Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΖΩΟ....


Όχι για να μη λέτε οτι λεω μόνο για τις ξανθιές....
Εδω μας βγάζει τους άντρες μετα τα 50 ανάπηρους....
Πάντως εγώ είμαι ένας πανέμορφος γύπας και πρός το παρόν το απολαμβάνω...χαχαχααχαχα

Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΓΟΙ... ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ!!!


15 μπάτσοι-1 παλαιοκώστας .....Αυτός τους έχει κάνει yo-yo .... Ο άνθρωπος περνάει καλά.... Το μόνο που δε του πήγε καλά είναι, οτι του χάλασαν το Πασχαλινό τραπέζι...!!! Είναι χαβαλετζής και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία... Εγω πιστεύω οτι ο Παλαιοκώστας είναι τώρα σε κάποιο σπίτι, έχει αράξει τα πόδια του στο τραπέζι και πίνει κρασί....Βλέπει τηλεόραση, και γελάει για ακόμα μια φορά με αυτό που βλέπει....!!! Τύψεις δεν έχει γιατι δε σκότωσε ...Με τη συνείδηση του τα έχει καλα.......Όλη σχεδόν η Ελλάδα είναι μαζί του και απολαμβάνει "τους άθλους του"....... Παίζει σε μια κατηγορία μόνος του.... Και μην ακούω μαλακίες οτι δεν είναι οδεολόγος !!!! Είναι και παρα είναι -Δεν είναι τυχαίο οτι το λέει η "μισή Ελλάδα".....

υ.γ Οι booker κονομάνε στο στοίχημα με τον Παλαιοκώστα .... Υ.Γ2 Αυτοί που τους βοήθησε πανυγηρίζουν .... Υ.Γ3 Και όλη άλλη Ελλάδα αδιαφορεί με το αν θα τον πιάσουν γιατι δεν "εκανε κάτι το εγκληματικο"

Γεια σου ρε Παλαιοκώστα που μας διασκεδάζεις.....Και ξέρεις γιατι γουστάρουμε , γιατι τον κυνηγάνε επειδή τους ξεφτύλισε.... Υπάρχουν και πολλοί χειρότεροι έξω...!!!! Δεν είναι αυτός το πρόβλημα....

200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟ FACEBOOK!!! KΑΛΑ ΠΑΜΕ!!!ANTE KAI ΣΤΟ 1ΔΙΣ...


Καλό το φακέλωμα ...
Το πέτυχαν όπως το ήθελαν .....

Μεγάλη υπόθεση να ξέρεις, μέχρι και πότε κατουράνε 200 εκατομμύρια άνθρωποι....
Εμ!

Άντε και στο 1 δίς ....Να μη μείνει κανείς αφακέλωτος!!!
Ο Mark Zuckerberg και οι συνεργάτες του έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, καθώς βλέπουν το Facebook να αυξάνει τη δημοτικότητά του με γεωμετρικούς ρυθμούς. Πριν από λίγες ώρες, οι εγγεγραμμένοι χρήστες έφθασαν τα 200 εκατομμύρια και οι τάσεις δείχνουν ότι η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον.

Το Facebook άνοιξε τις πύλες του στο ευρύ κοινό το Σεπτέμβριο του 2006 και έφθασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες τον περασμένο Αύγουστο. Αυτό σημαίνει ότι χρειάστηκαν μόλις οκτώ μήνες για να διπλασιάσει τους χρήστες του, αγγίζοντας στις 8 Απριλίου τα 200 εκατομμύρια. Οι ιθύνοντες της υπηρεσία δημιούργησαν μια νέα σελίδα, στην οποία οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν τις εμπειρίες τους από το Facebook.
Παρά την αλματώδη πορεία του, το Facebook υπολείπεται ακόμη του MySpace, το οποίο αριθμεί περίπου 275 εκατομμύρια χρήστες και παραμένει η δημοφιλέστερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης. Απομένει να δούμε αν το Facebook είναι σε θέση να πιάσει ή και να ξεπεράσει το MySpace.

ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ 40.000€...!!!


Ένας άντρας που επέβαινε σε ταξί, στην Ταϊβάν, συνελήφθη από την αστυνομία επειδή πετούσε χαρτονομίσματα στο δρόμο δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο! Ο 55-χρονος άντρας επιβάτης σε ταξί, στην πόλη Taichung, πετούσε χαρτονομίσματα στο δρόμο συνολικής οξιάς 40.000 ευρώ! «Πρέπει να πάσχει από κάποια ψυχολογική ασθένεια αφού η συμπεριφορά του δεν ήταν και πολύ σωστή,» είπε ο αστυνομικός Lin Shih-Ming. Κάποιοι από τους περαστικούς μάζεψαν και έδωσαν τα χρήματα στους αστυνομικούς ενώ άλλοι τα έβαζαν στις τσέπες τους και έφευγαν. Ο εν λόγω άντρας μάλιστα έβαλε και φωτιά σε άλλα χαρτονομίσματα αξίας 17.000 ευρώ που μάλλον προέρχονταν από πώληση ακινήτου του. Ο οδηγός του ταξί παρέδωσε το «γενναιόδωρο» άντρα στην αστυνομία όπου και συνελήφθη με τις κατηγορίες του δημόσιου κινδύνου και την καταστροφή χαρτονομισμάτων.


Άυτα είναι τα γούστα.... Οι άνθρωποι ήταν σαν να κερδίσαν το τζόκερ.... Αυτο θα πεί, μάνα εξ' ουρανου!!!! Όνειρο να αρχίσουν να μου πετάνε λεφτά και αυτο τον ανθρωπάκο τον συνέλαβαν... ΟΥΣΤ ΡΕ !!!

ΙΕΡΕΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΕΙ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ....ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ..............ΟΥΣΤ ΡΕ !!!


Διχάζει τη μικρή κοινωνία του Ίππιου Μυτιλήνης η άρνηση του ιερέα του χωριού να μεταλάβει μαθητή του Δημοτικού.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, τελευταία ημέρα της σχολικής περιόδου πριν τις γιορτές του Πάσχα.

Όλοι οι μαθητές πήγαν στον καθιερωμένο εκκλησιασμό και μετά το τέλος περίμεναν να μεταλάβουν.

Όταν έφτασε η σειρά ενός μαθητή, ο ιερέας ρώτησε τους καθηγητές αν το παιδάκι είναι από την Αλβανία. Η απάντησή τους ήταν θετική και ο ιερέας τούς εξήγησε ότι δεν μπορούσε να το μεταλάβει, καθώς δεν ήταν χριστιανός.

Η μητέρα του μικρού παιδιού που ειδοποιήθηκε πήγε στην εκκλησία και με τα λίγα ελληνικά που γνωρίζει εξήγησε στον ιερέα ότι το παιδί της είχε βαφτιστεί και δεν ήταν καθολικός ή μουσουλμάνος, αλλά χριστιανός ορθόδοξος.

Τελικά, ο ιερέας επέμενε στην απόφασή του και η μητέρα, η οποία διαμένει περίπου ένα χρόνο στο χωριό, έφυγε από την εκκλησία δίχως να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.

Τι σε έφταιξε ρε αλήτη που ήταν αλβανός....Τι σε χάλασε ρε φασιστόμουτρο???
Μήπως είπε ο θεός ρε, οτι τα αλβανάκια δεν μπορούν να γίνουν χριστιανοί???
Ξεφτυλίζεται την εκκλησία καθημερινώς με τη συμπεριφόρα σας και κάνετε τον κόσμο να απομακρύνεται απο την εκκλησία για να μη βλέπουν τα μούτρα σας ....
Αλλά πράματα είπε ο θεός, αλλα κάνετε ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Πασχαλινές μέρες τώρα, ήταν συμπεριφορά αυτή????
ΟΥΣΤ ΡΕ!!!

ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΜΕΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!


Ελληνάρας οδηγεί στην Σαουδική Αραβία και περνάει με κόκκινο.
Ένας μπάτσος τον σταματά.

-Κύριε, περάσατε με κόκκινο.
-Ε και;;; Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.
-Δεν υπάρχει πρόστιμο, κύριε.
Θα πρέπει να σάς συλλάβω και να σας πάω στο αυτόφωρο.
-Τι αυτόφωρο ρε φίλε! Κόψε την κλήση να τελειώνουμε!
Τελικά ο μπάτσος τον μπαγλαρώνει και τον πηγαίνει στο δικαστήριο, που στεγάζεται στο κτίριο των φυλακών, είναι άθλιο και τρομακτικό. Μπόλικος κόσμος περιμένει να δικαστεί, στη σειρά και ο Ελληναράς φίλος μας.
Ο Σαουδάραβας πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει:

-Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα. -Πέρασα με κόκκινο, κύριε δικαστά.
Κόψτε μου ένα πρόστιμο, να πληρώσω.
-Δεν έχει πρόστιμα εδώ. Χασάν, πάρε τον και πήδα τον.
-Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε, λέει ο Έλληνας κατατρομαγμένος. Πείτε μου πόσο κάνει, να πληρώσω!
-Χασάν, πάρε τον και πήδα τον είπα. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;

-Έκλεψα, κύριε δικαστά.
-Χασάν, πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;
-Σκότωσα, κύριε δικαστά.
-Χασάν, πάρε τον και κόψε του το κεφάλι.
Ο Χασάν, 180 κιλά , δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και τους σέρνει έξω από το δικαστήριο, προς τις φυλακές.


Οπότε ο Ελληναράς γυρίζει και του λέει:

-Πού σαι, Χασάν- κοίτα, μην μπερδευτούμε, ε; Εγώ είμαι για πήδημα!!

AΛΛΑ 15 ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ....


  • Προσοχή στον καφέ: εντομοκτόνα απαγορευμένα στις ΗΠΑ εξάγονται στις χώρες που παράγουν καφέ και χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια του καφέ που εισάγουμε.
  • Στα ορνιθοτροφεία δίνουν στις κότες τροφές με τεχνικές χρωστικές για να παίρνει χρώμα ο κροκός των αυγών τους.
  • Το 1/3 των εργοστασίων παραγωγής χαρτιού στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν αποκλειστικά ανακυκλωμένο χαρτί.
  • Φρόντισε να μη στάζει χάμω το αντιψυκτικό του αυτοκινήτου σου. Η γλυκιά γέυση αυτής της τοξικής ουσίας αρέσει στα πουλιά.
  • Πόσο ζυγίζουν τα σκουπίδια που 'παράγεις' στη διάρκεια της ζωής σου; Περίπου 600 φορές περισσότερο από το βάρος σου.
  • Κάθε τρείς μήνες , στις ΗΠΑ πετιέτε τόσο αλουμίνιο, που θα έφτανε για να ξαναφτιαχτούν τα αεροσκάφη της πολιτικής αεροπορίας.
  • Καταπληκτικό: Για να φτιαχτεί ένας σβόλος βούτυρο, χρειάζονται 300 λίτρα νερό.
  • Μπορείς να πλένεις τις πλαστικές σακούλες και να τις ξαναχρησιμοποιείς.
  • Οι αμερικάνοι ξοδεύουν 6 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για το χόρτο του κήπου τους.
  • Στα σούπερ μάρκετ θα βρείτε τώρα και απορρυπαντικό χωρίς χλώριο.
  • Οι αμερικάνοι αγοράζουν (και πετούν) 500 εκατομμύρια αναπτήρες το χρόνο

  • Χρειάζονται δυο λίτρα νερό για να βράσεις μια κατσαρόλα μακαρόνια.. κι άλλο ένα λίτρο για να πλύνεις την κατσαρόλα.
  • Φτάνει ένα μονάχα μέρος λαδιού σε ένα εκατομμύριο μέρη νερού για να αλλοιώσει τη μυρωδιά και τη γεύση αυτού του νερού.
  • Για κάθε βαθμό που χαμηλώνεις το θερμοστάτη, μειώνεις το λογαριασμό της θέρμανσης κατά 5%.
  • Όταν η πεταλούδα του τζακιού είναι ανοικτή, 8% της θερμότητας του δωματίου διαφεύγει από την καμινάδα.

ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ....ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ,...

Η οικονομική κρίση έχει βαρέσει κόκκινο....
Να η απόδειξη:





Τους τελευταίους 18 μήνες κρατούσε σπίτι του τον νεκρό πατέρα του για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή του. Ωστόσο, το μακάβριο σχέδιό του αποκαλύφθηκε και ο νεαρός Σέρβος συνελήφθη από την αστυνομία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βελιγράδι.

Μάλιστα, ο «ευρηματικός» γιος δήλωσε ότι ο πατέρας του είχε εξαφανισθεί, όταν αξιωματούχοι της τράπεζας τελικά ζήτησαν να δουν το συνταξιούχο.

Η αστυνομία στην πόλη Μπορ, 200 χιλιόμετρα ανατολικά από το Βελιγράδι, κινητοποιήθηκε όταν έγινε προφανές ότι κανένας δεν είχε δει τον πατέρα του άντρα για περισσότερο από ενάμιση χρόνο.

Όταν οι αρχές έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα, βρήκαν το πτώμα του 70χρονου σε προχωρημένη σήψη, στο κρεβάτι, κάτω από ένα ανοιχτό παράθυρο, το οποίο, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για να απομακρύνει την δυσοσμία.

Στο πτώμα του 70χρονου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια ή αν δολοφονήθηκε.