Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Σκατά σε όσους είναι τεμπέληδες και λένε οτι δουλεύουνε!

Δημόσιος Υπάλληλος:Δουλεύω , γαμιέμαι , είμαι ένας απο τους λίγους που κουράζομαι στο δημόσιο και τα σχετικά μουρλιάρικα αιμετικά σχόλια που λένε οι τεμπέληδες του δημοσίου.....Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά είναι μειοψηφίες! Καλά αμειβόμενος παίχτης!

Συντηρητής σε ξενοδοχείο:Κάθε μέρα σε ένα ξενοδοχείο με 100 δωμάτιο, άντε να βγούνε και 3 βλάβες τη μέρα....Ο κλασσικός συντηρητής λέει οτι δουλεύει ενώ την ίδια στη στιγμή κρατάει τη sportime και κοντεύει να τον ρουφήξει η εφημερίδα! Καλά αμειβόμενος παίχτης!

Καθηγητής εργοθεραπείας, λογοθεραπίας κτλ. σε λύκειο:Πόσοι σκατά μαθητές να επιλέγουν αυτό το κλάδο!??????????? Άντε να κάνει μάθημα 2 ώρες καθημέρινά και σκ άπλα στο χιονοδρομικό να πίνεις μεταξά και να κοιτάς τους άλλους που κάνουν σκί!!!Καλοκαίρι αραχτός σε κάποιο αυθαίρετο εξοχικό στη Χαλκιδική!

Γυμναστής σε σχολείο: Άμα θα βρώ καθηγητή που κάνει γυμναστική σε σχολείο θα κλάψω!
Με το που ξεκινάει η ώρα της γυμναστικής, σφυρίζει κλασσικά απο αποθημένο διαιτητή να μαζευτούν όλοι γύρω του, μετράει τους μαθητές του και ξεκινάνε να παίζουν τα αγόρια ποδόσφαιρο με κουκουνάρες , κουτάκια και ότι άλλο μοιάζει με στρόγγυλο!
Τα κορίτσια αράζουν παγκάκι και λένε για τα νύχια τους!

Γυμναστής σε γυμναστήριο: Εκτός απο καμάκι δε κάνει τίποτα άλλο, τις γκόμενες δίνει μόνο σημασία, τα αγόρια τα αφήνει να παραμένουν χοντρά και τους "πατημένους" του γυμναστηρίου τους κάνει κάνα ντίλι με πρωτείνες!

Ναυαγοσώστης: Τι να λέμε τώρα....Ασχολίαστος τύπος ο συγκεκριμένος.....Επίσης ειδικός στο καμάκι και οι άλλοι δε πάν να πνίγονται......Ακούσατε ποτέ κάποιος να πνίγεται και να τον σώζει ναυαγοσώστης???????????? οχοχοχοχ ο

Συνέχεια coming soon!