Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΟΙ DEPECHE MODE!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ


Ακυρώνουν τη μία συναυλία μετά την άλλη.... Ήδη ακυρωθήκαν σε Βελιγράδι, Κωνσταντινούπολη, Σόφια και Ζάγκρεμπ..... Εγω δε θα πήγαινα ούτως ή άλλως αλλα μη ξανα αρχίσετε τις παπαριές όπως με τους rolling stones που ακύρωσαν και θέλατε να κάνετε και παρακράτηση...!!!! Βρείτε λύση και γρήγορα....

Δείτε και το άρθρο: Χωρίς καμία νεότερη επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία για το τι μέλλει γενέσθαι για τη συναυλία των Depeche Mode, αν θα γίνει και πότε, αλλά και για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, χιλιάδες φαν του συγκροτήματος βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, εκτονώνοντας την οργή τους στα μπλογκ. Για την ώρα, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι «στον αέρα» με τον 47χρονο τραγουδιστή του συγκροτήματος Ντέιβ Γκάχαν να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, καθώς υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. Χθες τέσσερις ακόμη πόλεις προστέθηκαν στη λίστα με τις ακυρώσεις.

Οπως συνέβη σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες σε: Βουκουρέστι (16/5), Σόφια (18/5) Βελιγράδι (20/5) και Ζάγκρεμπ (21/5). Στον αέρα βρίσκονται και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας.
Με πρόθεση να βρεθεί ημερομηνία που θα «κολλάει» στο πρόγραμμα της παγκόσμιας τουρνέ των Depeche Mode, τόσο η ελληνική διοργανώτρια εταιρία Didi Music όσο και ο μάνατζερ του συγκροτήματος προσανατολίζονται για την πιθανή της διεξαγωγή της στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο, στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, τον ερχόμενο Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Τίποτα όμως δεν είναι ακόμη σίγουρο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (18/5) το ελληνικό κοινό θα γνωρίζει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η συναυλία ή θα ακυρωθεί οριστικά. Αν ισχύσει η δεύτερη περίπτωση, οι περίπου 30.000 θεατές θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους, αρκεί… να έχουν φυλάξει το απόκομμα. Αλλά και στην περίπτωση που βρεθεί η ημερομηνία, το απόκομμα εξακολουθεί να είναι απαραίτητο για την είσοδο στο χώρο. Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν ήδη πετάξει ή χάσει. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.
Θυμίζουμε το μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί σε ανάλογη περίπτωση, όταν ακυρώθηκε η συναυλία των Ρόλινγκ Στόουνς το καλοκαίρι του 2006 (με τη μόνη διαφορά ότι δεν ήρθαν ποτέ), όταν η ίδια εταιρία είχε αποπειραθεί να παρακρατήσει το 10% του αντιτίμου του εισιτηρίου, προβάλλοντας ως επιχείρημα της υπηρεσίες Box Office. Η έντονη, όμως, διαμαρτυρία του κόσμου ανάγκασε την εταιρία να οπισθοχωρήσει. Τελικά, έπειτα από πολλές περιπέτειες, οι θεατές πήραν πίσω τα χρήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: