Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!


Για φόνο εκ προμελέτης αλλά και κανιβαλισμό κατηγορείται μια γυναίκα από το Ιρκούτσκ της Ρωσίας, η οποία, αφού σκότωσε μια φίλη της, μαγείρεψε μέρη του σώματός της και τα έφαγε!

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, το περιστατικό συνέβη στις 5 Μαρτίου. Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο σπίτι της ύποπτης και έπιναν, όταν ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται.

«Οι ερευνητές έχουν πληροφορίες ότι η γυναίκα μαγείρεψε κομμάτια της δολοφονημένης φίλης και τα έφαγε», είπε αξιωματούχος της ρωσικής επιτροπής Εισαγγελέων.

Πρόσθεσε δε ότι η δράστης σκότωσε την άτυχη γυναίκα με ένα τσεκούρι, ενώ τα κομμάτια του σώματος της που δε φαγώθηκαν βρέθηκαν σε ένα σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς. Πάντως, η κατηγορούμενη ομολόγησε την πράξη της.

Σε μια άλλη περίπτωση, οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι την προηγούμενη εβδομάδα έψαχναν για έναν άντρα ύποπτο για κανιβαλισμό, ύστερα από εντοπισμό ενός τεμαχισμένου σώματος μιας γυναίκας στην πόλη Ισχέβσκ.


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ....ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...@@!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: