Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ SEX ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ!!!


Οι γυναίκες που έχουν υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ), απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και έχουν συχνότερους οργασμούς. Αυτή η διαπίστωση προέκυψε από έρευνα του King’s College του Λονδίνου σε 2000 δίδυμες γυναίκες.

Συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε με ακρίβεια τα συναισθήματά μας και η δυνατότητά μας να τα εκφράζουμε ή και να τα δημιουργούμε προκειμένου να βοηθήσουν τη σκέψη μας. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια αυτός ο δείκτης ευφυΐας θεωρείται ανώτερος από το IQ.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και απόδοση. Επιπρόσθετα απάντησαν και σε ειδικά σχεδιασμένα τεστ που μετρούν τη συναισθηματική ευφυΐα.

Η ανάλυση των δεδομένων έδειξε ότι όσες είχαν υψηλότερο δείκτη EQ, είχαν και συχνότερους οργασμούς είτε κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, είτε κατά τη διάρκεια του σεξ.

«Αυτή η έρευνα θα μας βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη συμπεριφορικών και γνωσιακών θεραπειών για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής των γυναικών», σημείωσε ο καθηγητής Τιμ Σπέκτορ, διευθυντής του Τμήματος Ερευνών Διδύμων Αδελφών του King’s Colllege.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη έχει άμεση επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία των γυναικών καθώς επηρεάζει την ικανότητά τους να επικοινωνούν τις σεξουαλικές επιθυμίες στον σύντροφό τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική πράξη.

ΠΗΓΗ: BBC, The Journal of Sexual Medicine

5 σχόλια:

Μάτα είπε...

:))))))))

Skouliki είπε...

e nai λοιπον ειμαι εξυπνηηηηηηηη


καλημεραααα

Πέτσες © είπε...

Επειδή στα blog έχω μόνο έξυπνες φίλες, μάλλον θα υπάρχει πολύ απόλαυση εδω κατα δώ!!!!
Καλημέρα Μάτα και Σκουλίκι!!!!

korinoskilo είπε...

ωω ναι ειναι αληθεια...... το ξερω :)))))))

dreamer-angel είπε...

Τι λε ρε φιλαράκι;;;;Κι εγώ πως δεν το χα καταλάβει τόσο καιρό;;;
Χα χα χα
Φιλιά πολλά