Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ....ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ,...

Η οικονομική κρίση έχει βαρέσει κόκκινο....
Να η απόδειξη:





Τους τελευταίους 18 μήνες κρατούσε σπίτι του τον νεκρό πατέρα του για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή του. Ωστόσο, το μακάβριο σχέδιό του αποκαλύφθηκε και ο νεαρός Σέρβος συνελήφθη από την αστυνομία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βελιγράδι.

Μάλιστα, ο «ευρηματικός» γιος δήλωσε ότι ο πατέρας του είχε εξαφανισθεί, όταν αξιωματούχοι της τράπεζας τελικά ζήτησαν να δουν το συνταξιούχο.

Η αστυνομία στην πόλη Μπορ, 200 χιλιόμετρα ανατολικά από το Βελιγράδι, κινητοποιήθηκε όταν έγινε προφανές ότι κανένας δεν είχε δει τον πατέρα του άντρα για περισσότερο από ενάμιση χρόνο.

Όταν οι αρχές έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα, βρήκαν το πτώμα του 70χρονου σε προχωρημένη σήψη, στο κρεβάτι, κάτω από ένα ανοιχτό παράθυρο, το οποίο, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για να απομακρύνει την δυσοσμία.

Στο πτώμα του 70χρονου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια ή αν δολοφονήθηκε.

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Καλημέρα Πέτσες.
Καταλαβαίνεις σε τι οικονομική εξαθλίωση, έφτασε αυτός ο άνθρωπος, για να αφήσει άταφο τον πατέρα του, τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δυστυχισμένος άνθρωπος.

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Ε!ναι !
Τι να του πείς....
Δε του λές τίποτα...
Και πολύ φοβάμαι λύκε οτι μπορει να φτάσουν τέτοια φαινόμενα μέχρι και στην Ελλάδα!καληνύχτα φίλε