Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΝΑ ΕΠΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΑΜΑ ΔΕ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!


Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο τμήμα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Γουέστ Πεν ένα 3χρονο αγοράκι, εξαιτίας της ανεύθυνης συμπεριφοράς του πατέρα του. Ο 34χρονος Χεσούς Ροντρίγκεζ από την Πενσυλβάνια δεν άλλαξε πάνα στο γιο του επί τρεις εβδομάδες, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι του ήταν το λιγότερο αηδιαστικές.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε, όταν ο θείος του μικρού και της 4χρονης αδερφής του επισκέφτηκε την οικογένεια στις γιορτές. Όταν μπήκε στο σπίτι, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία φρικτή μυρωδιά, ενώ τα πάντα βρίσκονταν σε απαράδεκτη κατάσταση. Όταν προσπάθησε να πάρει το αγοράκι στην αγκαλιά του, εκείνο άρχισε να ουρλιάζει από φρικτούς πόνους.
Ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Γκρίνσμπουργκ είπε χαρακτηριστικά: «Οι συνθήκες ήταν αισχρές. Το σπίτι ήταν άνω-κάτω. Υπήρχαν παλιά φαγητά στο έδαφος και ακαθαρσίες στην πόρτα. Γενικά ήταν μια κατάσταση, στην οποία δε θα θέλαμε να ζει ένα 3χρονο παιδί».
Ο Ροντρίγκεζ μπήκε στη φυλακή, κατηγορούμενος για εγκληματική αμέλεια, αφού έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των παιδιών του, ενώ και η μητέρα εκτίει επίσης ποινή φυλάκισης.
Το 3χρονο αγοράκι αναρρώνει ακόμα στο νοσοκομείο, ενώ η αδερφή του βρίσκεται πλέον υπό την επιμέλεια των παιδικών υπηρεσιών του Γουεστερμόρλαντ.

ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ....
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ !!!
ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ!!!

πηγή:http://www.ikypros.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: