Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΤΡΩΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...!!!




Οι πελάτες ενός εστιατορίου στο Λονδίνο έχουν τη δυνατότητα να μην πληρώσουν ούτε σεντ για ό,τι φάνε ή μπορούν να πληρώσουν όσο νομίζουν ότι αξίζει πραγματικά αυτό που παρήγγειλαν.

Η μοναδική τους υποχρέωση είναι να πληρώσουν τα ποτά και τίποτα άλλο, αφού ούτε στο μενού δεν υπάρχει τιμοκατάλογος. «Μπορείς να αφήσεις 50 λίρες ή τίποτα. Δεν έχει σημασία, θα σε περιποιηθώ το ίδιο», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Πίτερ Ίλικ.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη λίστα γευμάτων, όπως σούπα με θαλασσινά, κρέας με όσπρια και φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας. Πρόκειται για τρία πιάτα, που αλλού κοστίζουν συνήθως 18 λίρες.

Ο Ιλίκ επιμένει ότι η κίνησή του δεν είναι κάποιος απεγνωσμένος τρόπος να καταπολεμήσει την ύφεση, αλλά τον α νταγωνισμό, αφού πολλές αλυσίδες εστιατορίων κάνουν μεγάλες προσφορές.

Και εμείς, μαζί με όλους εσάς ακονίζουμε μαχαιροπίρουνα για να κάνουμε ντού σε κάθε τέτοιο μαγαζί που θα μας ταίσει τζαμπαντάν...



Βέβαια στην Ελλάδα..... οχι μόνο δεν μας ταίζουν κούτρα, αλλά με τη πρώτη ευκαιρία, μας χρώνουν "καταλάθος" και ένα χταπόδι που δε πήραμε ποτε....


πηγή:http://www.ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: