Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ...!!!

Φυσικά, τα μέσα μαζικής ψευτιάς και αηδίας δεν ασχολήθηκαν με το γεγονός.....
Σε περίπτωση που έκαναν το ίδιο οπαδοί μιας άλλης ομάδος, σήμερα το γεγονός θα ήταν πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια θα ασχολούντουσαν με το θέμα τουλάχιστον με 5λεπτο αφιέρωμα.....
Δε πειράζει όμως....Εμείς τα χαίρια μας τα βγάζουμε .... Και αυτοί που πρέπει να πάρουν το μήνυμα, το πήραν και το παίρνουν κάθε φορά που γίνεται κάτι πρωτοποριακό(Και γίνεται συχνά)...!!!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που τα μμε(μπλιάχ) αποκρύπτουν τα χαίρια των Αρειανών....!!!!!

Άρθρο σχετικό γι αυτό το θέμα:

Με τοgν πλέον εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου του ενιαίου Άρη στην ΔΕΘ. Χιλιάδες φίλοι των «κίτρινων», σύσσωμα τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ, της ΚΑΕ, του ΤΑΠ, της Λέσχης φίλων Άρη και υπό τους ήχους της μπάντας του SUPER 3 έδωσαν το παρών στην εξαιρετική εκδήλωση και έστειλαν το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση.


Από το ποδοσφαιρικό τμήμα εκτός από την διοίκηση το παρών έδωσε ο Ιομάρ Μαζίνιο και οι παίκτες του οι οποίοι υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα στους νεαρούς φιλάθλους της ομάδας.


Ο πρωταγωνιστής στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Σούπερ Λιγκ, Χαβιέ Κάμπορα, έμεινε έκπληκτος από την παρουσία του κόσμου: «Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει σε κάθε εκδήλωση του Άρη. Πραγματικά έμεινα έκπληκτος για ακόμη μία φορά», δήλωσε ο Αργεντινός και συνέχισε: “Ο κόσμος μας αγκαλιάζει με πάθος κάθε στιγμή και μας στέλνει το μήνυμα ότι θα είναι πάντα μαζί μας. Αυτό μας γεμίζει με ευθύνες και μας δίνει ταυτόχρονα μεγαλύτερο κίνητρο για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Θέλουμε να του ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του με αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο”.


Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ, Πίτου Γκαρσία, τόνισε με τη σειρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και γω πλέον στην μεγάλη οικογένεια του Άρη. Η σημερινή εκδήλωση και η παρουσία του κόσμου είναι ένα δείγμα της αγάπης προς την ομάδα και της δυναμικής του συλλόγου γενικότερα. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των οπαδών. Θεωρώ πως είμαι έτοιμος να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή. Αν και ανήκω εδώ και λίγες μέρες στον Άρη ήδη νιώθω σαν να βρίσκομαι εδώ χρόνια. Αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να δώσουμε υποσχέσεις. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα».


Ο κολυμβητής του Άρη και οπαδός της ομάδας Άρης Γρηγοριάδης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω πολύ κόσμο να στηρίζει την ομάδα σε όλες τις εκδηλώσεις. Είναι πολύ ζεστό το κλίμα. Με το που μπήκα στο περίπτερο μου ανέβηκε αμέσως η διάθεση . Προσωπικά είμαι λάτρης του μπάσκετ και είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα κάνουμε την καλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων φέτος».