Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΕΡΒΟΣ, ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΑΡΟΥ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ!!!ΨΑΧΤΕΙΤΕ@@!!!


Έβαλα αυτή την ανάρτηση γιατι πάντα έλεγα, οτι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κονομήσεις!!!
Αυτοί οι τρόποι δε χρειάζεται να είναι σύνθετοι!!!
Απλά πράματα θέλει, για να γίνει μια καλή δουλειά και να βγάλεις λεφτά....
Απλά το μόνο που θέλει, είναι να είσαι πρωτοπόρος!!!Τίποτα άλλο!!!
Πάντα να κάνεις κάτι που δεν έχει ξανα κάνει άλλος....Ψαχτείτε !!!

«Χρυσές δουλειές» κάνει ένας σέρβος αγρότης από την εκμετάλλευση προϊόντων που προέρχονται από ...γάλα γαϊδάρου. Πρόκειται για τη μοναδική - στο είδος της - φάρμα παραγωγής προϊόντων από γάλα γαϊδάρου, στο Πάρκο Ζασάβιτσα, στην περιοχή Σρέμσκα Μιτρόβιτσα της
Σερβίας και όπως δήλωσε ο επικεφαλής της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κ.Σλόμπονταν Σίμπιτς, σε αυτήν φιλοξενούνται 100 θηλυκά
γαϊδουράκια.
Εδώ και μήνες, στη φάρμα αυτή, παράγεται σειρά προϊόντων, όπως γάλα, σαπούνι, κρέμες προσώπου, άλλα καλλυντικά, λικέρ μέχρι και αφρόλουτρο. «Είναι η μοναδική φάρμα στην περιοχή των Βαλκανίων, δεν υπάρχει όμοιά της και φιλοδοξούμε το "εγχείρημα" να συνεχιστεί με επιτυχία», ανέφερε ο κ. Σίμπιτς.
Προς το παρόν, οι επισκέπτες του Πάρκου Ζασαβίτσα μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα με βάση το γάλα γαϊδάρου και οι τιμές είναι επιτρεπτές για όλα τα βαλάντια. «Ενα λίτρο γάλακτος γαϊδάρου κοστίζει περίπου 40 ευρώ, ενώ ένα σαπούνι περίπου 45 ευρώ», επισήμανε ο κ. Σίμπιτς, εκτιμώντας πως είναι νωρίς μεν να σκεφθεί το ενδεχόμενο εξαγωγών των προϊόντων στις γειτονικές αγορές ή σε αυτές της κεντρικής Ευρώπης, ωστόσο δεν το αποκλείει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: