ημέρας, πίσω από το Αλ Τσαντίρι Νιους. Ο Λάκης Λαζόπουλος απέσπασε το 43,3% των προτιμήσεων, ελαφρά πεσμένος από την προηγούμενη εβδομάδα που είχε κάνει 44,7%. Να επισημάνουμε όμως ότι αυτός ο ημιτελικός δεν είχε ελληνικό ενδιαφέρον. Πέρυσι που η Καλομοίρα ήταν στον ημιτελικό της Τρίτης το "σκορ" ήταν 49,7% - 40,9% υπέρ του Διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση όμως το νούμερο δεν είναι και το καλύτερο δυνατόν, αν λάβουμε υπόψη ότι ο "χωρίς Ελλάδα" ημιτελικός το 2008 είχε φτάσει στο 36,8%.

ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ SEX ME TO ΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ!!!!


Ωχ!Θεε μου....Έλεος !!!Τι άλλο θα ακούσουμε ???? Πόσοι μπορεί να είναι οι ανώμαλοι που γυρνάνε γύρω μας ....Μάλλον πάρα πολλοί!!!ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!


Η σύζυγος του εν λόγω άντρα είπε στους αστυνομικούς ότι τον βρήκε στην κουζίνα να κάνει σεξ με τον 4-χρονη σκύλα τους ράτσας collie. H γυναίκα έπειτα από το πρώτο σοκ ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε και συνέλαβε το 42-χρονο με την κατηγορία της κτηνοβασίας! Ο άντρας οδηγήθηκε στο τμήμα όπου αρνήθηκε τις κατηγόριες και αφέθηκε ελεύθερος λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων. Η αστυνομία δεν φρόντισε να οδηγήσει την σκυλίτσα σε κτηνίατρο ώστε να επιβεβαιωθεί η σεξουαλική επαφή. «Η έρευνα δεν ήταν σωστή αφού δεν κάλεσαν τον κτηνίατρο,» είπε η σύζυγος. Η 40-χρονη γυναίκα ζητά τώρα διαζύγιο χωρίς όμως να μπορεί να τον κατηγορήσει για απιστία αφού δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν.

ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ....ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ακατάλληλες για κάτω των 15 ετών ....ΟΥΣΤ ΡΕ πουστηδες!!!!


ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.....ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ....ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟ ΧΤΙΚΙΑΡΗΔΕΣ.... ΟΥΣΤ!!!!ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!! ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ, ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ, ΚΑΤΑΡΕΣ...ΟΥΣΤ!!!

Η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης για μη δημοσιοποίηση δεκάδων φωτογραφιών με βασανιστήρια απο το Ιράκ και το Αφγανιστάν, προκάλεσε τις αναμενόμενες αντιδράσεις καθώς ο Μπαράκ Ομπάμα είχε προ μηνός υποσχεθεί τη διάθεση του επίμαχου υλικού.

Όμως ο Ομπάμα προχώρησε και πάρα πέρα απαξιώνοντας το αίτημα της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) με τον ισχυρισμό ότι : «οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν παρουσιάζουν τόσο ενδιαφέρον σε σύγκριση με παλαιότερες από τις φυλακές του Αμπού Γκράϊμπ».

Τα βασανιστήρια του Αμπού Γκράϊμπ είχαν δημιουργήσει σάλο στην περίοδο Μπους και ορισμένοι από το κατώτερο προσωπικό του στρατού των ΗΠΑ οδηγήθηκαν σε δίκη και τιμωρήθηκαν.

Είναι προφανές ότι η αλλαγή πλεύσης στην πολιτική του Λ. Οίκου επί του θέματος αυτού οφείλεται και σε λόγους στους οποίους δεν αναφέρθηκε ο Ομπάμα.

Πέρα από τη δικαιολογία ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στον αμερικανικό στρατό από μια εξαγριωμένη μουσουλμανική κοινή γνώμη, υπάρχουν και άλλα σημεία τα οποία λειτούργησαν ανασταλτικά και επηρέασαν την αποφασή του.

Ο διορισμός του Στάνλεϊ ΜακΚρίσταλ ως επικεφαλής των αμερικανικών επιχειρήσεων στο Αφγανιστάν, του διαβόητου στρατηγού με το γνωστό παρελθόν και τις τρομερές επιδρομές των ειδικών δυνάμεων και των πρακτόρων που δρούσαν υπό τις διαταγές του στο Ιράκ, αλλοιώνει την πολιτική έκφραση του Ομπάμα για «βασανισμούς κρατουμένων που δεν είναι αποδεκτοί από την κυβέρνηση του, είναι ενάντια στις αρχές της, επηρεάζουν την ασφάλεια της χώρας και δεν θα γίνουν ανεκτοί».

Όμως η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο σκληρή γιατί οι φωτογραφίες με κακομεταχείρηση και βασανισμούς κρατούμενων μουσουλμάνων μαχητών δεν εμφανίζουν τη φρίκη όπως περιγράφεται στις αποκαλύψεις του Σίμουρ Χιρς.

Ο διάσημος δημοσιογράφος Σίμουρ Χιρς αναφέρθηκε σε βίντεο, το οποίο διαθέτει και το αμερικανικό Πεντάγωνο, στο οποίο εμφανίζονται μικρά αγοράκια να κακοποιούνται σεξουαλικά από Αμερικανούς μπροστά στις κρατούμενες μητέρες τους στις φυλακές του Ιράκ.

Ιρακινές μητέρες που έστελναν γράμματα και ζητούσαν από τους συγγενείς τους να τις σκοτώσουν επειδή δεν άντεχαν όλα αυτά που είχαν δει ή υποστεί.

Επομένως, δεν μπαίνει μόνο το ζήτημα της αντίδρασης στις μουσουλμανικές κοινωνίες από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, αλλά δοκιμάζονται και τα όρια της ανεκτικότητας της ίδιας της Αμερικανικής κοινωνίας στον απόηχο των ουρλιακτών από τα κακοποιημένα μικρά παιδάκια και τις μητέρες τους.

Αν τα στοιχεία του Χιρς δημοσιοποιηθούν ο Λ. Οίκος δεν έχει παρά να διατάξει την άμεση αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από Ιράκ και Αφγανιστάν και την παραπομπή όλων των πολιτικών υπευθύνων στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου.

Πηγή : πρώτο θέμα!!!

ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.....

Η ζήτηση για αγορά κατοικιδίου ή για απαραίτητα αξεσουάρ έχει μειωθεί σε ποσοστό 20% σε σχέση με πέρυσι. «Να φανταστείτε ότι πλέον φέρνω στο κατάστημα κατοικίδια μόνο κατόπιν παραγγελίας, αφού δεν θέλω να μου μείνουν ή να αναγκαστώ να τα δώσω για υιοθεσία. Όσοι πάντως ενδιαφέρονται σήμερα να αγοράσουν κατοικίδιο, προτιμούν τα μικρόσωμα, καθώς είναι πιο... οικονομικά».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων, κ. Γιώργος Δημόπουλος, επισημαίνει ότι το πρόβλημα της εγκατάλειψης των κατοικίδιων οξύνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε κι αρχίζουν οι διακοπές των οικογενειών. Είναι ενδεικτικό ότι αυτή την περίοδο περισσότερα από 100 νέα σκυλάκια, όπως σημειώνει, κάνουν την εμφάνισή τους. «Ο δήμος αναλαμβάνει να περισυλλέξει τα αδέσποτα και είναι υπεύθυνος για την ηλεκτρονική σήμανση- δηλαδή την τοποθέτηση μικροτσίπ. Αφού τα ζώα εξεταστούν, επανατοποθετούνται στο φυσικό τους περιβάλλον».


Το ακούτε??? Μη τολμήσετε να αφήσετε κάνα αδέσποτο τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες!!!!

ΑΘΗΝΑ VS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ Η ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ???ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ??? ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!


Είναι νομίζω η πρώτη φορά που κάνω αναδημοσίευση απο άλλο blog, αφού αυτή είναι μια κλασσική συζήτηση Νότιων με Βόρειων .... Είναι συζήτηση που έχει γίνει απο όλους μας ...!!!!

Τελικά τι ισχύει????? Άς δούμε τη πλευρά απο την όψη του drseeng που εκπροσωπεί τους Βόρειους!!!! Εγώ είμαι μαζί σου ....Ο φίλος μου που κάναμε το blog μπορεί να διαφωνήσει αφού είναι Νότιος.....Η μάλλον όπως θα με διόρθωνε και αυτός είναι Νησιώτης!!!

Οπότε είμαστε φανατικά με salonika......Vamos salonika!!! doctor πες και άλλα!!!

Διαβάστε:

Αφορμή για το σημερινό post, στάθηκε μια απορία μου που ανάρτησα στο Facebook: - Ρε Αθηναίοι, αφού μας κοροϊδεύετε που τη φέτα την λέμε τυρί, εσείς γιατί την τυρόπιτα δεν την λέτε φετόπιτα;
Περιττό να πω, πως στο status μου έγινε ένας μικρός χαμός. Παραθέτω λοιπόν με εικόνες, τις σημαντικότερες διαφορές μας σε δύο «πικάντικα» θέματα. Μπουγάτσες και σουβλάκια. Τα «σου, μου, του» κτλ. ίσως το πιάσουμε κάποια άλλη φορά. Προς το παρόν, δε μου νοιάζει. Τέλος… να πω πως δεν έχω καταλάβει τι εννοούν οι Αθηναίοι λεμονίτα και τι λεμονάδα…








Πηγή:http://drseeng.blogspot.com/2009/05/vs.html

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!

KAΘΟΛΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ SEX....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SEX....

Οτι να ναι!!!!

ΜΟΝΑΧΟΣ:
Ο Πολωνός μοναχός Κσαβέρι Κνοτς έχει ένα καινούργιο μήνυμα για τους πιστούς καθολικούς: το αισθησιακό σεξ δεν είναι αμαρτία. Στο καινούργιο του βιβλίο, με τίτλο «Το Σεξ όπως δεν το γνωρίζατε: Για παντρεμένα ζευγάρια, που αγαπούν τον Θεό», παρατηρεί ότι ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα πως το σεξ στον γάμο είναι κατ’ ανάγκην «στερημένο από χαρά, παιχνίδια, φαντασία και ελκυστικές στάσεις. Νομίζουν ότι πρέπει να είναι θλιβερό, όπως ένας παραδοσιακός εκκλησιαστικός ύμνος», γράφει χαρακτηριστικά. Αλλά επ’ ουδενί ισχύει κάτι τέτοιο, εξηγεί ο πατήρ Κνοτς και διαβεβαιώνει τα παντρεμένα ζευγάρια ότι μπορούν να απολαμβάνουν το σεξ όπως ακριβώς το φαντάζονται και να παραμένουν κοντά στον Θεό, χωρίς την παραμικρή ενοχή. Ο Πολωνός μοναχός δεν ασχολείται για πρώτη φορά με το σεξ για πιστούς παντρεμένους. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε ευρύτερα γνωστός, με αφορμή το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Η Πράξη του Γάμου», όπου εξηγούσε γιατί το σεξ είναι θείο δώρο.

ΙΕΡΕΑΣ:

Ένας ιερέας, στην Πολωνία, δημοσίευσε ένα σεξουαλικό συμβουλευτικό οδηγό που απευθύνεται σε ζευγάρια και τα καλεί να έχουν μια «καλή και με φαντασία ερωτική ζωή»!


Ο ιερέας Ksawery Knotz έγραψε το βιβλίο που φέρει τον τίτλο : «Για παντρεμένα ζευγάρια που αγαπούν τον Θεό» και που πολλοί το παρουσιάζουν ως το «Καθολικό Kama Sutra".

Ο καθολικός ιερέας κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων επειδή μέσα στον οδηγό αναφέρει λεπτομερώς πως μπορούν τα παντρεμένα ζευγάρια να «νοστιμεύουν» την ερωτική τους ζωή.
«Κάθε πράξη, κάθε σεξουαλική στάση που έχει σκοπό την διέγερση επιτρέπεται και ευχαριστεί τον Θεό. Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τα ζευγάρια μπορούν να δείξουν την αγάπη τους με οποίο τρόπο αυτά επιθυμούν,» αναφέρει μέσα στο βιβλίο του. Ο ιερέας Ksawery Knotz εξηγεί πως το σεξ μέσα στον γάμο δεν θα πρέπει να είναι βαρετό αλλά συναρπαστικό και να περιέχει φαντασία και εκπλήξεις! Το εν λόγω βιβλίο διατίθεται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες της χώρας γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία ενώ έχει πάρει την έγκριση της Καθολικής Εκκλησίας της Πολωνίας.

"ΕΒΡΕΞΑΝ 23.000εuro AΠΟ ΕΝΑ ΚΑΜΠΡΙΟ!!!! ΚΟΛΟΦΑΡΔΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!

Πόσο ωραία θα ήταν να περπατούσα και γώ σε ένα δρόμο και να βρέχαν χρήματα .....
Ω!ΡΕ πανηγύρια που θα έκαναν οι πολίτες του Αννόβερο!!!! Ούτε ενας δε θα τα γύρισε πίσω σίγουρα!!!
Εν μέσω οικονομικής κρίσης , μόνο μια βροχή με χρήματα θα μας έσωζε...~!!!


"Αέρας" έγιναν οι 23.000 ευρώ ενός νεαρού οδηγού κάμπριο, όταν ο άνεμος πήρε το φάκελο που τα περιείχε, από τη θήκη της θέσης του συνοδηγού και τα χρήματα- σε χαρτονομίσματα των 500, 200 και 100 ευρώ- άρχισαν να ανεμίζουν σε αυτοκινητόδρομο της βόρειας Γερμανίας, κοντά στο Ανόβερο.

Ο 23χρονος άντρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία διέκοψε την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, και στις δύο κατευθύνσεις. Οκτώ αστυνομικοί, επί μισή ώρα, έψαχναν τα χρήματα και τελικά κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις 20.000 ευρώ.

"Οι υπόλοιπες 3.000 δεν βρέθηκαν", ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, αλλά προειδοποίησε όσους τα βρουν ότι είναι παράνομο να τα κρατήσουν.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΕΡΒΟΣ, ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΑΡΟΥ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ!!!ΨΑΧΤΕΙΤΕ@@!!!


Έβαλα αυτή την ανάρτηση γιατι πάντα έλεγα, οτι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κονομήσεις!!!
Αυτοί οι τρόποι δε χρειάζεται να είναι σύνθετοι!!!
Απλά πράματα θέλει, για να γίνει μια καλή δουλειά και να βγάλεις λεφτά....
Απλά το μόνο που θέλει, είναι να είσαι πρωτοπόρος!!!Τίποτα άλλο!!!
Πάντα να κάνεις κάτι που δεν έχει ξανα κάνει άλλος....Ψαχτείτε !!!

«Χρυσές δουλειές» κάνει ένας σέρβος αγρότης από την εκμετάλλευση προϊόντων που προέρχονται από ...γάλα γαϊδάρου. Πρόκειται για τη μοναδική - στο είδος της - φάρμα παραγωγής προϊόντων από γάλα γαϊδάρου, στο Πάρκο Ζασάβιτσα, στην περιοχή Σρέμσκα Μιτρόβιτσα της
Σερβίας και όπως δήλωσε ο επικεφαλής της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κ.Σλόμπονταν Σίμπιτς, σε αυτήν φιλοξενούνται 100 θηλυκά
γαϊδουράκια.
Εδώ και μήνες, στη φάρμα αυτή, παράγεται σειρά προϊόντων, όπως γάλα, σαπούνι, κρέμες προσώπου, άλλα καλλυντικά, λικέρ μέχρι και αφρόλουτρο. «Είναι η μοναδική φάρμα στην περιοχή των Βαλκανίων, δεν υπάρχει όμοιά της και φιλοδοξούμε το "εγχείρημα" να συνεχιστεί με επιτυχία», ανέφερε ο κ. Σίμπιτς.
Προς το παρόν, οι επισκέπτες του Πάρκου Ζασαβίτσα μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα με βάση το γάλα γαϊδάρου και οι τιμές είναι επιτρεπτές για όλα τα βαλάντια. «Ενα λίτρο γάλακτος γαϊδάρου κοστίζει περίπου 40 ευρώ, ενώ ένα σαπούνι περίπου 45 ευρώ», επισήμανε ο κ. Σίμπιτς, εκτιμώντας πως είναι νωρίς μεν να σκεφθεί το ενδεχόμενο εξαγωγών των προϊόντων στις γειτονικές αγορές ή σε αυτές της κεντρικής Ευρώπης, ωστόσο δεν το αποκλείει.

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΑΠΟΧΗ, ΑΠΟΧΗ, ΑΠΟΧΗ!!! Ε!ΚΑΙ???? ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ???Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ!!! ΟΥΣΤ ΡΕ!!!


Χθές έτυχε και πήγα στο τει απο τις 12 ....
Δε ψήφισα και άραξα στο αντιεκλογικό πάρτυ....Με τις reggae μουσικές και τους χίπιδες!!!!
Μπύρα στη μπύρα, με μοναδικό διάλειμμα για να δούμε το μάτς 4-6 και ξανά γυρίσαμε τει...
Οι χίπιδες κατέβηκαν κάτω... Και μείς(εγώ και ένα φιλαράκι) παίρνοντας καβάτζα μπύρες πήγαμε να δούμε τη καταμέτρηση....Δεν είχαμ ε τι αλλο να κάνουμε και πήγαμε για να γελάσουμε ....
Τι είδαμε απ ' όλη τη μέρα ....????????
Έβλεπες κάτι μούτρα, που δε τα είχες ξανα δεί στο ΤΕΙ....
Μέχρι και γνωστό απο τον ΟΑΕΔ , να φοράει μπλούζα μεγάλης παράταξης !!!
Ότι να ναι δηλαδή-Παίζει μέχρι και τα δέντρα να ψήφισαν χθές.....
Σας πληροφορώ κατ' αρχάς οτι απο τους ενεργούς φοιτητές , δε ψήφισε ούτε το 1/4 .......
Ειρωνείες και πολύ γέλιο.....Όλοι μές το άγχος.!!!!
Οι μεγάλες παρατάξεις φέραν νερά , ξηροκάρπια και ουισκάρες......
Τα μπυρόνια μας, μόλις είχαν τελειώσει και αυτοί δε μας έδιναν ούτε μια γουλιά ξύδι.....
Παρτάκηδες ως συνήθως-Λες και εμάς, μας έκλασαν και βγήκαμε στη ζωή!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
Για την ιστορία, έγιναν εκλογές , βγήκε κάποιος χωρίς καν να έχει ψηφίσει το μισό ΤΕΙ.....
ΜΕ 75% δηλαδή αποχή!!!
Η δυσαρέσκεια μεγάλη....Αλλά κλάιν ....Αυτοί που επικράτησαν αυτό θέλαν...
Και γώ ένα θύμα τους υπήρξα, με τη μη ψήφο μου......
Δε τους νοιάζει ...Αυτοί θα συνεχίσουν τα χαίρια τους και όταν θα πάμε να γκρινιάξουμε για μια απόφαση που πήρανε μόνοι τους ...Θα μας πούν, εσείς μας βγάλατε ...Ο λαός του ΤΕΙ....
Ποίος σε έβγαλε ρε ????
Το 25% του ΤΕΙ σε έβγαλε!!! Όλο το άλλο τει δε ψήφισε καν γιατι έχουν ξενερώσει οι πάντες με τη πάρτη σας!!!
Εμείς φταίμε !!!Και μόνο!!! Κανείς άλλος!!!!!
Αυτοί τη δουλεία τους κάνουνε!!!

OΥΣΤ ΡΕ @!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ GROUP ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ....!!!


Έκθεση φερέτρων: Τώρα τι να πώ????
Δε λέω τίποτα!!!Δείτε:

Για έκθεση επίπλου, σπιτιού ή ακόμα και σκαφών έχουμε ακούσει, αλλά για έκθεση φερέτρων πρώτη φορά ακούμε!

Πρόκειται για την Έκθεση Κηδείας της Ασίας, που ξεκίνησε χθες στο Χονγκ Κονγκ. Όσοι θέλουν να ξέρουν, πριν αποχαιρετίσουν τον μάταιο τούτο κόσμο, αν θα τους βολεύει η «αιώνια κατοικία» τους, μπορούν να σπεύσουν και να δοκιμάσουν κάσες, να συγκρίνουν τεφροδόχους, ταφόπλακες και όλα τα σχετικά.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί επίσης να δει ενημερωτικό βίντεο για τα είδη των φερέτρων που διατίθενται, για κάθε βαλάντιο. Αυτό θα πει να μην αφήνεις τίποτα… στην τύχη!

ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΦΙΔΙ!!!Η XePeTsA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΙΑ ΣΑΣ...!!!


Ποτε δε ξέρετε τι μπορεί να γίνει!!!!
Αυτο φάνηκε και απο αυτο το περιστατικό..

Ο άλλος κάθησε στη λεκάνη της τουλέτας, ήρεμος να κάνει την ανάγκη του και ήρθε ένα παλιόφιδο και τον τσίμπησε.....
Προσοχή τα κολιά σας παιδιά ...!!!!
Δε θέλω να σας τρομάξω και να φοβάστε να κάτσετε στη τουαλέτα , αλλά αυτό το ξέρω σίγουρα απο τη δουλειά που έκανα μέχρι να γίνω φοιτητής, οτι όντως μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο!!!!

Είναι υπόνομος ...Και όσο να ναι γυρνάνε πολλά και διαφορα εκεί...!!!
Οπότε τουλάχιστον όταν φευγετε κλείνεται το καπάκι.... 1 στις χίλιες βέβαια, αλλά ποτε δε ξέρεις .....!!!!
Όντως είναι αλήθεια, αλλα εμένα προσωπικά δε με νοιάζει μέχρι να πάθω κάτι ανάλογο-Απλά τα είπα για να σας τα πώ και γιατι έτσι είναι, αλλά ΟΧΙ ρε φίλε δε θα μας κόψετε και τη πιο μεγάλη ίσως απόλαυση μαζί με το σεξ....
ΌΧΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ!!!!!
ΟΥΣΤ ΡΕ !!!



Δεν πρόκειται για σκηνή από κάποια κινηματογραφική ταινία τρόμου, όπου ένα επικίνδυνο φίδι πετάγεται μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας, τη στιγμή που αμέριμνος ο πρωταγωνιστής κάθεται σε αυτήν.

Ένας 51χρονος από την επαρχία Νάντου στην Ταϊβάν έζησε τον εφιάλτη πολλών ανθρώπων, όταν ένα φίδι τον δάγκωσε σε ένα πολύ «ευαίσθητο» σημείο, ακριβώς τη στιγμή που κάθισε στην τουαλέτα του σπιτιού του.

Το φίδι είχε μπει στο σπίτι του 51χρονου χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει και βρήκε τη λεκάνη της τουαλέτας ως το τέλειο σημείο για να κρυφτεί και να νιώσει ασφαλές.

Καθώς ο 51χρονος έκατσε στην τουαλέτα, το ερπετό ένιωσε ότι απειλείται και επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα.

Ευτυχώς, το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες, αλλά ο 51χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης από το δάγκωμα.