Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!!! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ??? με το καρκίνο δε παίζει κανείς!!


Εγώ έλεγα οτι ήταν για το ψυχιατρείο μόλις άκουσα τα παρανοϊκά πράματα που ξεστόμιζε...
Άλλοι που συζητούσαμε έλεγαν οτι είναι πανέξυπνη και οτι έτσι κερδίζει δημοσιότητα....
Και τα 2 ήταν εφικτά ενδεχόμενα ...
Τελικά σήμερα μετα απο εισαγγελική παρέμβαση την μαζέψανε και τη στείλανε στο ψυχιατρείο...
Μάλιστα την παρέμβαση την ζήτησαν τα ίδια της τα αδέρφια...(Φαντάσου)!!!!
Ναι ρε φίλε όταν θα βγαίνεις και θα λές μαλακίες, τύπου θεραπεύω τον καρκίνο και δίνεις ελπίδες σε ανθρώπους που είναι απελπισμένοι και απεγνωσμένοι ....Ναι θέλεις ζουρλομανδύα!!!
Γιατι, άτομα που τα μαστίζει ο καρκίνος δε βλέπουν το αν είσαι ηλίθιος, αλλα ψάχνονται απεγνωσμένα να ξεφύγουν απο τη αηδία του καρκίνου, που πολεμάει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο..!!!
Για τα αλλα που είπε, για τον Καραμανλή, τα αρνιά, τους αγρότες, τη κίνηση κτλ. ούτε με νοιάζει...Έτσι και αλλιώς στο κονσερβοκούτι της τηλεόρασης δεν ακούμε και κάτι πιο σοβαρό...Το μόνο που βλέπουμε (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι μαιντανούς, οπου καθένας απο αυτούς λέει οτι του κατέβει στο μυαλό....Οπότε για άλλον έναν????Κλάιν!!!
Αλλά οταν φτάνεις στο σημείο, να δίνεις ψεύτικη ελπίδα έστω και σε έναν άνθρωπο τότε σίγουρα δεν είσαι για να σε αφήνουνε να βγαίνεις σε ούτε ενα μμε....!!!!
Δε φταίει βέβαια μόνο η Θώδη , λλά και τα κανάλια που για τα "νούμερα" και μόνο, τη βγάζουν να λέει όλα αυτά που λέει..!!!!
Δεν είναι αστείο τσακαλάκια των μέσων μαζικής ενημέρωσης!!!!

4 σχόλια:

Raven είπε...

Συμφωνώ στο τελευταίο σου σχόλιο 1000%!

Καλά πες ότι αυτή είναι λαλημένη. Πως είναι δυνατόν κάποιοι των καναλιών να της παρέχουν δημοσιότητα, έτσι ώστε να την δει ο κάθε άνθρωπος που πάσχει από την νόσο και ίσως να την πιστέψει;

Όλα τα έχουμε ισοπεδώσει πια ρε γαμώτο;

Φιλιά και καλό μήνα

dreamer-angel είπε...

Πες κι άλλα....

Πέτσες © είπε...

Όλα ρε raven ,...Elladistan είσαι!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ--ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΦΙΛΟΥΡΕΣ

Πέτσες © είπε...

Δεν έχω άλλα DREAMER ...Και αν έχω δε ταα λέω γιατι αμα μία στις χίλιες βγγεί αυτή αληθινή τι θα πάθω μετά????χαχαχαχααχα
ΦΙΛΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!